Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רשמתי זכרון דברים לגבי לומינה 96 יד שניה 116000 ק"מ(אמיתיים) מטופלת במרכזי נראת חדשה והכל עובד

האיש התעקש על מחירון והסכמתי (30K) וישר צעקו עלי שעשיתי שטות שלומינה יוצאת בהרבה מתחת

האם עשיתי בשכל?

לבטל?

לקחתי בלא בדיקה האיש הוא נראה אמין לא סוחר האוטו אצלו 8 שנים?

ובכלל איך האוטו? אני מחפש6 מקומות במחיר בערך 30K?

אשמח מאוד לתגובה מהירה!

תודה!!!

פורסם

איזה ביואיק? האמת שפשוט שמעתי שהלומינה לא רעה ועם הרבה חלפים רק לא ידעתי לגבי המחירון וגם מצאתי אוטו ממש אבל ממש שמור.

פורסם

בקש הסטורית טיפולים שמאששת את הקילומטראז' הנמוך.

אם הכל בסדר והרכב שמור ומטופל לפי הספר אז המחיר שווה אם כי לדעתי יכולת להוריד אותו עוד.

בכל מקרה הייתי ממליץ על בדיקה, אין היום כמעט אנשים ישרים, אבל יש הרבה שנראים ככה.

בהצלחה

פורסם

אז ככה קודם תודה על העזרה וה"עידוד" כבר נתקפתי בהלה

אבל נסעתי עם האוטו למוסך המורשה שהוא מטפל והוא אישר את הקלומטרז

כל שנה הוא עשה טיפול האוטו נסע מצויין ואיש נראה מאוד אמין מרצה באוניברסיטה (ביקרתי בחדרו שם)

ולא היה מוכן למוע על לרדת שקל מהמחירון הוא אמר שהוא טיפל כמו יקה והוא רוצה מחירון כיקה אז אני מקווה שזה שווה בכל זאת

דרך אגב 4 צמיגים חדשים.

פורסם

לי יש אמריקאית בבית , והאוטו ממש במצב חדש.

עדיין קנינו מתחת למחירון , הרסו לאמריקאיות את השוק , ואת האמת לא מבין למה , אוטו נפלא!

אבל כמה שאוטו במצב פיקס ושמור לדעתי יהיה טעות לקנות אותו במחירון .

עוד דבר, אל תקנה את האוטו בלי בדיקה! מניסיון !!!

עדיף לשלם את ה450 שקל האילו .

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אז תקנה ושיהיה לך בהצלחה.

קח בחשבון שהטיפולים יקרים וצריכת הדלק ממש גבוהה.

אבל הנוחות אוי הנוחות, בוא נגיד שלחברה שלך לא יהיה איכפת ... במושב האחורי :-D

וסתם בשביל הסקרנות איזה נפח מנוע 3100 או 3800, איזה צבע?

פורסם

3100 תכלת מטאלי והוא אמר לי בתוך העיר 1/8 ומחוץ לעיר1/10 ושאלתי אם לבטל בגלל המחירון ולהפסיד 500 ש"ח או מקסימום שהיתי מקבל הנחה של 2K ש"ח ואז לא נורא שווה לאוטו שמור

פורסם

רוצה עצה שתגרום ללחץ הדם שלך להשמר בתחום ה"נורמלי"?

זרוק את המחירון, הרכב נראה לך? (בשביל 30K ונסועה כזאת), לך על זה.

בשביל מה אתה מטריד את עצמך בסוגיות כמו "מה השכן יגיד שהוא קנה ב2000 שקל פחות" וכדומה.

תמיד יהיה מישהו שיגיד לך שהוא קנה בפחות, אפילו את הרכב שלי (המעפן) קניתי מעל המחירון, בגלל שהוא נראה לי. מה אתה מוטרד מדיעות של אנשים, לך על זה.

פורסם

לא הבנתי, איך היית מקבל הנחה של אלפיים ש"ח.

זה פחות מ 1 ל 8 בעיר, במיוחד עם מזגן.

אם אין לך גב כלכלי איתן חבל להכנס לאוטו הזה, כי למרות שזה קילומטראז' נמוך כל הבלאי הראשוני מתחיל עכשיו.

כלומר, הרדיאטור עלול לתת את אותותיו, האלטרנטור (מחלה בלומינות ויקר מאוד), ואולי גם הגיר ועוד.

המנוע דווקא ישרוד המון זמן אם טופל כראוי.

אם אתה תפרן (כמוני) אז רד מזה.

פורסם

קח לבדיקה ותראה מה הריג'קטים.

אם אין משהו רציני והאוטו,כפי שהוא אומר,מטופל כמו שצריך ובזמן,אז המחיר הנ"ל דווקא הגיוני.

הרכב ,במידה ותקין מכנית,נותן תמורה גבוהה לכסף מבחינת נוחות מרווח וכו.

האמינות הבסיסית של המנוע והגיר טובה+ ,וצריכת הדלק היא לא סוד בסוג זה של רכבים,

אני לא חושב שעל זה כדאי לבטל את הקנייה.

בברכה

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

פראייר.... מי קונה מכונית במחיר מחירון? לפחות חצי ממחירון

ועכשיו נהייה קצת יותר רצינים,

הרכב נראה לך? היה בינכם קליק? מצבו תקין ולא מצריח הוצאות מיד לאחר הקניה?

אם ענית כן על השאלות הנ"ל אז מה איכפת לך מה המחירון של הרכב?

כבר יצא לי לקנות רכבים המעל מחירון ואפילו הרבה מעל המחירון, הכל פונקציה של כמה אתה מוכן לשלם בשביל להיות הבעלים הגאה של הרכב.

אתה חושב שתוכל למצוא את אותו הרכב באותו מצב ואפילו יותר טוב במחיר מופחת? אם כן אז תבטל את הקניה, אבל קח בחשבון שיכול גם להיות שלא תמצא רכב באותו המצב ורק תמשוך את נושא הקניה בעוד כמה שבועות/ חודשים.

לא יודע מה מצבך היום (אוטובוסים/ מוניות/ רכב שכור וכו') אבל גם למשוך זמן וחפש רכב אחר עולה כסף, אולי אפילו יותר מלשלם עוד 2000 ש"ח בקניה.

מצטרף לארז, מה איכפת לך מה תגיד הסביבה כל עוד אתה מרוצה ושלם עם הרכישה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
רוצה עצה שתגרום ללחץ הדם שלך להשמר בתחום ה"נורמלי"?

זרוק את המחירון, הרכב נראה לך? (בשביל 30K ונסועה כזאת), לך על זה.

בשביל מה אתה מטריד את עצמך בסוגיות כמו "מה השכן יגיד שהוא קנה ב2000 שקל פחות" וכדומה.

תמיד יהיה מישהו שיגיד לך שהוא קנה בפחות, אפילו את הרכב שלי (המעפן) קניתי מעל המחירון, בגלל שהוא נראה לי. מה אתה מוטרד מדיעות של אנשים, לך על זה.

גישה לא מדוייקת. עדיף להעריך את השוק מראש, ולא לשלם סתם מחיר גבוה. כמובן שכל מקרה לגופו, ותלוי עד כמה הרכב מהנה לנהיגה/נדיר.

פורסם

אז תשלם מחירון, מה קרה?!

אותם יועצים יעזרו לך למצוא רכב כזה עם נתונים כאלה במחיר נמוך יותר?!

מניין לך שגם אם תמצא רכב ב 5K פחות, לא תצטרך לשים אותם ואולי כפול בתיקונים שהוסתרו מעינייך?!

בקיצור - אם הרכב ממש ממש שמור, כהגדרתך, דבר שדי קשה למצוא ומטופל כראוי, עוד אלף לפה או לשם לא יעשו

אותך עשיר או עני יותר.

שיהיה בהצלחה ואל תקשיב ל"יועצים"... תמיד הם יידאגו להעמיד אותך באור של הטיפש והם המבינים.

אל תדאג - לא תצא פרייאר... את הכסף שתשלם קצת יותר עכשיו תחסוך מהמוסך...

גישה לא מדוייקת. עדיף להעריך את השוק מראש, ולא לשלם סתם מחיר גבוה. כמובן שכל מקרה לגופו, ותלוי עד כמה הרכב מהנה לנהיגה/נדיר.

מהנה לנהיגה/נדיר? למה אתה בדיוק חושב שבן-אדם שמחפש לומינה ינסה לתקוף פניות בנס-הרים???

אם אתה לא חושב כך, אזי שדברייך לא רלוונטים לפותח הת'רד...

פורסם

אישית, יותר מפריעה לי העובדה שהחלטת לקחת את הרכב בלי בדיקה.

קודם כל, בלי קשר לאמינות הבעלים, יש סיכוי(אומנם קלוש) שהוא לא באמת מתמצא בשלל חלקי הרכב, ולא ביצע בדיקת

שילדה לפני המכירה. בקיצור, ברכב כזה, של מעל 10 שנים על הכביש ושכבר עבר יותר מיד אחת-אמינות המוכר

היא לא ערובה לתקינות הרכב. ממליץ לך להשקיע 1% מההוצאה שלך לטובת הבדיקה.

נקודה נוספת, בבדיקה תמיד יגלו משהו. אותו משהו יכול גם לשחק לטובתך במיקוח על המחיר.

• תוכן חדש...