Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהם הרגלי הנהיגה שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא לא מהי תנוחת הנהיגה שלכם או האם אתם מעבירים הילוכים עם הביצה הימנית ולוחצים על הקלאץ עם הביצה השמאלית

תוך כדי שתיית קפה גילוח ודיבור בטלפון הנייד.

הכוונה היא מה התדירות בה אתם נכנסים לרכב שלכם ויוצאים לנהיגה למטרת נהיגה ולא על מנת להגיע מנקודה A ל B.

פעם בשבוע ,חודש, נה ?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת? בכל הזדמנות

רוב הפעמים אין לי ממש סיבה לנהוג, אבל אני בחרתי לנהוג

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פעם-פעמיים בשבוע. כשגרתי בצ'ילה זה היה כל יום, כי קל מאוד לשחד שוטרים, ואם יש לך מרצדס, הם אפילו לא עוצרים אותך, כי זה ברור שאתה מכיר מישהו שמכיר מישהו אחר שיעשה להם בעיות אם הם יתנו לך דו"ח.

אין כמו לנהוג ברכב עם מעיל, חלונות פתוחים, באמצע הלילה,על 140 קמ"ש ועם 3 מעלות בחוץ. (בלי מוזיקה, כדי לשמוע טוב טוב את המנוע)

רק להבהיר משהו, בארץ אני לא עושה את זה כי פה אני מכבד את החוקים, התבגרתי כבר, חבל לי על הדלק, ויש לי אוטו שלא ממש כיף לנהוג עליו בצורה ספורטיבית.

פורסם

הרבה מאוד. בערך 10 פעמים בשבוע. גם הרבה פעמים אם אני סתם צריך לקחת את אחותי לאנשהו או לעשות סידורים או משהו כזה, אחרי זה אני עושה כמה סיבובים בכבישים מהנים באזור שלי, והביתה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
הכוונה היא לא מהי תנוחת הנהיגה שלכם או האם אתם מעבירים הילוכים עם הביצה הימנית ולוחצים על הקלאץ עם הביצה השמאלית

תוך כדי שתיית קפה גילוח ודיבור בטלפון הנייד.

הכוונה היא מה התדירות בה אתם נכנסים לרכב שלכם ויוצאים לנהיגה למטרת נהיגה ולא על מנת להגיע מנקודה A ל B.

פעם בשבוע ,חודש, נה ?

יורד לסדום מבלי להזמין אותי ?:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

טני עושה כמעט 200 ק"מ ביום,ברובם נוהג רגוע,אך לפעמים במיוחד בכבישים נידחים אני נהנה ללחוץ,אך לצערי מדובר ברנו קנגו כך שאני לא כ"כ נהנה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני נוסע הרבה במקומות נידחים, אז מכל נסיעה אני עושה נסיעה לשם הנהיגה.

הרבה שנים היה לי רכב עם "דלק משמיים" ואז הייתי כל הזמן נוסע סתם לשם הנהיגה, ואפילו מרחיק לכביש הסרגל למדידות מהירות מידי פעם, כאמור, כשהייתי בן 18-19. לפני דיי הרבה שנים.

היום למי יש כח ולמי יש זמן בכלל... היום אני מנצל נסיעות A-B באיזורים נידחים כדי לראות את החלק האחורי מנסה לעקוף אותי

פורסם

בכל הזדמנות נשמע כאילו שאתה מתעורר, מצחצח שיניים ויוצא לנהיגה..

זה דיי מדויק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פעם ביומיים שלושה אני עושה סיבוב אחרי שאני חוזר מאיפשהו ב121 של אחותי, סתם, לא מהר (זה מפחיד ברמות ליסוע מהר באוטו הזה), נהנה מהגיר (ידני קצר נחמד), מתרגל קצת דאבל קלאץ' ועקב בוהן.

בשישי בצהריים עד הערב יש לי את הזמן כייף מנהיגה האמיתי שלי.

אני לוקח את הפורסטר טורבו של אבי, נוסע בלי רדיו לעמק יזרעל לרוב, נהנה משבילי עפר איכותיים, קטנה באיזה כביש מפותל (הכביש של רמת השופט לרוב) ומשם לחיפה - מועדון ה5 ובית.

בגדול, כל נסיעה בשבילי היא כייף ואני תמיד שמח להקפיץ בני משפחה שצריכים הקפצה כל עוד זה לא בפקקים.

פקקים זה סבל שלא יאמן, בזבוז דלק, בזבוז קלאץ' ובזבוז זמן.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
הרבה מאוד. בערך 10 פעמים בשבוע. גם הרבה פעמים אם אני סתם צריך לקחת את אחותי לאנשהו או לעשות סידורים או משהו כזה, אחרי זה אני עושה כמה סיבובים בכבישים מהנים באזור שלי, והביתה.

יתרונות של ליסינג, אה?

לי בקושי יוצא לנהוג סתם ככה, כי רוב השבוע אני עובד, ולאחר מכן אין לי כוח לכלום.. רק בסופ"ש יוצאים לקרוע את הארץ..

חמישי שישי.. ובשבת בערב..

בשישי בדר"כ לאחד המפגשים. שישי הוא היום המוטורי שלי...

אור.

פורסם

מתחת לוולפסון, אמצע הלילה, 140 קמ"ש (ומנסה כמה שיותר מהר) חלונות סגורים, אוורור פנימי פועל, נאחז טוב טוב בהגה

ומנסה לקחת את אותה פנייה כמה שיותר מהירות! לאחרונה ירדתי מהרעיון והניסיונות אחרי שחבר התהפך באותו מקום ב-180 קמ"ש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מתחת לוולפסון, אמצע הלילה, 140 קמ"ש (ומנסה כמה שיותר מהר) חלונות סגורים, אוורור פנימי פועל, נאחז טוב טוב בהגה

ומנסה לקחת את אותה פנייה כמה שיותר מהירות! לאחרונה ירדתי מהרעיון והניסיונות אחרי שחבר התהפך באותו מקום ב-180 קמ"ש.

לא יודע מה הבעיה,אבל לא זכור לי שקורולה עושה ב12.5 שניות ל100 לפחות לא הגיר רגיל- זכור לי תוצאות הרבה יותר זריזות.

אגב לא יודע מה אתכם אבל הקאוואליר שלנו כבר ב100 נחנקת בפנייה הזאת,עם הבימבה לא ניסיתי ולא רוצה לנסות.

אבל בקאוואליר הייתי מגיע לצריכת דלק של רבע מיכל והלאה תוך פחות משעה :shock: בזמנו.

• תוכן חדש...