Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות עוד כמה חודשים רכב, השניים שאני אוהב וחושב עליהם הם:

1) לנציה תמא טורבו - מפני שזה רכב ספורט שמגיע כבר עם קיט טורבו ולכן אין צורך בלשבור את הראש ןלהכנס להשקעות גדולות הרכב גדול, מרווח, חזק, פונטציאלי לשיפורים

2) פיאט בראבו - דבר ראשון מדובר על מנוע 1.6 גרסת 3 דלתות, מהירה כשצריך, צריכת דלק נמוכה לעומת התמא, וחמודה

השאלות שלי הם כאלו:

1) מה שווי הביטוח של כל אחת מהם?

2) מי יותר אמינה ועדיפה?

3) תמורה לעומת הוצאה?

ואני מעוניין לקבל מאנשים שהיו בעלי המכוניות האלה או מאנשים שכרגע בעלי המכוניות למה לשים לב שקונים אותם, מה לבדוק ועוד...

פורסם

תשובה לגבי האמינות אפשר להבין לבד- הסבירות היא שהבראבו תיהיה יותר אמינה.

ביטוח מקיף של התמא יהיה יותר יקר.

תמורה לעומת תוצאה? ב25K אתה מקבל רכב מפואר, מנוע טורבו, טיל לא קטן, אך הוצאות תחזוקה וכ'ו זה כבר סיפור אחר.

מצב שני, באותו תקציב אתה מקבל פיאט 1.6, שרק ניראית טוב, חוץ מזה, סטנדרטית לגמרי....

עם אתה מחפש ביצועים ואין לך בעיה להחזיק , אז לך על התמא....הכל שיקולים כלכליים.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

למה לא תלך על תמא רגילה ולא טורבו? פחות כאבי ראש,יותר פשוטה וזולה לאחזקה ועדיין מאד מהנה לנהיגה ולנסיעה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני מעדיף תמא טורבו ולא רגילה מסיבה שהרכב יעבור שידרוגים עם הזמן ואנ מחפש רכב ספורט ולצערי איטלקי מסיבה של מחיר

הפיאט ולנציה זולות ונחשבות רכב ספורט לפי פורום אחר אמרו לי שהפיאט מתאימה לאשפרות של השתלת מנוע של פיאט קופה טורבו או של הלנציה אבל זה סיפור ארוך והרבה כסף

לכן אני מעדיף את הלנציה מסיבה שבעתיד היא תחסוך ממני את שדרוג המנוע או את ההוצאה על קיט טורבו

כרגע הבנתי שיש אפשרות למצוא שמורות ואם אתה מטפל בזמן אז אתה יכול להיות רגוע

הביטוח של הלנציה עם נהג צעיר עולה בסביבות ה 4300 שקל

פורסם

לפי החתימה שלך אתה מחפש אוטו עם מקום למערכת גדולה.

אין קשר בין 2 הרכבים חוץ מאותו יבואן

לא הזכרת במילה אחת מה מעניין אותך באוטו - לכן אין שום סיבה שמישהו ייקח אותך ברצינות לגבי השאלות שלך.

פורסם

וגם אין שום סיבה שמישהו ייקח ברצינות את כל ההשוואות בין האמינות של התמא לזו של הבראבו.

מכל אלו שטוענים שזו אמינותה מזעזעת והשניה לא - אבקש לא להגיב אם אין לכם נסיון עם הרכב אלא רק עם הסטיגמות שלו.

ולפותח השרשור - אל תקנה עכשיו רכב בהתאם למה שאתה מתכוון לשפר בו בעתיד הרחוק ואולי הלא קיים.

קנה רכב שמתאים לצרכיך עכשיו, ובבוא היום תוכל תמיד להחליף אותו.

פורסם
אם אתה גר קרוב למוסך אז לך על התמא :lol:

היא הרבה יותר רכב מהבראבו,

שזה כמעט פשע להזכיר את 2 המכוניות באותו המשפט

זה פשע !

תמא טורבו ... רררר

תקנה אחת בגרושים ותכין את המזומנים.

שיפוט טוב נובע מניסיון, והניסיון נובע משיפוט גרוע.

פורסם
וגם אין שום סיבה שמישהו ייקח ברצינות את כל ההשוואות בין האמינות של התמא לזו של הבראבו.

מכל אלו שטוענים שזו אמינותה מזעזעת והשניה לא - אבקש לא להגיב אם אין לכם נסיון עם הרכב אלא רק עם הסטיגמות שלו.

ולפותח השרשור - אל תקנה עכשיו רכב בהתאם למה שאתה מתכוון לשפר בו בעתיד הרחוק ואולי הלא קיים.

קנה רכב שמתאים לצרכיך עכשיו, ובבוא היום תוכל תמיד להחליף אותו.

אני דווקא נוטה לא להסכים איתך, כל אחד ורצונותיו בהווה ובעתיד מהמכונית אותה הוא מחפש ויקנה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

חבר'ה חבר'ה

דבר ראשון אני לא אומר שהתמא יותר אמינה מהבראבו או ההפך אני מעוניין לקנות את שני המכוניות האלה כי הם בתקציב שלי ובלי קשר למערכת כי מה שיש לי בחתימה ישאר ברכב שכרגע המערכת מורכבת בו אני מכין מערכת חדשה לאוטו שאני יקנה

ואני לא מבין את השאלה שלך מה מעניין אותך באוטו? אולי אתה מתכוון מה מרגש איתו בכל אחת מהם?

שני המכוניות נחשבות מכוניות ספורט אחת מוגדשת ותעשה פחות כאב ראש בזמן השדרוג השניה אינה מוגדשת תיהיה חסכונית יותר בדלק אבל ההוצאה אחר כך תאזן כבר את ההפרש שהיה

ולרנזי כן נסעתי בתמא שנת 89 אחרי אוברול וטורבו חדש והבן אדם היה מעוניין למכור אותה במצב שמור שלא ראיתי עד עכשיו וחבל שפספסתי האוטו היה סטנדרטי ונסע כמו בהמה ממבט ראשון אתה מממ... רכב משפחתית מנהלי קצת לא משהו שיפחיד אימפרזות ואיזה אבו קטנה אבל אחרי שהבן אדם מכניס הילוך ראשון מתחיל לאט ובלי חשבון מכניס לשני בתורים שמתחילים בסביבות ה4500 אתה מרגיש בעיטה שלא הרגשת בחיים ושם הכל משתנה נסעתי גם על פיאט אונו טורבו משופרת אבל הבעיטה שהתמא נתנה הייתה שונה הייתה יותר מורגשת למרות שהנתונים היו סטנדרטי

אז לפי מה שאתה מבין ההתרשמות שלי שזה האוטו הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב שלי ושאני לא אתכזב שניה ממנה היא אכן תתן את התמורה לגבי ההוצאה

פורסם

לבן דוד שלי יש תמא טורבו משופרת אך עם מנוע של פיאט טורבו,ובניגוד לדעה הרווחת ב 3 שנים שהרכב אצלו,חוץ מטיפולים האוטו אמין +.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...