Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהם הרגלי הנהיגה שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נאלץ ליסוע די הרבה בכל הארץ במסגרת העבודה אז אני משתדל לבחור מסלולי נסיעה יותר מהנים. למשל לאילת אני נוסע דרך מצפה רמון, לירושלים דרך עמק האלה ולרמה אני עולה מכיוון צמח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הפניה של וולפסון? 140 זה לא ממש דרמה שם, הרדיוס ענקי והשיפוע עוזר. ויש מספיק מקום לפני זה שגם סמיטריילר יוכל להאיץ למהירות הסופית שלו לפני.

הבעיה העיקרית של הפניה הזו היא לא האחיזה (תיאורטית לדעתי לא אמורה להיות בעיה לנסוע שם 170 עם רכב פרטי תקין) אלא שדה ראיה מוגבל, מהירויות כאלו לא ישאירו שום סיכוי להאט אם בדיוק יש שם איזה פקק לא צפוי או עבודות בכביש או משהו כזה (וזה נדיר, אבל קורה)

דבר ראשון אני מדבר לכיוון צפון, דבר שני כל מי שניסה לקחת את הפניה ב170 קמ"ש עם רכב תקין השאיר הרבה מאוד סימנים שחורים על הקירות הפרדה, והרבה חלקי חילוף למגרשי גרוטאות.

עוד בעיה לכיוון צפון היא שליקראת הסוף הסיבוב הולך ומיתהדק,

אם גם ככה אתה על קצה האחיזה כל הסיבוב, שם זה כבר מרגיש שצריך להאט.

לכיוון דרום יותר קל, הרדיוס יותר גדול ולפי דעתי גם השיפוע.

לא מומלץ לכיוון דרום תמיד יהיה את אלה שיפריעו לך מהיציאה של יפו, מניסיון!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ת'אמת עם גם לי הייתה יונדאי לא הייתי נהנה לנהוג בה :lol: , אני נוסע בטויוטה קורולה 95' ידנית עם מנוע סדרתי של 4AFE הכולל 16 שסתומים ו-ELECTRONIC FUEL IGNECTION רב נקודתית(גרמתי לזה בכוונה להשמע כאילו יש לי רכב משופר)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כמה פעמים אני סתם נכנס ונוסע?

אממ.. טוב זה די תלוי באיזה רכב, בשלי כמעט ואף פעם (חבל על הדלק ואני עדיין לא משתיין דולרים).

ברכבים של ההורים, טוב זה כבר סיפור אחר, שניהם עם פזומט וזה אומר שלי ולחברים שלי כבר יש הרגל קבוע כזה של לנסוע איזה שעה סתם בשביל לשתות קפה בארומה\אר-קפה, אבל לא בסניף קרוב לבית אלא אחד רחוק. סתם בשביל לנסוע..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
מתחת לוולפסון, אמצע הלילה, 140 קמ"ש (ומנסה כמה שיותר מהר) חלונות סגורים, אוורור פנימי פועל, נאחז טוב טוב בהגה

ומנסה לקחת את אותה פנייה כמה שיותר מהירות! לאחרונה ירדתי מהרעיון והניסיונות אחרי שחבר התהפך באותו מקום ב-180 קמ"ש.

טוב נו, אתה נוסע בטויוטה.

אני שם בסיבוב על בסיס יומי, על 140 לא נסעתי שם. (השאלה על כמה)

בכל מקרה, דלק זה לא דבר חשוב, אתה יכול למות היום או מחר, אם אתה נהנה מהנהיגה, וחושב שלעשות קצת סיבובים ולזרוק "זנב" זה תענוג, וכמובן, חשוב מכל, אתה יודע לנהוג, מה רע ש"תשתולל" קצת? רק תזכור, אתה לא לבד על הכביש.

אני בדרך כלל לפחות פעם/פעמיים בשבוע "זורק" דלק סתם מהאגזוז, כשאני מגיע לסלד שבו האוטו לא מספיק לשרוף הכל.

אני לא רואה סיבה לחסוך, אני נהנה מזה, וככה או ככה,

בבוקר יום בהיר אחד זה יקרה, או אולי בערב, זה יקרה לי, ולך, אנחנו נהיה מעורבים בתאונת דרכים.

חוץ מזה, כשאתה עצבני, ואין לך כוח לכלום, לנהוג בשעות המאוחרות של הלילה (או המוקדמות מאוד של הבוקר) זה אחד התענוגות בחיים. בהחלט מרגיע.

פורסם

אני עושה לפחות 100 ק"מ ביום בטלנות ממוצע ומשרת ברמת-הגולן, ככה שכבישים מהנים לא חסר

ואני תמיד נהנה לנהוג. החוכמה היא להנות מבלי להכניס את עצמך למצבים ש"גדולים עלייך" כמו להגיע לסיבוב חזק במהירות גבוהה ולבלום חזק בתוכו כו'. צריך לקחת הרבה גורמים בחשבון כשרוצים לנסוע בקצב מהיר יותר.

ומצטרף להצעה של יוסי פרנקוס, אין כמו לנהוג מהר עם חלונות פתוחים בטמפ' של מעלה או שתיים מעל האפס (במזג אוויר יבש). גם לנהוג לבד מוקדם בבוקר ולראות את הנוף - החרמון,אח"כ הכינרת והזריחה,לעצור לקפה וסיגריה בכינרת ולהמשיך הלאה. מנקה את הראש ומאוד מרגיע..

בבית אני לא נהנה לנהוג :twisted:

מתן

פורסם
טוב נו, אתה נוסע בטויוטה.

אני שם בסיבוב על בסיס יומי, על 140 לא נסעתי שם. (השאלה על כמה)

בכל מקרה, דלק זה לא דבר חשוב, אתה יכול למות היום או מחר, אם אתה נהנה מהנהיגה, וחושב שלעשות קצת סיבובים ולזרוק "זנב" זה תענוג, וכמובן, חשוב מכל, אתה יודע לנהוג, מה רע ש"תשתולל" קצת? רק תזכור, אתה לא לבד על הכביש.

אני בדרך כלל לפחות פעם/פעמיים בשבוע "זורק" דלק סתם מהאגזוז, כשאני מגיע לסלד שבו האוטו לא מספיק לשרוף הכל.

אני לא רואה סיבה לחסוך, אני נהנה מזה, וככה או ככה,

בבוקר יום בהיר אחד זה יקרה, או אולי בערב, זה יקרה לי, ולך, אנחנו נהיה מעורבים בתאונת דרכים.

חוץ מזה, כשאתה עצבני, ואין לך כוח לכלום, לנהוג בשעות המאוחרות של הלילה (או המוקדמות מאוד של הבוקר) זה אחד התענוגות בחיים. בהחלט מרגיע.

עם השורה האחרונה אני מסכים מאוד .... אבל גם כשאתה עצבני אתה צריך לשלט בעצמך ובדחפים שלך לזכור שאתה לא ב F1 .

ותמיד אפשר ללכת לאיזה קראטינג ולהוציא מממממשששש הכול !

ההרגלים שלי ? כרוצים קצר מהר לוחצים מעט אחרי הכול חבל על הכסף שהולך על דלק ושהולך למוסך . ברגיל ? נוסעים בכיפכייף

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יום שבת בבוקר, פעם בשבועיים שלושה

הולכים לחניון נטוש עם כמה קונוסים ומתרגלים נהיגה.

או לפעמים קופצים לכביש של בית אריה שאולי לא הכי ארוך אבל מאוד כיף עם כל העיקולים שמה.

חוץ מיזה אני נוסע כל היום לאט וזהיר . גם שומר על החיים וגם על האוטו.( וגם על הארנק :wink: )

יוגב

פורסם

אם נבדוק - אני בטוח שנגלה שכל החברה שיוצאים לנסיעת כיף יומיומית זה חבר'ה שקיבלו רישיון לא מכבר/עדיין בביה"ס/צבא.

ונסיעת כיף זה לקפוץ עם החבר'ה לגלידה.

לשאר החברה היותר מבוגרים יש כ"כ הרבה דברים לעשות (כמו לכתוב פה בפורום :wink: ) שפשוט אין זמן להנות מאיזה נסיעה טובה פה ושם.

• תוכן חדש...