Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורים קרב,מחפש הצעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה לי רעיון!

קבוצת הוקי קרח!

כולם על רולר בליידס ועם קסדות ומיגונים ומקל ומדים של איזה קבוצה.

ראיתי קבוצה כזאת שמיתאמנת באיזה פארק בראשון, ניראה נפוץ שם, אפשר ליבדוק אם אפשר להלוות מהם ציוד שאי אפשר להשיג {את המיגון והקסדות המיוחדות}

על אותו העיקרון-קבוצת פוטבול.

או חבורה של נזירות או כמרים

או עליבאבא ו-40 שודדים {טוב אולי יהיו קצת פחות}

או לזבובים

חבר שלי פעם התחפש לאופנוע שלו- פירק ממנו את כל הפלסטיקה ותלה על הידיים הרגליים והגוף, היו לו גם כמה גג"ש משומשים שהוא תפר לחולצה, וכידון משומש, ניראה לי שהוא גם פירק את הסקאלה ותלה על עצמו.

אפשר לחפש בפרוקיות כל מיני פלסטיקים ועוד חלקים שצריך, תיתחפשו למיפגש אופנועים.

אם יש מישהו פירומן-שיתלה בלון גז קטן על הגב עם צינור ושיתחפש למצית בצורת בן אדם.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במידה ויש אצלכם בבית ספר מה שאוהבים לכנות כ"טחונים", תארגן איזה 2 X5 עם עוד איזה סדרה 7 או S קלאס (רצוי בשחור) + כולם עם חליפות משקפי שמש גל בשיער ועוד כמה חברה מגודלים שיהיו בתור "שומרי ראש" ואפשר גם להוציא מזוודות מהבגז או משהוא בסגנון... ואתם המפיונרים האידאלים :wink: מומלץ להגיעה בנסיעה איטית, ולבדוק עד כמה אנשים בארץ יודעים להיות סבלניים בכביש ולא לצפצף או לחתוך נתיבים...:lol:

משהוא כזה:

93272zz2.jpg

אגב עם יש G קלאס שחור, זה בכלל להיט. :biglaugh:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

פורים, אחד החגים היותר "חזקים".

אני וכמה חברים התחפשנו לפק מן והדברים האלה שרודפים אחריו \ רודף אחריהם.

היה משעשע. היה קצת קשה לעשות פקמן - האחרים היו פשוט בד.

פורסם
אני מתחפש לצביקי השנה...

תן טיפים (ואביזרים, בכלל טוב)בה"פ או במייל

• מכנס שחור (לא ג'ינס)
  • חולצה שחורה עם נצנצים. אם אין לך, פשוט קח איזו טריקו שאין לך צורך בה, קנה נצנצים, קצת דבק וצ'יק צ'ק אתה מארגן לעצמך אחת כזאת. לחילופין, אתה מוזמן להגיע לכאן ופשוט לקבל את החולצה שאני השתמשתי בה. אין לי בה עוד צורך.
  • פאה - חיפשתי פאה שתהיה כמה שיותר דומה למקור. כשלא מצאתי, פשוט קניתי פאה של אינדיאני עם צמה ארוכה, בבית פרמתי את הצמה והאילתור הזה דווקא עבד על הכיף-כיפאק.
  • משקפי שמש - הייתי נותן לך את שלי אם רק הייתי זוכר איפה זרקתי אותם. אתה צריך משקפי שמש עגולים עם מסגרת מתכתית. אני מאמין שבכל חנות שמוכרת פיצ'פקעס בדולר אפשר למצוא כאלה.

אגב, להתחפש לשירה היה יותר קל: פשוט למצוא פאה בלונדינית ארוכה, להלביש את האישה בחצאית ולדאוג שהיא תתאפר בצורה מוגזמת ומגוחכת. יצא ז'ונגלר! :-D

אני נמצא בנתניה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היום מישהו העלה את הרעיון להתחפש לפקמן (היצור הזה שאוכל נקודות צהובות) והמפלצות שרודפות אחריו.. זה נשמע א-ד-י-ר :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סטייל ספויילרים מקרטון ומדבקות בצבעים זוהרים? :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

UP!

פורים קרב ובא ואין רעיונות מגניבים.

אנחנו עם החבר'ה חשבנו על הרבה זרעונים וביצית אחת אשר תרדף ע"י הזרעונים.

מקווה שיעלו עוד הרבה רעיונות טובים ומעניינים!:-D

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

בזמנו חבר וחברה בתיכון התחפשו למוניקה וקלינטון, זה היה אקטואלי ומשעשע בזמנו, בעיקר בגלל שעל "מוניקה" היו כתמים לבנים על השמלה ובצד השפה... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פורים עוד מעט ותחפושת בינתיים אין לי

למישו יש רעיונות מקוריים לתחופושת אישיות או עם החבר'ה?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...