Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ספורט ב110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האנשים שאלתי היא: איזה אוטו ספורט קופה בלבד הייתם קונים במחיר של עד 110. הצעתי היא פיאט קופה 98 טרבו ולהוסיף עליה קצת שיפורים למנוע וכו' אני יודע שהיא תספק 220 כ"ס ותיתן 6 שניות מ 0-100 תודה מראש.

פורסם

הרכב הוא במקום היונדאי השחורה עם הניאונים והקסנון המתוכנן מפורום טכני?

קודם כל תמצא פיאט קופה 98 במצב טוב. (קשה עד בלתי אפשרי). אם הכל טוב תרכוש אותה. כך בחשבון עלויות אחזקה גבוהות הרכב הוא לא שיא האמינות. טורבו במידה וימות יהיה מ-א-ו-ד יקר.

אופציות אחרות:

קליאו ספורט דור ראשון או שני.

מיאטה.

אימפרזה טורבו.

גיא.

פורסם

פיאט קופה לכשלעצמה היא נדירה, ועוד במצב טוב.

שנת 98, ו 99 הן נדירות עוד יותר!

למה לא תלך על רנו קליאו ספורט? זה רכב ספורטיבי אמיתי.

:D

מנוע סטנדרטי, נוחות, ואחריות יבואן, שבד"כ משתלמת.

רון

פורסם

הרכב זה לא ביונדאי קופה של אחי זה לחבר ששאל אבל מיאטה זה קבריולט 2 מקומות והביצועים של הקליאו זה אחלה אוטו. סובארו 4 דלתות לא מתאים אני חושב שהפיאט ואחריה הקליאו. מה עם איביזה טורבו 2002? 156 כ"ס עם 7.9 למאה וקליאו 7.2 למאה ו172 כ"ס אין מה להשוות לפיאט אבל הפיאט נדירה לקנות...

פורסם
מה עם איביזה טורבו 2002? 156 כ"ס עם 7.9 למאה וקליאו 7.2 למאה ו172 כ"ס אין מה להשוות לפיאט אבל הפיאט נדירה לקנות...

לפני שקניתי את הק.ספורט, נסעתי באיביזה.

אין מקום להשוואה. עלוב!

הפיאט נדירה, וגם אם תמצא אחת סופר שמורה, צפה להוצאות אחזקה לא זולות.

קח בחשבון שזה גם רכב טורבו. והרכב בן לפחות 5...

זו עלולה להיות הרפתקאה לא זולה. :?

רון

פורסם

אתה יכול גם אלפא גי טי בי הם גם נדירה אך יותר מצויה מהפיאט קופה

קליאו ספורט גם אחלה רכב

אתה יכול גם 306 גי טי איי משנתון די חדש

אולי הונדה סיוייק טייפ אר יד שניה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

קודם כל הלוואי שאני יצטרך לקנות כי זה לחבר אני יודע שבקליאו קל לשפר והיא יכולה לתת שש שניות למאה תלוי כמה כסף שופכים ועם מעל 220כ"ס ומחיר מעולה לשנת 2002 וכמה שהיא מספקת. תודה רבה אני יגיד לו בקיצור קליאו 2001 2002

פורסם

יש לו כמה שרוצים למכור אבל הוא לא ידע איך האוטו. ניראה לי יש לו 2001 כל מי שמוכר תודה בכל מקרה

פורסם

אל תקנה פיאט קופה אם מה שאתה רוצה זה 0-100 בשש שניות.

יש מלא אימפרזות בשוק, יש להם מלא שיפורים.

פיאט קופה וגם אלפא ג'י.טי.וי הם לא המכוניות לדברים האלו.

נשארו עוד כמה פיאט קופה בודדות שהם במצב נורמאלי פחות או יותר, אז חבל להרוס עוד אחת.

פורסם

אימפרזה gt שנה 99 מחירון 106 אלף ש"ח או אפשר לרדת בשנה להוסיף שיפורים.רעיון לא רע בכלל אבל אימפרזה זה חיסרון הכי גדול 4 דלתות...

• תוכן חדש...