Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאוכלי כשרות.

יש חומוסייה, די נחמדה במרכז חורב. השם הוא: חומוס ברדיצ'ב.

אולי הוא לא על "רמה" אבל מקבלים שם יחס חם וביתי, ושירות מצויין.

הכתובת היא: פיק"א 8 חיפה. מתחת לברברוסה.

www.facebook.com/humusbardi

גרתי שני מטר מהם. המקום נראה לי מאוד מוזנח ולכן לא ביקרנו שם.

יש להם לפעמים קופונים למנת חומוס + פינוקים במחיר מצחיק.

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חומוס אליהו - מאחורי תחנת דלק פז ביקנעם עילית - כשר

בנצרת - חומוס אבו חאלד ברחוב פאולוס השישי ליד הכיכר

חיפה - אבו שאקר

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

טוב, אז אתמול הזדמן לי לבדוק את אבו-מארון בחיפה. לקחתי מנה קומפלט עם גרגרי חומוס ופול, ולהפתעתי גיליתי שבשונה ממה שאני רגיל אליו, קומפלט לא כולל בתוכו ביצה.

המנה היתה סבירה בלבד ולא התקשתי לחסלה. התיבול לדעתי היה דל יחסית וגם החריף לא ממש היה חריף.

למעט מסעדת הארזים בשלומי, באמת שטרם מצאתי חומוסיה שמצליחה איכשהו לכל הפחות להוות תחרות כלשהי לעוזי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכלתי לא מזמן ב-"רחמו" בשוק, ומאוד התאכזבתי. שום מנה לא היתה מדויקת והחומוס היה סתמי.

אבו אבדהם בתל אביב (קרליבך) עדיין עושים את העבודה. נראה לי שגם רמת השירות שלהם מאוד השתפרה מאז התחקיר של רפי גינת על הכוליפורמים בחומוס (היו אז איזה חודשיים שהמסעדה היתה ריקה בהם, ואני אכלתי שם עשרות פעמים ואפילו רמז לכאב בטן לא היה).

יש גם את אל חאג' בהרצליה, שזו בגדול סתם עוד מסעדה - מזרחית ממוצעת, אבל אני מאוד אוהב את החומוס שלהם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
טוב, אז אתמול הזדמן לי לבדוק את אבו-מארון בחיפה. לקחתי מנה קומפלט עם גרגרי חומוס ופול, ולהפתעתי גיליתי שבשונה ממה שאני רגיל אליו, קומפלט לא כולל בתוכו ביצה.

המנה היתה סבירה בלבד ולא התקשתי לחסלה. התיבול לדעתי היה דל יחסית וגם החריף לא ממש היה חריף.

למעט מסעדת הארזים בשלומי, באמת שטרם מצאתי חומוסיה שמצליחה איכשהו לכל הפחות להוות תחרות כלשהי לעוזי.

ניסיתה את חליל ברמלה? הגרגירים רכים בדיוק במידה אך ביצה עוד 2 ש״ח.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מהיום: היום הלכתי לחליל הפול לא משהו, לא מתובלן, לא כלום, בקיצור סתם פול כמו מקופסא כל השאר גן עדן :angel:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

גם אני אכלתי היום אצל חליל.

לקחתי חצי קילו חומוס רגיל וחצי קילו מסבאחה. אני אהבתי יותר את החומוס אבל האחרים במשרד אהבו יותר את המסבאחה.

חבל רק שהפיתות שלו לא מספיק איכותיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תעלה עוד 50 מטר למעלה עד הכביש וקח ימינה. עוד 50 מטר ימינה יש לך את המאפיה של אמסיס עם פיתות ליגה לאומית (כולל אנטי-פנצ'ר).

פורסם

שמר יש בביאליק את האחיין של אמסיס,הפיתות טובות יותר.

הפיתות של חליל נקנות מג'ומע ,למי שאוהב נמצא בביאליק ליד הכיכר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
תעלה עוד 50 מטר למעלה עד הכביש וקח ימינה. עוד 50 מטר ימינה יש לך את המאפיה של אמסיס עם פיתות ליגה לאומית (כולל אנטי-פנצ'ר).

אתה מדבר על הסימטה הקטנה הזאת שאחרי הקליפסו? זה לא אין כניסה שם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה מדבר על הסימטה הקטנה הזאת שאחרי הקליפסו? זה לא אין כניסה שם?

למה אתם נוסעים רחוק?

לוד, תחנה מרכזית - אבו מישל.

משם ישר לנתב"ג להמראה :lol:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על:

כפר יאסיף - חומוס אלוהי, שלפני כמה שנים היו מביאים לי משם חצי ק"ג במשהו כמו 7 ש"ח, חברים שהיו עוברים משם. לא מאמין שהמחיר לטייקאווי נשאר אותו הדבר.

פינתי במלך ג'ורג' ירושלים - חומוס פול מעולה. (וגם כשר למי שזה חשוב).

חומוס במסעדת יונס בצומת גולני - לא רק החומוס מעולה, כל האוכל מעולה, אחת המסעדות המפנקות, אני עוצר שם קבוע בדרך למרכז או חזרה מהמרכז, אני מכיר את מנהל השווארמיה שלהם, ליד המסעדה.

תהרגו אותי אבל...חומוס סעיד בעכו אוברייטד, אחושרמוטה אוברייטד (גם סביח עובד). אם כבר עכו, בחניה בכניסה לשוק, יש את סווהילה, מקום פיצי עם חומוס שלא רואה את סעיד ממטר, ה"בעיה" זה שכבר הרבה הבינו את זה והתור שם פסיכי לפעמים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
חומוס סביר - ושירות גרוע...

אם אתה רוצה מאנץ בלילה תאכל צ'יליז...

אתה מדבר על פיצה צ'יליז בירושלים?

אם כן שגרתי שם מדובר באחת הפיצריות הטובות בארץ, די יקרה, אבל עושים שם דברים פסיכים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

גבי לגבי כפר יסיף, השאלה איזה חומוסיה, יש שם לא מעט. המפורסים הם אבו אדהאם ואבו מאהר אבל יש עוד אני מניח.

לגבי סעיד...כל מילה בסלע!

על חומוס סעיד מתאים בול המשפט: "טוב שם טוב משמן טוב"

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...