Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בשל מעבר לחו"ל העובד אשר עבד 4 שנים במקום עבודתו זכאי לפיצויים מלאים ?

תודה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

עבדת במקום, עכשיו עזבת לחו"ל ואתה שואל אם מגיע לך פיצויים?

מה זה משנה לאן עברת, עבדת 4 שנים? מגיע לך פיצויים לפי החוק.

אני אפילו על שנת עבודה קיבלתי פיצויים לפי החוק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, מה שאתה אומר נכון רק במקרה שאתה מפוטר, אני מניח שבנדר שואל אם במקרה שאתה מתפטר בשביל מעבר לחו"ל, האם מגיע לך פיצויים

אגב, למי שלא מכיר, אתה מצויין בנושא זה ונושאים אחרים - http://shil.shil.info/

פורסם
האם בשל מעבר לחו"ל העובד אשר עבד 4 שנים במקום עבודתו זכאי לפיצויים מלאים ?

תודה

עפ"י חוק, עובד אשר מתפטר מעבודתו עקב מעבר למקום מגורים המרוחק 60 ק"מ או יותר ממקום עבודתו, זכאי לפיצויי פיטורין!

אני מניח (אך לא יודע בוודאות) שזה תופס גם לגבי מעבר לחו"ל אלא אם המדינה רואה את המעבר (ע"ע ירידה מהארץ) בעין לא יפה ולכן אינה מכלילה את חו"ל בחוק הנ"ל.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

בעיקרון לא מגיע לך פיצויים.

אלא אם כן אחד הסעיפים פה קשור אליך בסעיף 5. התפטרות עקב העתקת מקום מגורים: תזכה את העובד במקרים הבאים:

http://work-gsob.haifa.ac.il/shil2/jsp/general/Article.jsp?aid=1323&cid=4

ולתומר..זה לקוח משם:

לתשומת לב !

עובד המתפטר מרצונו ממקום העבודה , ואין זה משנה אם צבר שנות ותק או לא, אינו זכאי לפיצויי פיטורים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן השאלה היא האם מעבר דירה לחו"ל יזכה לפיצויים- זו מאין התפטרות ולא פיטורין ולכן אני מבולבל , זמן העבודה במקום 4 שנים.

שוב תודה מראש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא ניראה שבסעיף 5 מ א עד ט מוזכרת שם הסיבה שלך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מגיע לך פיצויים !

אלא עם כן אתה אישה העוברת לחו"ל על מנת להתחתן עם בעלה שגר בחו"ל :)

בקיצור מעבר שלך אינו מקנה פיצויים, ישנם הרבה צרופים שכן כגון מעבר של המעביד, שינוי תא משפחתי שבו אתה האישה ועוד

זכור, מקומות עבודה רבים נוהגים לתת פיצויים בכל מקרה ללא קשר אם התפטרת או פוטרת, לכן עליך להפגש בנימוס עם המעסיק, להסביר לו ולבקש, להזכיר שהיית עובד טוב ואתה רוצה להפרד בטוב ועם שולחן נקי, וייתכן שתענה בחיוב.

פורסם
זכור, מקומות עבודה רבים נוהגים לתת פיצויים בכל מקרה ללא קשר אם התפטרת או פוטרת, לכן עליך להפגש בנימוס עם המעסיק, להסביר לו ולבקש, להזכיר שהיית עובד טוב ואתה רוצה להפרד בטוב ועם שולחן נקי, וייתכן שתענה בחיוב.

אם במקום עבודה מסויים מצויינים בכתב (מדריך לעובד וכו') תנאים בהם ינתנו פיצויי פיטורין גם בתנאים פחות מחמירים מאלו הקבועים בחוק, אזי מה שכתוב מחייב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא תמיד נכון, הכל תלוי בנכונות המעביד וייחסו אלייך - אני התפטרתי ממקום עבודה על מנת לעבור לחברה מתחרה וקיבלתי את כל הפיצויים ממקום העבודה כי סיימתי בצורה יפה עם המעסיק.

גש לשיחה יפה עם הבוס,יכול להיות שתופתע.:shock:

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...