Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Skyline GT-R34 כתב:

שני המכוניות נחשבות מכוניות ספורט אחת מוגדשת ותעשה פחות כאב ראש בזמן השדרוג השניה אינה מוגדשת

אני לא יודע באיזה עולם אתה חי שבו הפיאט בראבו נחשבת רכב ספורט, אבל יש מצב שאני קופץ לבקר?

בין הבראבו ל"ספורט" לא קיים צל קלוש של קשר, גם לא לHGT - מנוע חזק, אבל השאר לא ברמה. ה"רגילות" שאתה מדבר עליהן - אין על מה לדבר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מסכים עם יבין בקשר לבראבו, ההגה מנותק לחלוטין, זווית הגלגול גדולה ומפחידה והאחיזה נמוכה, ספורט והבראבו אי אפשר להזכיר באותו משפט. (את ה-HGT אני מוציא מהכלל כי היא לא קיימת כמעט בארץ ולא נהגתי עליה)

פורסם

חיכתי למישהו שיגיד את זה ונכון אתה צודק התמא אכן נחשבת משפחתית מנהלית חזקה והבראבו לרכב קומפקטי

אבל עקב יחסי משקל וכח המכוניות עם ביצועים יפים מאד נכון שהתמא יותר קרובה מבחינת ביצועים להקרא ספורטיבית

אבל אל תשכחו שהבלוק מנוע של פיאט בראבו הוא בלוק מנוע כמו של הפיאט קופה טורבו וכמו של התמא ולכן נראה לי שמבחינת אנשים בארץ היא אולי נחשבת לספורטיבית גם עקב גרסת הHGT

בקיצור ההחטה כבר התבצעה אני הולך על התמא והתחלתי כבר את מסע החיפוש שלי אחר תמא סטנדרטית ושמורה בנתיים נמצאה תמא שמורה אבל משופרת ישנם אנשים שמכירים אותה לא נתפח עליה שיחה אבל הדרישה עליה גבוהה מידי כנראה לתקציב שלי אני מקווה שרנזי יחזיר לי תשובה לגבי המחיר שלה

פורסם

זה שיש לבראבו 1.6 בלוק מנוע של פיאט קופה (ואני בספק, אני לא יודע) לא עושה אותה ספורטיבית.

הביצועים שלה כמו כל משפחתית, 10.5 שניות 0-100, וזה עוד בקו ישר, בפיתולים המצב ניהיה גרוע אף יותר כמו שפירטתי כבר כמה הודעות למעלה.

פורסם

יבין - תוסיף לחתימה שלך "פיאט בראבו פתמה טורבו זה לא רכב ספורט"... 8)

ועכשיו ברצינות:

פיאט בראבו זה רכב שנראה חיצונית נחמד, אבל לא הרבה יותר מזה.

המנוע לא ממש חזק, ההתנהגות לא ממש איכותית (ונהגתי בו), הוא למעשה "משדר" הרבה יותר ממה שהוא באמת.

וזה בסדר. למי שמחפש את זה.

תמה טורבו הוא רכב חזק, אפילו חזק מאוד בקו ישר (יחסית, כן?), אבל אתה משלם על זה בסיבובים, למרות שנהג שידע איך לא להילחם איתו יוכל להוציא ממנו נהיגה מהנה (על התמה נסעתי ולא נהגתי, אבל היא הייתה רחוקה מלהיות סטנדרטית).

אמינות?

אין לי שמץ. לא קניתי אף אחת מהשתיים.

סביר להניח שרכב אטמוספרי (ללא טורבו) יהיה זול יותר לאחזקה מרכב מוגדש (בעל טורבו), אם לא באחזקה כוללת וטיפולים, הרי שלפחות בצריכת דלק יומיומית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

KUNDASON כתב:

יבין - תוסיף לחתימה שלך "פיאט בראבו פתמה טורבו זה לא רכב ספורט"... :cool:

אם אני אתחיל לרשום בחתימה שלי את כל הדעות המוטוריות הקלוקלות של עם ישראל, כל הודעה שלי תתפוס דף בשרת :wink:

נ.ב:

פתמה טורבו

רקדנית בטן גודשת? זה דווקא יכול להיות מעניין.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...