Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מדבר על הסימטה הקטנה הזאת שאחרי הקליפסו? זה לא אין כניסה שם?

זה לא ה-קליפסו, אלא סתם קליפסו:

http://www.youtube.com/watch?v=m-Wr6R7sKks דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בכל מקרה - לך קצת ברגל, עצלן ! (למרות שלפני שנתיים-שלוש הפכו שם את סדרי התנועה בפעם המי-יודע כמה בעיר הזו. האחראי על התחבורה שם כנראה מקבל משכורת על איך להפוך את התנועה בעיר לסיוט מתמשך).

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מדבר על פיצה צ'יליז בירושלים?

אם כן שגרתי שם מדובר באחת הפיצריות הטובות בארץ, די יקרה, אבל עושים שם דברים פסיכים.

ציליז זה מטורף לגמריי!

בשנה הראשונה של הלימודים בבצלאל גרתי במרכז העיר ברח' הילל 16 (אח"כ התברגנתי ועברתי לרחביה).

החלון שלי היה בדיוק מעל החנות שלהם.

בחודש הראשון זה היה פשוט סיוט מתמשך.

אח"כ חוש הריח פשוט מכחיש כל קשר לזה.

הלחם שום שלהם זה קטע אדיר.

הפיצה שלהם עם הניתחוני עוף זה סוף.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
גבי לגבי כפר יסיף, השאלה איזה חומוסיה, יש שם לא מעט. המפורסים הם אבו אדהאם ואבו מאהר אבל יש עוד אני מניח.

לגבי סעיד...כל מילה בסלע!

על חומוס סעיד מתאים בול המשפט: "טוב שם טוב משמן טוב"

אם כבר הגעתם לכפר יאסיף נסו את פלאפל עוואד רק אל תשכחו להיות יומיים קודם בצום מאחר ותקבלו פיתה בגודל הראש שלכם עם איזה כ15 כדורי פלאפל בפנים חבר שלי נשבע שהוא ספר 18 כדורים בפיתה שלו :lol:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

השנקל שלי לשירשור:

סעיד בעכו אכן אוברריטד ואבו סוהילה הרבה יותר טוב. שניהם נדגמו בפסח האחרון.

בחיפה נדגם גם אבו מארון בשוק הפישפשים - סביר ולא יותר מזה.

מבחינתי החומוס הכי טעים בצפון עד לנקודת זמן זו הוא אבו-שאקר בחיפה. פשוט טעים בהפרש ניכר על פני השאר.

זהו כאמור עניין של טעם, אבל אני ממליץ לכל אחד לנסות ולחוות את דעתו. לא טעים לחלוטין - בטוח שלא יהיה.

פורסם
גבי לגבי כפר יסיף, השאלה איזה חומוסיה, יש שם לא מעט. המפורסים הם אבו אדהאם ואבו מאהר אבל יש עוד אני מניח.

לגבי סעיד...כל מילה בסלע!

על חומוס סעיד מתאים בול המשפט: "טוב שם טוב משמן טוב"

ואוו, לך תזכר בשם...זה או אבו יוסוף או אבו אדהם המפורסם, בחיי שאני כבר לא זוכר, היו מביאים לי משם בד"כ.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

השרשור הזה הדליק אותי על חומוס ובדרך הביתה אעצור בסובחי שלום בלוד.

בפעם הבאה זה יהיה אבו מישל.

לפני שלושה שבועות אכלתי באבו שאכר בחיפה ואני יכול להמליץ בחום.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם
אתה מדבר על הסימטה הקטנה הזאת שאחרי הקליפסו? זה לא אין כניסה שם?

אם אתה מגיע מכיוון חליל אז יש לך ימינה,אמסיס נמצא צמוד למסגד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

טוב חברים, חזרתי לדווח על החומוס של מסעדת השלום סובחי בלוד.

בדרך הביתה מירושלים לפ"ת, רכשתי לי חצי קילו ב-18 ש"ח וחמישיית פיתות.

בטרם נכנסתי למקום, שאלתי מקומי אם עדיף להיכנס לאבו מישל או לסובחי, נענתי שהאחרון טעים וזול יותר.

בגלל שהגעתי מירושלים, הייתי חייב להתפנות בקטנה ולכן חרגתי ממנהגי לטעום את החומוס לפני הקניה. זו היתה טעות.

הגעתי הביתה מורעב ונחלתי אכזבה מרה. החומוס לא דומה ולא מזכיר בכלל חומוס אמיתי של חומוסיות. יש לו טעם של חומוס 'מיקי' וחומוס תעשייתי דוג' 'אחלה' או 'צבר' עולה עליו בטעם ובמרקם.

עוד לא היתה לי נפילה כזו בחומוסיה.

שבוע הבא חייב לעבור חוויה מתקנת ברמלה אצל חליל.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

אחרי המאנץ' הלא מספק שהיה לי אצל אבו-מארון, ניצלתי את העובדה שאחותי ובתה הקטנה קפצו לארץ לביקור כדי לבוא בשעריו של עוזי-ג'וניור בפולג, ועל הדרך להזכיר לשתי עלמות החן את טעמיה ויכולותיה הקולינריות של ארה"ק.

כמו שאפשר לראות, אף טיפת חומוס לא נותרה בצלחת בתום הארוחה.

20130503_125741.jpg

20130503_130227.jpg

20130503_132908.jpg

20130503_130400.jpg

20130503_130409.jpg

20130503_133054.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
טוב חברים, חזרתי לדווח על החומוס של מסעדת השלום סובחי בלוד.

בדרך הביתה מירושלים לפ"ת, רכשתי לי חצי קילו ב-18 ש"ח וחמישיית פיתות.

בטרם נכנסתי למקום, שאלתי מקומי אם עדיף להיכנס לאבו מישל או לסובחי, נענתי שהאחרון טעים וזול יותר.

בגלל שהגעתי מירושלים, הייתי חייב להתפנות בקטנה ולכן חרגתי ממנהגי לטעום את החומוס לפני הקניה. זו היתה טעות.

הגעתי הביתה מורעב ונחלתי אכזבה מרה. החומוס לא דומה ולא מזכיר בכלל חומוס אמיתי של חומוסיות. יש לו טעם של חומוס 'מיקי' וחומוס תעשייתי דוג' 'אחלה' או 'צבר' עולה עליו בטעם ובמרקם.

עוד לא היתה לי נפילה כזו בחומוסיה.

שבוע הבא חייב לעבור חוויה מתקנת ברמלה אצל חליל.

הלחצת אותי. ניגשתי לקופסה שקניתי לפני שעתיים משם. אין לי מושג על מה אתה מדבר... יש מצב שמכרו לך משהו מהמכולת ממול. :idea:

פורסם

מה החומוסיה המובילה באיזור חיפה/קריות?

עד עכשיו יצא לי לנסות בעיקר רק את אבו שאקר ופרג' הסמוך, טעים אבל לא משהו מיוחד.

יש המלצות? :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מנת מסבחה בחומוס אחמד וסעיד בכניסה למושב תנובות.

בעד: תמורה טובה לכסף, מקום נקי ומסודר.

נגד: כשאני רוצה באמת להתפנק, עדיין אין מנוס מלכתת את רגליי אל עוזי.

20130516_181358.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...