Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז תחילת הגשמים - לפעמים הרכב "מקרטע"/ "חותך".

זה לאוו דווקא לאחר כניסה למים או משהו כזה, אבל בעיקר אחרי נסיעה בגשם שוטף.

אתמול בלילה היה די סוער באיזור מגוריי, נסעתי עם הרכב, לא היו שום בעיות.

היום בצהריים אני מתניע הרכב, משלב הילוך 1 , מתחיל בנסיעה - ומרגיש שבהחזקת גז קבוע האוטו מאבד כוח. משחק בדוושת הדלק, מחזיר את המנוע לחיים, כלומר, עזיבת הדוושה ופמפום - והרכב חוזר לנסוע כראוי. אם אני לא "משחק" בדוושת הדלק, הרכב כנראה כבה, קרה לי בעבר.

כך זה נמשך זמן מה - ואז הרכב חוזר לעצמו ללא כל התראה מוקדמת.

פעם 2 שזה קורה לי השבוע. בפעם ה-1 חשבתי שמדובר במים שחדרו אל הפלאגים - פירקתי את כבלי ההצתה ובדקתי שהם יבשים ממים, פירקתי גם את הפלאגים ווידאתי תקינותם (בערך 5k נסועה).

למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה?

פורסם

מים לא יכולים לחדור לפלאגים (כלומר הם יכולים אבל זה מצב של ראש מנוע - עשן לבן ואיבודי מים)

הם כן יכולים לחדור למפלג (דיסטביוטר) פתח את מכסה המפלג ונקה את הרוטור ואת המכסה טוב מבפנים ומבחוץ

בדוק עוד פעם חיבורים ולחות במיוחד לכוייל וחיבורי חשמל לכוייל עצמו

בהצלחה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הארקת המחשב תקינה, נבדקה לפני כחודש לערך...

מסנן הדלק יוחלף מחר כנראה, יומו טרם הגיע מבחינת נסועה, אבל שיהיה.

היום האוטו נסע בסדר, משעשע.

• תוכן חדש...