Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול נהיגה מוטורי (??) בחו"ל..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם למישהו יש מידע לספק לי בנוגע לטיולי נהיגה (מרוצים או מה שזה לא יהיה בחו"ל).

אני יודעת שהחלום של חבר שלי זה לעשות טיול בגרמניה מטעם BMW.יש טיול כזה או משהו דומה לזה?

אני חייבת לציין שבן זוגי חובב נהיגה ומכוניות מושבע ורציתי להפתיע אותו לכבוד יום ההולדת.

אז אם למישהו יש פרטים לתת על סוגי טיולים..מחירים..מקומות..וכו'..אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

לחברת מסלולים מספר קורסים בחו"ל שיכולים להתאים מצויין. גם מארגנים בשבילכם הכל מפה (טיסות, מלון, מסלול, ביטוחים, וכו'), וגם מדברים איתכם עברית גם שם.

יש להם קורס בתורכיה שיחסית אינו יקר (הכל יחסי - ספורט מוטורי אינו זול) - ביקור באתר האינטרנט שלהם ו/או טלפון יעשו את העבודה. אני אישית לא השתתפתי בקורס הספציפי הזה - אלא נסעתי איתם לצרפת לקורס אחר (יקר יותר) עוד לפני שהיה את זה שבתורכיה, ונהנתי מאוד. שמעתי מאחרים שנהנו מאוד מהקורס בתורכיה. תדברי עם החברה במסלולים ותבחרי את מה שנראה לך הכי מתאים מבחינת תוכן ועלות.

ואגב לגבי ה-Nürburgring שהוצע פה, לא הייתי ממליץ עליו לאדם לא מיומן. המסלול נחשב לקשה יחסית, ולכן לאדם לא מיומן הוא יהיה פחות מהנה (ואף טיפה מסוכן). מסלול מדהים שהייתי רוצה לפקוד בעצמי, אבל עדיף להתחיל ממשהו קטן יותר.

תמיד יש גם את האפשרות פשוט לשכור רכב ספורטיבי ולטייל קצת, בלי מסלולי מרוץ. אבל אני פחות ממליץ על זה, כי מקורס מרוכז על מסלול, עם הדרכה, אפשר להוציא הרבה יותר הנאה.

ניר

פורסם

אתמול חזרתי מתורכיה

ואני ממליץ על הקורס בחום רב

מתאים גם לאלו שאין להם ניסיון בכלל

לוקחים אותך ביד ומראים לך איך לנהוג על מסלול מירוצים

:wink:
פורסם

מקווה שלא אכפת לך שאני שואל, אבל אפשר לדעת כמה עלה לך הקורס בתורכיה כולל הכל? (בלי בזבוזים אישיים, הכוונה כמה מסלולים גבו ממך על הקורס כולל כל ההוצאות שלהם), אני מתכנן אולי לחסוך לטיול כזה בקיץ, אשמח אם תוכל לכוון אותי לסכום פחות או יותר.

כמו כן יש לי שאלה על הקטע הטכני - קראתי פעם באינטרנט משוב של מישהו שעשה את אותו קורס בטורקיה, ולטענתו הקטע הטכני (של הנהיגה התחרותית על המסלול עצמו) אכזב אותו והיה קצר מדי לטעמו - האם זה נכון או שלך זה הספיק? ואם כן כמה זמן בערך נתנו לכם לנהוג על המסלול?

תודה רבה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תראה אנחנו קצת חורגים מהנושא פה

אבל בכיף

המחיר של הקורס הוא לא סוד הוא רשום אצליהם באתר

זה יוצא 12 תשלומים של 600 (אם ככה נוח לך יותר) = 7200

שזה כולל טיסות העברות מלון ואוכל (חוץ מארוחת ערב)

היינו 12 איש , 2 על כל רכב

ככה שיוצא לא מעט שאתה יושב בצד ומחכה , אבל אי אפשר לצפות במחיר הזה שיהיה לך רכב ליומיים שלמים רק לעצמך

סך הכל קשה להגיד כמה זמן מסלול זה יוצא

אבל בכל מקרה זה ייראה לך לא מספיק כי זה כיף לא נורמלי ותמיד רוצים עוד

מתחילים לאט וטכני ורק בסוף היום הראשון עושים הקפה מלא

דואגים היטב שעד שתגיע למהירויות היותר מסוכנות אתה תדע מה אתה עושה

אני ממליץ על זה בחום רב , זה חוויה ומלמד לא מעט

ועד שלא תעשה ספין על המסלול , לא הגעת לקצה היכולת :wink:

אהה והעיקר SIFO !!!

:wink:
פורסם
כמו כן יש לי שאלה על הקטע הטכני - קראתי פעם באינטרנט משוב של מישהו שעשה את אותו קורס בטורקיה, ולטענתו הקטע הטכני (של הנהיגה התחרותית על המסלול עצמו) אכזב אותו והיה קצר מדי לטעמו

קראת פעם באינטרנט ? יכול להיות שזה היה פה בפורום לפני חצי שנה ? :wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126704

אני כתבתי את זה וגם הסברתי בדיוק את הסיבה לאכזבה האישית שלי.

תקרא שוב את הסיכום שלי, בסה"כ דווקא המלצתי על הקורס.

אם אתה מגיע עם הרבה ניסיון של קורסים (ואני לא מדבר על קורס נהיגה מתקדמת אחד) אז זה יכול קצת לבאס.

ניר

• תוכן חדש...