Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן C4 מול סובארו 2.0 (מול הרובר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
bar אתה צודק בכל מה שאמרתה על ה- C4, אני קניתי דגם 2006 לאישתי והרכב כבר כמה חודשים על הכביש. אחרי כמה מאות ק"מ הרכב מתרכך קצת אבל זאת באמת הסיטרואן הראשונה הלא נוחה. ובכל זאת זה רכב מפנק ובאמת מפואר לעומת המחיר הצנוע.

דגמי 2007 החדשים גם מצויידים ב- 6 כריות אוויר ומערכת ESP כמו ברנו מגאן 2007, והמחיר מתחיל ב- 114,000.

אם אתה מחפש רכב נוח אני מניח לא תבחר ב- C4 ולא באימפריזה המיושנת, עדיף פורד פוקס שהיא גם נוחה וגם אמינה ובעלת התנהגות כביש מצויינת.

אבל אם אתה רוצה רכב יפה ומפנק והנוחות היא במקום השני, אז אין רכב שנותן תמורה עצומה כמו ה- C4.

אני לא מחפש נוחות, אלא מושב תומך, בעיקר בגב התחתון. מבחינת "נוחות", גם הבולמים של רובר לא רכים כמו של C5, למשל, אבל המושב היה מצויין. נסעתי עם ה- C4 בתנאי דרך שונים, ונכון שהיא לא משככת מפגעי דרך בהצטיינות, אבל אם הכסא היה (או יהיה) תומך נכונה בגב התחתון, הייתי הולך על זה, בדיוק בגלל שאר הדברים.

את הפוקוס, למי שהציע, אני פשוט לא סובל, במיוחד מבפנים (את הקודמת סבלתי עוד פחות) - ושם אני הרי צריך לבלות רוב הזמן... אני גם מעדיף לא להרגיש כמו עוד עובד הי-טק ממוצע ואפרורי (בלי לפגוע כמובן), אלא יחסית מיוחד (כמה שאפשר; אבל העובדה היא שרוב אנשי הליסינג בוחרים באמת פוקוס ולא C4. אם רק היו ממשיכים לייצר רובר... :-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני לא מחפש נוחות, אלא מושב תומך, בעיקר בגב התחתון.

למה שלא תקנה את הרכב הטוב ביותר ופשוט תחליף מושב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כי אז לא תהיה לי כרית אוויר צידית מקורית... (מייצרים כאלה משובים עם כרית אוויר מקורית רק למספר מצומצם - ויקר - של רכבים)

פורסם

היום ביצעתי נסיעת מבחן על המגאן.

נדמה לי שמדובר באותו גיר (AL4), אבל במגאן הוא מתופעל בצורה נמרצת יותר, או שכיול המנוע טוב יותר. על כל פנים, ככל שהוא שמח להוריד הילוך ולהאיץ, משום מה הוא גם שמח להישאר בהילוך הזה ולא ממהר להעלות הילוך עם עזיבת דוושת הגז, מה שמייצר רעש מיותר בשל הסל"ד הגבוה.

כסא הנהג אמנם נוח יותר, אך עדיין נעדר תמיכה מספקת בגב התחתון.

מבפנים, הוא פשוט נראה נורא, ביחס ל- C4. אולי אני מגזים, אבל בכ"ז - אפרורי ומרגיש כמו רכב השכרה (אני יודע, אני הרי לוקח בליסינג תפעולי, אבל בכ"ז לא רוצה להרגיש כמו בתוך יונדאי אקסנט).

היות שהרכב נמסר לנסיעת מבחן מידי חברת הליסינג (בלי לציין שמות), היתה הנערה שמסרה את הרכב מספיק כנה כדי לציין בפני ש: (א) הוא לא נוח כמו שאומרים; ו- (ב) יש להם בעיות אמינות קשות עם הדגם.

השאלה:

לפי parkers, המגאן מאיצה ל- 100 ב- 12.7 שניות, בעוד ה- C4 עושה זאת ב.... 12.7 שניות. אז מדוע המגאן "מרגישה" זריזה יותר?

ומדוע יש את התחושה המוזרה הזאת של "זריקה" לפנים ב- C4 בעת הורדת הילוך, תחושה שאין במגאן?

פורסם
היום ביצעתי נסיעת מבחן על המגאן.

נדמה לי שמדובר באותו גיר (AL4), אבל במגאן הוא מתופעל בצורה נמרצת יותר, או שכיול המנוע טוב יותר. על כל פנים, ככל שהוא שמח להוריד הילוך ולהאיץ, משום מה הוא גם שמח להישאר בהילוך הזה ולא ממהר להעלות הילוך עם עזיבת דוושת הגז, מה שמייצר רעש מיותר בשל הסל"ד הגבוה.

כסא הנהג אמנם נוח יותר, אך עדיין נעדר תמיכה מספקת בגב התחתון.

מבפנים, הוא פשוט נראה נורא, ביחס ל- C4. אולי אני מגזים, אבל בכ"ז - אפרורי ומרגיש כמו רכב השכרה (אני יודע, אני הרי לוקח בליסינג תפעולי, אבל בכ"ז לא רוצה להרגיש כמו בתוך יונדאי אקסנט).

היות שהרכב נמסר לנסיעת מבחן מידי חברת הליסינג (בלי לציין שמות), היתה הנערה שמסרה את הרכב מספיק כנה כדי לציין בפני ש: (א) הוא לא נוח כמו שאומרים; ו- (ב) יש להם בעיות אמינות קשות עם הדגם.

השאלה:

לפי parkers, המגאן מאיצה ל- 100 ב- 12.7 שניות, בעוד ה- C4 עושה זאת ב.... 12.7 שניות. אז מדוע המגאן "מרגישה" זריזה יותר?

ומדוע יש את התחושה המוזרה הזאת של "זריקה" לפנים ב- C4 בעת הורדת הילוך, תחושה שאין במגאן?

תגיד, הנערה אשר מסרה לך את הרכב היא אשת מקצוע או בעלת ידע שכל כך התרשמת מדבריה ??

בכמה מילים, המאגאן הינה הנוחה ביותר בקבוצתה , מגומרת בצורה טובה מאוד, ובדגם אשר נמצא ברשותי ,העיצוב והגימור הפנימי ברמה גבוהה יותר מזו שיש ב C4 (מבחינת עיצוב וביצוע).

לגבי אמינות,סגרתי כבר 45,000 ק"מ במעט מעל שנה.

2 מנורות חזית אשר נשרפו, זה כל ה"בעיות" שיש ברכב..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עולה שאלה שאף חברת ליסינג לא נותנת עליה מענה: האם בדגם שאקבל (מגאן) יש אפשרות לכוון את תמיכת הגב התחתון. השאלה מתעוררת משום שישנם כאלה שקיבלו את הדגם הזה כולל האפשרות הזהו - וישנם כאלה שלא. למשל, חבר שלי מרפאל קיבל ללא כל אפשרות כזו, ושכן שלי כן קיבל את הדגם עם אפשרות הכיוון לגב התחתון.

זה היה לי בהתחלה קצת מוזר, משום שסה"כ כל חברות הליסינג נותנות את אותו דגם. אולי מדובר בשנתון שונה?

פורסם
תגיד, הנערה אשר מסרה לך את הרכב היא אשת מקצוע או בעלת ידע שכל כך התרשמת מדבריה ??

לא התרשמתי - רק ציינתי את כנותה (בהנחה שהיא אכן היתה כנה). לגבי האמינות - אתה כבר השלישי שאומר לי שיש לו כזה רכב ואין לו בעיות. אבל אני מכיר גם שניים שכן יש להם, וזה בנוסף ל"סיפורים" בפורום היקר שלנו (כמובן מתייחס לחוויות אישיות ולא לשמועות).

פורסם

קודם כל תרשה לי להיות הרביעי שנהנה ממגאן ללא תקלות ומאוד מרוצה מהנוחות של (עוד שבועיים בת שנה, 33,000 ק"מ).

אם אתה מסתדר עם גיר ידני בקש את הדיזל ותקבל את הגירסה המאובזרת בקב' 2. שם יש הכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא מחפש נוחות, אלא מושב תומך, בעיקר בגב התחתון. מבחינת "נוחות", גם הבולמים של רובר לא רכים כמו של C5, למשל, אבל המושב היה מצויין. נסעתי עם ה- C4 בתנאי דרך שונים, ונכון שהיא לא משככת מפגעי דרך בהצטיינות, אבל אם הכסא היה (או יהיה) תומך נכונה בגב התחתון, הייתי הולך על זה, בדיוק בגלל שאר הדברים.

את הפוקוס, למי שהציע, אני פשוט לא סובל, במיוחד מבפנים (את הקודמת סבלתי עוד פחות) - ושם אני הרי צריך לבלות רוב הזמן... אני גם מעדיף לא להרגיש כמו עוד עובד הי-טק ממוצע ואפרורי (בלי לפגוע כמובן), אלא יחסית מיוחד (כמה שאפשר; אבל העובדה היא שרוב אנשי הליסינג בוחרים באמת פוקוס ולא C4. אם רק היו ממשיכים לייצר רובר... :-) ).

לא מובן לי, אתה תמנע מלרכוש את הרכב המתאים ביותר עבורך כיוון שאלפי עובדי היי טק "ממוצעים ואפרוריים" כמוני נוסעים בו:?::?: :?:

פורסם

לא, כיוון שאני לא אוהב את איך שהוא נראה מבפנים, כמו שהסברתי. נפוצות הרכב היא "גם", ולא העיקר...

פורסם

בתור אחד שהייתה לו רובר, לא חשבתי שאשמע ממך שאתה מאמין לכל סיפור. זה כמו שאני אגיד שרובר זה חרא ואין חלקים ואין שוק וירידת ערך עצומה... אבל תראה - עובדה שנהנית, מכרת מהר ולא מאמין שבגרושים אז למה על רכב אחר לחשוב לפי דעות של אנשים (כמו נציגת שירות שאין לה מושג ירוק מהחיים שלה). לא אומר שהרכב יהיה אמין כמו קורולה אבל גם אין בעיות אמינות קשות. חוץ מזה הרכב בליסינג אז זה לא אמור להיות סעיף עיקרי לרכישה. במגאן כמו בכל רכב יש רמות איבזור. תבדוק ותשווה מה יש בכל רמת איבזור. לא יכול להיות שרכב אחד יהיה עם אביזר ורכב זהה מאותה שנה בלי.

Veni Vidi Vici

פורסם

בנוסף לכל הדברים שנאמרו

כל חברה מציעה דגמים שונים לעובדיה

אצלי יש מבחר מצומצם מאוד ממנו אני יכול לבחור בעוד שחברת הליסינג יכולה לתת לך מה שתרצה כל עוד הגיר אוטומטי ואתה משלם.

אז תאורטית תיתכן האפשרות של שתי מגאן מליסינג עם איבזור שונה (קבוצות שונות ועלות חודשית שונה) כמו שיש מאזדה 3 עם 5 דלתות ו-4 דלתות, 1.6 ו-2.0 ליטר, כולן בליסינג.

הכל תלוי בחברה בה אתה עובד...יש חברות שיתנו לך מה שתרצה (אני גם יודע על אחד שלקח גולף GTI DSG חדשה - 7500 ש"ח לא כולל דלק) ויש חברות (כמו במקרה שלי) שמאפשרות לך מס' דגמים מצומצם (לעזאזל איתם)..

מקווה שעזרתי

לסלי (בעבר מאזדה 3 מליסינג - מעולה)

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לסלי - תודה. משום מה החברה היחידה שמגלה גמישות (כלפי, כרוכש של רכב בודד ולא כחברה) היא פריים ליס (כלומר לובינסקי). אני אנסה להמשיך ולברר בחברות עימן אני בקשר.

וויקינג - לא אמרתי שאני מאמין לה (אם כי לשני החברים שלי עם הבעיות במגאן אני מאוד מאמין). אמרתי שאני מעריך את הכנות. היא לא פקידת שירות (שוביניסט שכמוך ;-) ) אלא אחראית על מסירת רכבים (כזו שגם לוקחת אותם לטיפולים, תדלוק, טסט וכו'). היא לא חייבת לי כלום ואפילו לא קשורה לענף הליסינג של אותה חברה נדונה. לא קיבלתי את דעתה כמובן מאליו אלא ציינתי את זה לחיוב - אם האינטרס שלה היה רק למכור הרי לא היתה פוצה את פה (או להיפך - משבחת)...

• תוכן חדש...