Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו XS206, שנת 2005, 31500 ק"מ,כסופה,ידנית, יד ראשונה, אחריות על מנוע וגיר לעוד שנה וחצי,

ג'אנטים מגנזיום, אגזוז פתוח, מראות ספורט ועוד כמה שטויות..

כמה שאלות לחכמי הפורום:

1. "נהוג" לשלם מחירון על רכב כזה? (77,000 ש"ח), או שהם נסחרים בפחות (ידנית, 2 דלתות, סחירות פחותה)?

2. אני מגיע מכיוון האופנועים לא הרכב, איך אני יודע אם עשו עבודה טובה בהחלפת האגזוז, (צריך לעשות כיוונים?)

איזה חברות נחשבות לטובות ואיזה ג'אנק?

3. על מה כדאי להסתכל באוטו? אילו אזורים כדאי לבדוק טוב יותר ומה לחפש שם? (נזילות, שיפופים, מכות וכו').

הרכב יילקח כמובן לבדיקה מקצועית במכון בשלב הבא.

תודה לעוזרים

אור

פורסם

לא נראה לי שנהוג לשלם מתחת למחירון עם 206, הסחירות שלהן טובה, גם של הגרסה הסמי-ספורטיבית הזאת, ובטח על אקזמפלר יד ראשונה עם לא הרבה ק"מ ובאחריות.

באשר לאגזוז - בדוק אם הבעלים שמר את האגזוז המקורי, ואם התחליפי יפריע לך תחזיר.

מה לחפש באוטו - הכל, כמו בכל רכב אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...