Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אף אחד לא לוקח יוזמה ומפרסם מדריך עם תמונות איך להתקין מגבר, סאב ורמקולים?

אני חושב שזה יעזור מאוד להרבה אנשים פה ויחסוך שאלות רבות.

מה אתם אומרים?

פורסם

סאונד בראש , תיזכר בימים שבהם אתה היית חדש בנושא - נורא יפה לדבר ממרומי ניסיונך , אבל עם הזמן מצטרפים אנשים חדשים לתחום ולא לכולם יש גישה לאנשים שיוכלו לתמוך בהם בנושא ולהסביר מעשית .

הבחור העלה בקשה , אתה לא מעוניין לעזור ? אל תעזור .

אם מישהו אחר יהיה מעוניין לעשות את המדריך , למה שהוא לא יעזור ?

אני חושב שהרכבת רדיו דיסק מסובכת בדיוק כמו הכנת פודים מפיברגלאס , בהנחה שבשני המקרים אין לך רקע בנושא - ההבדל הוא שבמקרה אחד מדובר במתחילים , בעוד שהשני מיועד ליותר מתקדמים . מדריך מפורט עם תמונות יכול תמיד לעזור .

מקווה שלא נפגעת מהניסוח , אך היה חשוב לי להבהיר את נקודת מבטי בנושא .

פורסם

תודה לכולם,

לדעתי דווקא התקנת HU היא לא כ"כ מסובכת, אתמול התקנתי אחד כזה בהצלחה 8)

מה שיותר מסוך הוא איך להעביר את הכבלים למגבר בתא המטען? איך מחברים למצבר ועוד כל מיני שאלות כאלו.

תודה לכל מי שמעוניין לעזור.

פורסם

במידה ותהיה מוכן, אני מוכן לעזור ולהכין מדריך עם תמונות מהצייר,

שאני ינסה כמה שיותר להיות ברור.

אני רוצה לעזור כי אני יודע כמה שברתי את הראש עד שהתקנתי את המגבר הראשון שלי לפני כמה שנים.

פורסם

In torque we trust

פורסם

מאמרים מעולים.

אני באופן כללי חושב ששווה להשקיע את הכסף וללכת לבעל מקצוע.

נראה לי הגיוני שגם להתקנה שלי יהיה אבא ואמא שאפשר לפנות אליהם במקרה ואני לא מבין משהו

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
תודה לכולם,

לדעתי דווקא התקנת HU היא לא כ"כ מסובכת, אתמול התקנתי אחד כזה בהצלחה 8)

מה שיותר מסוך הוא איך להעביר את הכבלים למגבר בתא המטען? איך מחברים למצבר ועוד כל מיני שאלות כאלו.

תודה לכל מי שמעוניין לעזור.

מחזק,לחבר את הHU זה לא ממש בעייתי,מה שטיפה בעיתי זה איך לחבר כבל +למצבר

ואיך לחבר את ה- למרכב הרכב,וגם איך להעביר כבלים כדי לחבר מגבר,

אני חייב לציין שהמדריכים שהביאו פה טיפה מסובכים.

מקווה שבאמת מישהו יקבל את היוזמה ויכין מדריך+תמונות זה יעזור המון המון המון.

פורסם

הבעיה היא שבכל רכב העברת כבל + היא שונה (אפשרי שכל אחד יוסיף תמונות איך להעביר ברכב שלו) לי לקח 3 שעות למצוא איך להעביר אותו.

פורסם

אני עומד להעביר ברכבי (אפול קורסה 04' ) כבל + , מישהו יודע מאיפה להריץ אותו ? אני אנסה לצלם גם את התהליך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
קצת חיפוש והיית מוצא מדריכים: התקנת רדיו-דיסק : http://autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html

בהצלחה!

אני, אישית, לא אוהב את המדריך הזה, מפני שאין בו תמונות. לדעתי, מדריך עם תמונות, מקל על המשתמש המתחיל, כמוני לדוגמא. אשמח לשמוע הצעות.

• תוכן חדש...