Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהם הרגלי הנהיגה שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם \ פעמיים בשבוע לפחות.

פעם היה הרבה יותר, עכשיו חבל על הדלק.

הרגלי הגעה מ A ל B -

בעיר אני לא מרבה ללחוץ על הגז, בבינעירוני הרגל דיי כבדה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כימעט ולא יוצא לי לצאת סתם לסיבוב בישביל לינהוג, מחירי הדלק לא מאפשרים לי

והאוטו לא עוזר במיוחד עם צריכה כבדה כשהדוושה לחוצה.

אבל אני מישתדל להנות מנסיעות שגם ככה אני צריך לעשות, בדרך לכל מיני מקומות.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

לפני הצבא עם הAX - כל יום אחרי בית ספר.

עכשיו? נוסע רק בימי שישי, לעבודה נוסע עם הקטנוע.

מתכנן לקנות אופנוע שישמש אותי אך ורק לנסיעות כיף ולהשאיר את הקטנוע לעבודה.

עם היונדאי אוטומט זה ממש לא כיף לנהוג, בקושי יכולה להסתובב.

פורסם
לא יודע מה הבעיה,אבל לא זכור לי שקורולה עושה ב12.5 שניות ל100 לפחות לא הגיר רגיל- זכור לי תוצאות הרבה יותר זריזות.

צודק.

היא עושה את זה ב 12.4,999 שניות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הפניה של וולפסון? 140 זה לא ממש דרמה שם, הרדיוס ענקי והשיפוע עוזר. ויש מספיק מקום לפני זה שגם סמיטריילר יוכל להאיץ למהירות הסופית שלו לפני.

הבעיה העיקרית של הפניה הזו היא לא האחיזה (תיאורטית לדעתי לא אמורה להיות בעיה לנסוע שם 170 עם רכב פרטי תקין) אלא שדה ראיה מוגבל, מהירויות כאלו לא ישאירו שום סיכוי להאט אם בדיוק יש שם איזה פקק לא צפוי או עבודות בכביש או משהו כזה (וזה נדיר, אבל קורה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פעם בשבוע בדרך כלל, 5 דקות מהבית למנחת.

שהייתי עובד בים המלח אז הייתי מתפתה כל פעם לקחת את הרכב לעבודה רק בשביל לרדת לים המלח ולהנות מהכביש.

פורסם
הפניה של וולפסון? 140 זה לא ממש דרמה שם, הרדיוס ענקי והשיפוע עוזר. ויש מספיק מקום לפני זה שגם סמיטריילר יוכל להאיץ למהירות הסופית שלו לפני.

הבעיה העיקרית של הפניה הזו היא לא האחיזה (תיאורטית לדעתי לא אמורה להיות בעיה לנסוע שם 170 עם רכב פרטי תקין) אלא שדה ראיה מוגבל, מהירויות כאלו לא ישאירו שום סיכוי להאט אם בדיוק יש שם איזה פקק לא צפוי או עבודות בכביש או משהו כזה (וזה נדיר, אבל קורה)

זה למה משפחתית משנת 89 זה הכי כיף. כי ב120 התחת כבר מתחיל להיזרק קלות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
צודק.

היא עושה את זה ב 12.4,999 שניות.

לא,אבל אני זוכר טוב מאוד שקורולה גיר רגיל לא נשארת פראיירית של הונדה סיוויק למשל.

פורסם
לא,אבל אני זוכר טוב מאוד שקורולה גיר רגיל לא נשארת פראיירית של הונדה סיוויק למשל.

אחשלי גיר רגיל זה 5 הילוכים בד"כ גיר אוטו' מהשנים האלו זה 4 בד"כ

לכן בהילוך ראשון של הגיר רגיל יש יותר כוח זמין מאשר הילוך 1 של האוטו'

מכאן ניתן להבין שפתיחה עם גיר רגיל יותר מהירה מפתיחה עם גיר אוטו' בד"כ

אני עם פולו 1.4 75 כ"ס שנת 2001 לוקח (פתיחות עד 80-100) לאנסר מאזדה 3 וכל ה1.6 אוטו' שיש להם 20 30 כ"ס יותר מלי.

למה? כי לי יש גיר רגיל ולהם גיר אוטו' ביחד עם משקל קל יותר זה מתכון מנצח לפתיחה

פורסם
אחשלי גיר רגיל זה 5 הילוכים בד"כ גיר אוטו' מהשנים האלו זה 4 בד"כ

לכן בהילוך ראשון של הגיר רגיל יש יותר כוח זמין מאשר הילוך 1 של האוטו'

מכאן ניתן להבין שפתיחה עם גיר רגיל יותר מהירה מפתיחה עם גיר אוטו' בד"כ

אני עם פולו 1.4 75 כ"ס שנת 2001 לוקח (פתיחות עד 80-100) לאנסר מאזדה 3 וכל ה1.6 אוטו' שיש להם 20 30 כ"ס יותר מלי.

למה? כי לי יש גיר רגיל ולהם גיר אוטו' ביחד עם משקל קל יותר זה מתכון מנצח לפתיחה

אח שלי אמא מסרה לך ד"ש ושאלה למה אתה לא מתקשר.

לאנסר? מאזדה 3? אני לא הייתי גאה במיוחד בזה שאני לוקח בפתיחות מאזדה 3 או לאנסר.

פורסם

עוד בעיה לכיוון צפון היא שליקראת הסוף הסיבוב הולך ומיתהדק,

אם גם ככה אתה על קצה האחיזה כל הסיבוב, שם זה כבר מרגיש שצריך להאט.

לכיוון דרום יותר קל, הרדיוס יותר גדול ולפי דעתי גם השיפוע.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
אח שלי אמא מסרה לך ד"ש ושאלה למה אתה לא מתקשר.

לאנסר? מאזדה 3? אני לא הייתי גאה במיוחד בזה שאני לוקח בפתיחות מאזדה 3 או לאנסר.

מה לעשות :( ברמה של מכוניות ספורט אני לא יכול לעמוד. בכל מקרה אני לא מתגאה בזה רק נתתי לך דוגמא

שפולו עם 75 כ"ס "מסכנים" כמו שלי לוקחת בפתיחה מכוניות עם הרבה יותר כ"ס ורק בזכות הגיר הידני

ככה שפתיחות זה בעצם לא ממד שמשווים גיר ידני לאוטו' ברור?

• תוכן חדש...