Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמצעי: אתר יד2

המטרה: לבדוק האם אפשר לקבל מחיר מעל המחירון עבור דייהטסו סריון מודל 99, גיר ידני, 1000 סמ"ק.

אוקיי, אז ככה:

שלשום בערב בשעה 9 לערך אני וחברי פרסמנו עבורו את רכבו הנ"ל באתר יד2, לאחר שתיים שלוש דקות מפרסום המודעה, התקשר בחור אחד ובאותה השיחה הוא כבר רצה לסגור על קנייה של הרכב זאת ועוד יחד עם מקדמה, העיקר שהרכב יהיה שלו, אפילו בלי לראות! כדאי לציין שבמשך השיחה טירטר אותו בטלפון עוד קונה פוטנציאלי שלא פחות ולא יותר מ5 6 שיחות התקשר באותן דקות. מאז ועד שעה 12 באותו לילה התקשרו אליו משהו כמו 6 7 איש! לא יאומן ממש!!!

אחד הקונים הראשונים חזר אליו אפילו (שזאת טעות חמורה בכללי) רק כדי וודא מה קורה.

עצם זאת שרצינו רק לבדוק אם האוטו סחיר ולא ממש למכור אותו ועקב זאת שהציפו אותו די הרבה שיחות, החלטנו להוריד את המודעה. חשבנו שנפטרנו מהשיחות אבל התברר לנו מאוחר יותר שבמשך פרסום המודעה רשמו עוד כמה אנשים את המספר על מנת להתקשר יותר מאוחר. כך שלמחרת התקשרו עוד 6 7 איש, הבחור נאלץ פשוט להגיד "נמכר".

אני אוסיף ואציין שבמשך 3 השעות שהמודעה הייתה פעילה נרשמו 440 כניסות למודעה שזה גם נתון לא נמוך בכלל.

לסיכום:

יצא שדווקא הניסוי שלי ושל חברי די הצליח כי תוך 3 שעות הוא יכל למכור את האוטו מעל המחירון בכ2000 שקלים לפחות, לפי אחד הקונים שהיה להוט לקנות האוטו לאישתו.

או בקיצור מי אמר שאי אפשר למכור סיריון ב3 שעות!??!

מדהים!!!!

Polo 2012

פורסם

האתר יד 2 כבר הוכיח את עצמו.

לא צריך שום הוכחה לכך שאפשרי למכור שם רכב או דבר אחר תוך 3 שעות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

כבר לפני 8 חדשים ציינתי ששוק המכוניות של רכבים מסוג מיני/סופר מיני יפנטומטיות נמכרות מעל המחירון.

המצב דהיום לא השתנה כלל. במקום לפרסם מודעה פיקטיבית, יכלתם להתקשר למודעות אחרות בלוח וראות את הלך הדברים.

*אגב, הקונים הפוטנציאלים הראשונים שרצו לסגור אתכם עסקה הם סוחרים ממולחים. בטלפון "סגרתם" על 2K מעל, בפועל במעמד העסקה המחיר היה צונח עקב פלפולים ודברי חלקלקות של הסוחר עם פיתוי של כסף מזומן וביד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לפני 4 שנים בדיוק מכרתי יונדאי אטוס שנת 2000 ב 3.5K מעל המחירון,תוך 40(!)דקות מהרגע בה פורסמה.

הקונה שילם 35K,ובתמורה קיבל מכונית ממש חדשה שעברה סה"כ 35,000 ק"מ והיתה במצב תצוגה.

מכוניות מהסגמנט הזה כמעט תמיד ניסחרות במחירים גבוהים ממחיר המחירון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפניי כמה חודשים,מכרנו טויוטה קורולה 95 אוטומטית,עם נתונים באמת טובים.

בכל מקרה,מה שקרה היה לא פחות ממדהים:

בשנייה שפרסמתי את ההודעה,לא יאומן ממש. בדיוק באותה שנייה שלחצתי על ''הוספת מודעה'' היה טלפון.

אני ואבי נקרעים בינתיים מצחוק ,איזה תיזמון לא יאומן ואבי עונה.

''בקשר לרכב?''

כן הוא עונה,ובזמן השיחה יש הרבה ממתינות.

מיותר לציין שהרכב נמכר למחרת לבחור נחמד שהלך למכון בדיקה שלו ,הבוחן המליץ לו לקנות את הרכב,הוא שילם מעל המחירון ונסגרה העסקה.

מחירון? אני לא בדיוק מהאנשים שיילכו אחריו בעיניים עצומות.:roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...