Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי סי 12 הוא מוגבר בגישור על ידי גי טי או

עכשיו אני שוקל למכור אותו ולעבור לסי וי אר ,אני שואל האם כדיי?

והאם אני יכול להשאיר את התיבה שלי ולהשים את הסי וי אר בתוכה?

פורסם

שוב ,

המגבר לא יוכל להגביר את הסאב מאחר והCVR בעל שני סלילים . כולמר התנגדות סןופית של 8 או 2 אוהם .

המגבר יכול לעבוד רק ב4 אוהם בגישור

וביננו ב8 אוהם לא רצוי לחבר את הסאב .

קיצר קנה יחד עם הCVR מונו של 350-500 RMS ותיההיה בריא .

פורסם
שוב ,

המגבר לא יוכל להגביר את הסאב מאחר והCVR בעל שני סלילים . כולמר התנגדות סןופית של 8 או 2 אוהם .

.

לא מדוייק,קיים עוד דגם DVC לCVR שהוא 2 סלילים בעכבה של 2 אוהם כ"א.[משמע 4 בטור ו1 במקביל]

ככה שהמגבר של הבחור כן יוכל להתחבר לCVR הספציפי הנ"ל ,אך כמו שכבר נאמר הדבר יהיה לא אפקטיבי ותמוהה.

לכן אם ברצונך לעבוד עם CVR ,רצוי שתשדח לו עזר כנגדו אשר יוכל לייצר 350RMS אמיתיים ומעלה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא רואה סיבה להחליף לקומפ ויאר... הסאב הזה לא מדוייק בעליל ומאוד קשה לגרום לו להישמע יחסית טוב.

מה שכן הוא יודע לעשות הרבההההה רעש.

פורסם

אני פשוט חולק עלייך,ממש לא קשה להוציא מהסאב הזה ניפלאות[חוץ מבומים] בעזרת מונו+כיוונים+תיבה טובים!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...