Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח עיריה??

yb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי במרכז ראשון לפני שלושה שבועות וכשאני חוזר לרכב אני שם לב שקבלתי דו"ח מהעיריה -100 ש"ח, מסתבר שיש שלט שמגביל את החניה בצמוד לבנין רק לתושבי הבנין(?!) , אני באתי מהכיוון הנגדי ופרססתי לפני המיקום של השלט...

השאלה האם שווה לנסות להגיש בקשה לביטול הדו"ח , איזה סמכויות מעשיות יש לעיריה בכלל אם אני לא משלם דו"ח??

פורסם

אם אתה לא משלם את הדו"ח הוא יכפיל את עצמו בכל 3 חודשים, בסופו של דבר יוציאו לך צו עיקול על הרכב (משום שהקנס נרשם לפי רכב ולא רשיון נהיגה) ואז הרכב יהיה מעוקל עם כל ההשלכות שבדבר (לא תוכל למכור אותו עד שתסדיר את העיקול אם אני לא טועה).

בקשר למה שאמרת, תחזור למקום ותוודא באם יש \ אין תמרור גם בצד שנכנסת ממנו, במידה ואין נראה לי הגיוני מאוד שתוכל לבטל את הקנס.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני גר בראשל"צ וקיבלתי דו"ח על חנית נכה מאותה הסיבה שלא ראיתי תמרור בקרבת מקום ובסוף הסתבר שלפני החניה כ10 מטרים יש תמרור שמורה על 5 מקומות חניה לנכים, ובסופו שלדבר הלכתי לחברה העירונית לבטחון ברח ירושלים 2, והסברתי את המצב ואמרתי שאין לי סכום כזה לשלם, מכוון שאני עדיין תלמיד.

הפקידה אמרה שישלחו לי את הדו"ח הבייתה שכביכול לא ראיתי את הדו"ח על השמשה כלל ושהדו"ח יגיע עד שנה מיום נתינת הדו"ח.

עד כה עברו כ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי שום תזכורת לתשלום הדו"ח. אז אתה רוצה לומר לי שמדו"ח של 500 ש"ח זה הוכפל עכשיו ל1000 ש"ח?

**כרגע דיברתי עם הרשות לביטחון שהם בעצם העירייה שאחראים גם על דוחות החניה. מסתבר כי דו"ח על כמו שלך אין ממש על מה להערר זה טעות ועל טעויות משלמים 100 ש"ח לא יגרום לנזק בלתי הפיך, זהו דו"ח מהעירייה ולא דו"ח משטרתי הכולל נקודות או משהו בסיגנון.

הערייה מביאה תזכורת בבת אחת אחת לחצי שנה, מה שאומר שאם לא קיבלת את הדו"ח או לא ראית אותו תקבל תזכורת הבייתה שליך לשלם דו"ח ומרגע שקיבלת את התזכורת הבייתה יהיו לך 3 חודשים לשלם ובמידה ולא תשלם הדו"ח יכפיל את עצמו ב50% משמע - תשלם 150 ש"ח.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

ואתה תשלם 750 לא 1000...

תבדוק אם יש להם את הכתובת המעודכנת שלך, יכול להיות שרשומה ברשות הרישוי כתובת לא עדכנית שלך ושולחים את ההכפלות לכתובת הישנה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

YB

אם הגעת מהכיוון ההפוך כנראה שחנית בצד שמאל של הרחוב.

אם חנית בצד שמאל אז נכנסת לחניה בנסיעה בכיוון המנוגד לכיוון הנסיעה.

זה בניגוד לחוק.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
YB

אם הגעת מהכיוון ההפוך כנראה שחנית בצד שמאל של הרחוב.

אם חנית בצד שמאל אז נכנסת לחניה בנסיעה בכיוון המנוגד לכיוון הנסיעה.

זה בניגוד לחוק.

כמו שכתבתי-"אני באתי מהכיוון הנגדי ופרססתי לפני המיקום של השלט..." =חניתי בכיוון הנסיעה:angel:

פורסם

סליחה על ההתפרצות לאשכול אבל גם אני קיבלתי דוח מהעירה היום, זה הלך ככה:

אני סטודנט שגר בנתניה, הקפצתי שתי חברים עולים חדשים למשרד הקליטה שנמצא ברחוב: "יוסף ספיר" (בין רחוב הרצל לבין השוק), החבר אמר שהוא צריך לעשות כמה דברים שם שקשורים למכללה, לגיוס ולזה שהוא צריך לקבל כסף מהם, כמובן שהעיינין לקח באזור החצי שעה.

אחרי שהם סיימנו את העיניינים שלהם שם, התחלתי לחשוב על איפה חניתי (מול בנק יהב - איזה קטע גם לי קוראים יהב(: )

יצאנו מהביניין וראיתי פקח כמובן שהם נתן לי דוח על חנייה בכחול לבן (אם זה משנה, בכלל לא שמתי לב שזה כחול לבן), הוא היה במרחק 2 מכוניות ממני.

אני כמובן באתי עליו בנימוס ואמרתי לו שאני מצטער אבל לא ידעתי שמקום הוא כחול לבן ושלקחתי את החברים למשרד הקליטה, ואנחנו עכשיו באנו מהמכללה וחוזרים ישר למכללה, אם הוא יוכל להועיל בטובו לבטל לי את הדוח.

הוא אמר לי להביא לו את הדוח והוא ינסה לעשות מה שהוא יכול בשביל לבטל אותו.

וככה היה: אני נסעתי והוא המשך לרשום דוחות.

עכשיו דיברתי עם כמה אנשים ואני לא יודע אם הבחור באמת יבטל את הדוח או שאני יקבל אותו.?

יש את מי לשאול? עם מי לדבר?

האמת שזה דוח "רק" של 100 ש"ח, שווה להתאמץ בשביל זה?

כמו כן החברים מרגישים רע על הקטע של הדוח והציעו לשלם את הדוח.

אשמח לתשובות! תודה מראש..

פורסם

תראה אני לא מודע בדיוק לפרוצדורה, אבל הוא יכול להעביר את זה למקום הנכון ולבטל את הדו"ח אם אני לא טועה.

אמנם, מההכרות שלי עם פקחים, הם בחיים לא ייוותרו - ובמידה ותיתקל בהם באותו רגע הם יהפכו עולמות בכדי לעשות את אותה היתקלות כמה שיותר נעימה לכן קיים סיכוי שהוא התנהג בכזאת סלחנות כדי להימנע מעימות.

מציע לך לבדוק עם העירייה בקשר לקנס במידה ואתה רוצה להתחלק עם חבריך, מהכפלה אין לך מה לדאוג - הוא יגיע לביתך זמן מה לפני מועד התשלום במידה ולא בוטל.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אוקי אני מקווה שתסלחו לי אבל במקום לפתוח חדש גם אני אתעלק על השירשור הזה ברשותכם:

אז ככה לפני שבועיים החנתי את האוטו בחניה בתשלום (ששמים שקלים), וכשחזרתי גיליתי שקיבלתי דוח של 100 ש"ח,

אך איחרתי רק ב 4 דקות ועל המכשיר היה רשום 4- , ואמרו לי שמותר לרשום דוח רק אחרי איחור של 5 דקות כשהמכשיר מהבהב באדום. האם זה נכון ואסור היה לפקח לרשום לי דוח? ואם כן אז מה אני יכול לעשות?

תודה.

פורסם

נשמע לי כמו סתם מיתוס, בכל מקרה גם אם קיים חוק כזה וותר על כאבי הראש מעכשיו כי אין לך דרך חד משמעית להוכיח שבאמת איחרת ב 4 דקות ולא ב 5.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

גם אם הוא צילם את המכשיר, אין דרך להוכיח את אמינות התמונה מבחינת זמנים.

אפילו זמן ותאריך אפשר לכוון במצלמות של היום כך שגם הכיתוב האדום שמופיע על התמונה בחלק מהמצלמות לא יעזור לו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
נשמע לי כמו סתם מיתוס, בכל מקרה גם אם קיים חוק כזה וותר על כאבי הראש מעכשיו כי אין לך דרך חד משמעית להוכיח שבאמת איחרת ב 4 דקות ולא ב 5.

לצערי לא צילמתי את המכשיר למרות שלא נראה לי שזה היה מוכיח משהוא, ובקשר למה שכתבת, אז אם כך אז הפקח יכול גם לתת דוח לאנשים שבכלל לא נגמר להם הזמן, ואחר כך אין דרך להוכיך?? הפקחים לא צריכים להוכיך כלום?? כי ראיתי אותם מסתובבים אם מצלמות קטנות אולי זה בשביל זה?

פורסם

כן, אם אני לא טועה הם התחילו לצלם רכבים במקום העבירה כדי להוכיח.

בכל מקרה - כמה שהם מעצבנים, הם לא יכתבו לך דו"ח אלא אם נגמר לך הזמן.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
כן, אם אני לא טועה הם התחילו לצלם רכבים במקום העבירה כדי להוכיח.

בכל מקרה - כמה שהם מעצבנים, הם לא יכתבו לך דו"ח אלא אם נגמר לך הזמן.

אך אם זה נכון שאסור להם לתת דוח על פחות מ5 דקות איחור, אז זהו המצב! הם כנראה חשבו שאני כבר בטח אחזור אחרי ה 5 דקות ולא אדע (וגם הפקח היה די רחוק אז הוא כנראה רשם עוד כשהיה פחות..) אבל לא, חזרתי לפני! אם הייתי יודע את זה קודם אז הייתי ישר הולך לפקח אבל לא ידעתי (וואני גם עכשיו לא יודע חד משמעית אם קיים חוק כזה) אז מה עושים עכשיו? מה אין דרך? :conf:

• תוכן חדש...