Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים, אני אמנם לא כותב כאן הרבה, אבל נוטה לקרוא את השרשורים המעניינים :).

לעניינינו:

לפני כחצי שנה התחדשתי לי במערכת חדשה לרכב, בלאופונקט עם שלט.

הבעיה היא שאת מספר הפעמים שהשתמשתי בשלט אני יכול לספור על יד אחת - האם גם אצלכם המצב הוא כזה? השלט פשוט שוכב לו וזהו, לא ברור לי מדוע הוא קיים, אני מגיע בקלות לכפתורים על המערכת עצמה :).

אז השאלה: האם אני לא בסדר? או שהשלט באמת מיותר. אשמח לשמוע את דעתכם.

בברכה, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה עניין של נוחות .

אני לדוגמא במכשיר הקודם לא הייתי משתמש בשלט, אבל החלפתי מכשיר ואני משתמש רק בשלט.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אני בד"כ לא משתמש - כי כאשר יש לך כפתור ווליום סיבובי ונוח על המכשיר, האלטרנטיבה בשלט לא נוחה ולוקחת יותר מדי זמן.

לפעמים גם לכוון עם השלט למערכת מסיט את תשומת הלב מהנהיגה הרבה יותר.

סיבה היחידה שאני כן משתמש בו זה לא לשחוק יותר מדי את הכפתור המכני שאיתו מעבירים שירים קדימה ואחורה במכשיר שלי, אם אני צריך להעביר הרבה שירים ( בדיסק MP3 למשל ) אני לוחץ בשלט.

סביר להניח שמוסיפים שלט למכשירים כדי שהקונים לא יגידו שאין. לפעמים כשאתה משמיע מחוץ לרכב שלט יכול להיות כן שימושי מאוד.

יואב :arrow:

פורסם

אני משתמש בשלט כמעט תמיד .

יש כפתור שמאפשר לעבור על אפשרויות הסאונד כולל EQ וקרוס והכל כך שבנוסף להעברת שירים , תיקיות וכאלה השלט ממש נוח .

alpinerue4187au1.jpg

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ובכן.. השלט שלי לא מספיק חכם :)

30613529-2-200-0.gif

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זהו, שלפעמים השלט כן שימושי (כגון בפיוניר 6850 שלי שיש בו יחסית המון אפשרויות בשלט) ויש פעמים שהוא לא שימושי (כמו שהוא אצלך שהוא בסיסי ביותר). אבל אני בכל זאת לא משתמש בשלט. זה לא כזה קריטי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואני כבר חשבתי שאני עושה משהו לא בסדר :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זהו לרוב השלטים נראים כמו צעצעועים כאלה - בתצורת כרטיס אשראי עם כפתורים לא נוחים - כאילו היצרן יצא מדי חובה. שלט כזה לא בדיוק מעודד את השימוש בו. אחרי שראיתי תמונה של השלט של אלפיין - זה כבר נראה כמו שלט נורמאלי ואכן מעודד שימוש.

יואב :arrow:

פורסם

יש לי רדיו דיסק מאוד בעייתי, ממש מציק להעביר בו שירים ולעצור שיר על PAUSE הכפתור הוא מין ג'וייסטיק נוראי כזה.

ודווקא כל המערכת + איכות הסאונד ברמה גבוהה.

לצערי השלט שימושי עבורי (הלוואי והוא לא היה).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

צודק ללא ספק.

Kenwood KDC4033

אפשר לראות בתמונה שלו דרך זאפ הג'ויסטיק הימני הוא שאחראי להעברת שירים + PAUSE.

אם אתה כבר זורק הערה כזאת חיונית, לפחות תציין איזה מכשיר זה. אולי מישהו ילמד מזה!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

האמת עם המכשירים של פיוניר(גם לי יש) היום השלט הוא נחוץ מאד. זה הפך לתופעה מאד נפוצה שהכפתורים יוצאים מהמקום או נשברים ותאמינו לי שזה בלאגן לסדר כזה דבר רגיש. לפי דעתי מתי שאפשר עדיף להשתמש בשלט!

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...