Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכילה בזמן נהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת אין כמו לאכול ולנהוג , כמובן שאני תמיד קם מאוחר אז בדרך

לצבא אני אוכל את הקוראסונים שלי עם קולה..

אני מסדר לי קופסא מפלסטיק , שולף אותם אחד אחד ואוכל להנאתי.

גם חוסך בזמן , גם נהנה ממוזיקה טובה ומאוויר בוקר טוב בחלונות פתוחים.

וגם כמובן חוסך בזמן.

:wink:

וואלה, חוסך בזמן, כי הרי שעות העבודה של בצבא כל כך ארוכות, עד כי יומך פשוט מלא מדי בשביל שתספיק לאכול משהו... :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
באמת אין כמו לאכול ולנהוג , כמובן שאני תמיד קם מאוחר אז בדרך

לצבא אני אוכל את הקוראסונים שלי עם קולה..

אני מסדר לי קופסא מפלסטיק , שולף אותם אחד אחד ואוכל להנאתי.

גם חוסך בזמן , גם נהנה ממוזיקה טובה ומאוויר בוקר טוב בחלונות פתוחים.

וגם כמובן חוסך בזמן.

וואלה, חוסך בזמן, כי הרי שעות העבודה של בצבא כל כך ארוכות, עד כי יומך פשוט מלא מדי בשביל שתספיק לאכול משהו... :p

אתה צוחק.. אני לא אוכל בחדר האוכל , (אני לא מספיק )

אני מכין לי קופסא עם אוכל טוב.... בדרך אוכל קוראסונים , ובצבא אוכל את הסנדוויצים

והסלט שלי עם רוטב 1000 האיים

פורסם

אני לא נוהג לאכול בזמן הנהיגה ואני משתדל גם לא לשתות במהלך הנסיעה... בד"כ אני עושה את זה בעצירות כמו רמזורים, אבל אם מדובר בנסיעה ארוכה בכביש המהיר אז יש שיטות.. אם אני כל הזמן על הילוך חמישי אז ממש אין בעיה.. אם צריך להחליף מידי פעם, אימצתי שיטה לא ממש בטיחותית אבל גם לא מסוכנת במיוחד..

בדרך למפגש ב"ביג" שהיה ביוני נורא רציתי לשתות את השוקו שלי, אז נסעתי, שתיתי שוקו, לחצתי על הקלאץ' ואמרתי לנוסע לידי לאיזה הילוך להיכנס.. הוא עצמו עם רישיון, וידע לתפעל הילוכים כמו שצריך... כמובן שזה לא הכי טוב, ממש לא מומלץ, אבל הייתה לי שליטה טובה יחסית על הרכב למקרה חירום...

חוץ מזה הפעם הראשונה שאכלתי תוך כדי נהיגה הייתה לפני שבוע וחצי, כשהייתי נורא רעב אחרי עבודה, וישבתי בפקקון.. זה היה סנדביץ' עם טונה... אבל זה עדיין היה תוך כדי נסיעה כי כל הזמן הייתי בתנועה (רק שזה היה לאט).. אני גם מתכנן נסיעה לאילת השבוע, וקרוב לודאי שאני אנשנש משהו מידי פעם, אבל גם מתוכננות הרבה עצירות..

יחד עם זאת, אני לא נוהג בשתי הידיים פשוט כי זה לא נוח לי.. פעם זה היה, אבל מאז שיש לי את ה-205 לפחות תנוחת הנהיגה עם שתי הדיים פשוט לא מתאימה לי.. יש מקרים כשזה נחוץ, בכבישים מהירים בד"כ או ששתי הידיים תומכות בהגה מלמטה בצורה די נינוחה כשאני בכביש פנוי... אבל ממש לנסוע עם שתי ידיים על ההגה כמו בשיעור נהיגה פשוט לא נוח לי..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...