Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פליסיה האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר זמן רב מחפש רכב ונתקלתי בסקודה פליסיה שנת 98 מנוע 1600 ידנית במחיר מצחיק וקילומטרז' נמוך.

מישהו יכול להצליץ לי בעד/ או נגד כי פשוט אין לי מושג לגבי הרכב הזה.

הרכב בבעלות פרטית יד שנייה.

פורסם

תראה

היתה בבעלותי עד לאחרונה שנת 97 (שנתיים וחצי אצלי)

המחיר המצחיק בגלל שפשוט אין לה שוק אנשים שומעים סקודה נבהלים

בתכלס אתה מקבל אוטו פשוט וטוב עם מנוע של פולסוואגן חזק ואמין

הבעיות היחידות שנתקלתי זה פלסטיקים שבירים , נקודות חלודה לפני זמנן

ומערכת קירור מים שקיבלה יותר מדי מים ולא נוזל מתאים והקורוזיה גמרה אותה

האוטו מספיק גדול לקחת בנוחות 4 אנשים ומספיק חזק להעלות אותם כל עליה בארץ

נוחות זה לא העיקר פה וגם לא תקבל הרבה ממנו (טוב אני עברתי לרנו אז בראיה לאחור אני משוחד ...)

בגלל שחלק גדול מהרכיבים הוא של פולסוואגן תהיה מוכן לשלם עליהם יחסית הרבה (במיוחד ביחס למחיר של הרכב)

אבל אם עדיין לא נראה לי שתמצא מציאה כמו זו בשנתון הזה

בכל מקרה אל תוותר על בדיקה במכון

בהצלחה

:wink:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ברשותי שנתיים סקודה ניו פליסיה 1300 ידנית אוטו אמין מאוד חוץ מטיפולים לא ראתה מוסך, 19 קילומטר לליטר(נסיעה מתל אביב לאילת לקחה רק רבע מיכל) מחוץ לעיר ,

13.5 -14 קילומטר בתוך העיר,מזגן מעולה ונוחות בישיבה גם לנסיעות ארוכות , יש לשים לב לטרמוסטט רדיאטור שלפעמים נתפס (עלות זניחה של 150 שקל לא מקורי)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...