Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה משמעות המדיד A/T ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני לא מבין גדול ברכבים ולכן אני שואל.

 

ברשותי יונדאי אקסנט esteem 2000.

 

1.כאמור יש אפשרות למדוד משהו שכתוב עליו A/T, מה זה מודד ? רשום על מוט המתכת לבדוק

"Check Hot While Idling "

בדקתי, והנוזל האדום אכן מגיע ל-HOT. זה טוב ? זה רע ?

 

שאלה נוספת:

2. בדיקת Timing, ביצעו ברכב ב-60,000. ועתה הרכב ב-107000. האם כדאי לבצע בקרוב שוב ? האם כדאי להתחשב בזמן שעבר מאז הטיפול או שרק מספר הקילומטרים ישנה במקרה הזה ? האם ניתן לבדוק את תקינות הרצועה בלי לפרק הכל ?

 

תודה.

פורסם

לחבר שלום,

 

A\T פירושו AUTOMATIC TRANSMISSION, כלומר ממסרה אוטומטית או גיר אוטומטי בשפתנו.

 

המדיד בודק את כמות השמן שבגיר, את שמן הגיר יש לבדוק כאשר המנוע מונע, בטמפ' עבודה (חם) ובמצב סרק - כלומר בPARKING ללא גז.

אם בדקת וכל התנאים הנ"ל התקיימו, המדיד צריך להראות בדיוק את הכמות המצוינת ב-HOT.

 

בקשר לטימינג, אם אינני טועה רצועת טימינג לרכב הזה יש להחליף כל 90,000 ק"מ - בדיקת טיימינג אינה טיפול או החלפה, וספק אם היא אכן בוצעה.

לכן, יש לבדוק כל כמה זמן דרושה החלפת רצועת תזמון ברכבך ולעשות זאת בהתאם לכמות הק"מ שעבר הרכב.

 

לא היית רוצה להעצר באמצע הדרך עם חגורת טיימינג קרועה, במיוחד לא במנוע הזה שרגיש לנזק במקרה של קריעת רצועת התזמון.

 

אני בטוח שיש עוד מה להוסיף ואולי אפילו לתקן אז חכה לתגובות נוספות מחברי פורום נוספים.

 

 

לילה טוב

×
×
  • תוכן חדש...