Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוקי סגסוגת Knock On

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שזה נראה כרגע, אני טס לארץ באפריל, אני פשוט אוותר על המזוודות ואקח אותם במקום.

בנוגע למתי יהיו על הרכב, תלוי בגורמים נוספים, אני מקווה שבימים הקרובים אני כבר אוכל לפתוח שרשור עדכון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חיובי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניץ', מנסיון (מר) עם אנשי המכס:

עדיף שתשים את הג'אנטים בתיקים כלשהם, מאשר בתוך ארגזים. כשאנשי המכס רואים ארגז - ישר באה השאלה: "מה יש'ך בארגז.

4 תיקים רכים ימשכו פחות תשומת לב.

שוב: מנסיון אישי.

מנסיון אישי 2: בעצם, בגלל שאני מכיר אותך, יכול להיות שתמשוך תשומת לב בלי קשר למה שאתה סוחב...

באהבה,

SERVUS

Passt scho...

פורסם

תודה דוֹד servus.

יש כמה פרמטרים לנושא הזה.

1. מס' התיקים - אני יכול להעלות לבטן המטוס 2 תיקים בלבד (אולי אכניס תיק לתוך תיק ואח"כ אפריד ביניהם). לקחת אחד איתי לתא הנוסעים זה משהו שאתה האדם המתאים לחוות עליו את הדעת.

2. עד כמה החבטות יכולות להשפיע אם אני אשים אותם בתיקים רכים? אני לא רוצה עיקומים על החישוקים, אם כי לא נראה לי סביר שזה יקרה. ארגז מאפשר לי מסגרת הגנה קשיחה יותר מאשר פצפצים בלבד.

3. ג'אנטים משומשים, כמה בעיה כבר יכול להיות לשכנע אותם שקניתי אותם באיזה מגרש גרוטאות ושהם לא שווים הרבה? הרי סט ג'אנטים סוג ד' חדשים עולה בארץ סכום של 1000 ומשהו ש"ח, אז משומשים לא יעלו פחות מ200$? מה הסיכוי שהשמאי המומחה של המכס לחישוקי Knock-On יהיה במשמרת?

4. אתה חושב שהקפוצ'ון השחור עם ההדפסים של ונוס בכתום ימשוך תשומת לב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

1. מס' התיקים - אני יכול להעלות לבטן המטוס 2 תיקים בלבד (אולי אכניס תיק לתוך תיק ואח"כ אפריד ביניהם). לקחת אחד איתי לתא הנוסעים זה משהו שאתה האדם המתאים לחוות עליו את הדעת. אכן, שני תיקים, אבל כל אחד במשקל 32 קילו. אני מקווה ששני ג'אנטים לא שוקלים יחד יותר מ32 קילו. תארוז אותם טוב, ושים שניים בתוך תיק אחד.

2. עד כמה החבטות יכולות להשפיע אם אני אשים אותם בתיקים רכים? אני לא רוצה עיקומים על החישוקים, אם כי לא נראה לי סביר שזה יקרה. ארגז מאפשר לי מסגרת הגנה קשיחה יותר מאשר פצפצים בלבד. עם מספיק ריפוד, לא צריך ארגז. אני צופה באופו יומיומי בסבלים. חוץ מזה, בטיסה מארה"ב, התיקים מועמסים לקונטיינר - מה שמבטיח פחות זעזוע.

3. ג'אנטים משומשים, כמה בעיה כבר יכול להיות לשכנע אותם שקניתי אותם באיזה מגרש גרוטאות ושהם לא שווים הרבה? הרי סט ג'אנטים סוג ד' חדשים עולה בארץ סכום של 1000 ומשהו ש"ח, אז משומשים לא יעלו פחות מ200$? מה הסיכוי שהשמאי המומחה של המכס לחישוקי Knock-On יהיה במשמרת?על מה שאין לך קבלה עליו, לא מעניין אותם מה אתה אומר. יוציאו לך איזה מחירון מצוץ מהאצבע ויתחילו לחייב. אני שילמתי מס צעצוע?! על טיסן. שלא לדבר על מע"מ. לא עזר לי כלום.

4. אתה חושב שהקפוצ'ון השחור עם ההדפסים של ונוס בכתום ימשוך תשומת לב?הייתי הולך על חולצה של שווארמה לוסקי, וכפכפי אצבע.

הדרך הכי טובה לא למשוך תשומת לב, זה לצעוד החוצה עם חבורה של אנשי עסקים (גרמניים), ולשאוג במבטא בווארי תוך כדי מעבר במסלול הירוק. במקרה שלך תנסה מבטא ניו יורקי..

Passt scho...

פורסם

שכחת מאלות לבנות עם החולצה והכפכפים.

לגבי המבטא, אני פשוט אטוס בחליפה ונסגור עניין.

בכל אופן, דיברתי עם המוכר כרגע והוא שקל לי אותם, משהו כמו 4.5 קילו לאחד. הבעיה היא הנפח, ועם זה כבר נסתדר. לדעתי אפשר לדחוף אותם גם בתוך תיקי גב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

עזוב, מצא חבר מבין עניין תלביש אותו חליפה, משקפי שמש כהים, מכשיר קטן באוזן, חבר אותו אילך באזקים, ושיספר לכולם שאתה מוסגר מארה"ב לישראל...אף אחד לא יתעסק איתך.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אגב, איך מתבצע תהליך של ציפוי חלקים מסויימים בלבד מרכיב בכרום?

אני מעוניין לשלוח את הספינרים (ביחד עם עוד כמה חלקים) לציפוי כרום, ולא מעוניין לצפות את ההברגה הפנימית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה, החישוקים הגיעו אלי הביתה היום. לאחר ניקוי וצחצוח, ויתכן גם צביעה, הם אמורים להיות נהדרים.

Wheels-small.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אמריקה, ורסאנו, אמריקה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...