Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום (שוב) רב.

ברשותי צורב DVD של LG כבר שנתיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא צורב את כל השירים אלא רק את השיר הראשון, אבל במחשב מופיע כאילו הוא צרב את כולם.

היום לאחר 2 ניסיונות ולאחר 2 דיסקים שנזרקו לפח, הניסיון השלישי הצליח והוא צרב את כל השירים.

מה הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

נסה להתקין התוכנה מחדש, במקרה ולא עובד כנראה שהצורב מת.

בעקרון מדובר על נזק של כ-200 שקל לקנות צורב חדש.

נסה להתקין את הצורב במחשב אחר ולבדוק אותו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קודם כל אני מתשמש תמיד במהירות הצריבה המקסימלית של הצורב שהיא 52X.

דבר שני את הדיסקים לצריבה קניתי מאיזה סופר, 50 דיסקים עלו לי 40 ש"ח. מדובר על דיסקים של 800MB.

9815vd6.jpg

פורסם

כל הסיכויים שמדובר בזבל סיני.

אתה משלב אותו עם מהירות 52 ומתפלא??

בתור התחלה - תוריד ל X24.

אם זה גם לא עוזר - תחליף מדיות ל VERBATIM או RITEC או TDK , משהו שעולה שקל + , ואז לדעתי הכל יסתדר.

פורסם

אם מדובר בצריבה של סרטים, 700M צריכים להספיק לך.

אני לא רואה טעם למה לקנות 800M.

לפני 3 שנים צרבתי בבית דיסק של 900M עם צורב ASUS.

אחרי הצריבה, הוא מת, פשוט מת.

ההוספה של ה 100-200M, לא בריאה לצורב.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תצרוב במהירות הכי נמוכה. אם אתה לא לחוץ בזמן במצב הזה הצירבה יוצאת הכי איכוטית במיוחד אם הצריבה היא סרט ל DVD הביתי או MP3 לרדיו דיסק שברכב.

פורסם

באיזה גירסה של NERO אתה משתמש?

אצלי 7 עשה בעיות אז ירדתי אחת אחורה... והכל בסדר.

ביגמק - אין לי מושג מאיפה הבאת את הסיפור סבתא הזה של הוספה של עוד 100-200 מגה לא בריאה לצורב. מה הוא משמין? ולידיעתך אי אפשר לצרוב מדיות מעל 700 מגה בלי OVERBURN כך ששוב, אין לי מושג מאיפה הסיפור הזה...

אם אתה משתמש בגירסה מתקדמת של NERO יכול להיות שזאת הבעיה - אצלי זאת היתה בעיה ויש לי גם צורב DVD של LG.

ובכלל, למרות שהוא תומך במהירויות צריבה גבוהות - אם אני צורב דיסק אודיו לרכב אני צורב ב-X8, ואם אני צורב סרט DVD למכשיר בבית, אני צורב ב-X4, בגלל פרגמנטציה של קבצים התוצאה הסופית עלולה לקפוץ.

שלד

פורסם

שלד

ה"סיפור" של ה OVERBURN הוא ידוע מימים ימימה.

אתה בטח יודע שהצריבה על התקליטור מתחילה מבפנים ונעה כלפי חוץ.

אפשר לצרוב גם 900 מגה על תקליטור אבל יש הגדרה של טווח ביטחון לתנועת מנוע העינית.

הוגדר שעד 700 מגה זה נחשב בטוח.

מעל - OVERBURN - ואין לך ביטחון שהעינית תפגע במשהו/תצא מהאיזון העדין.

אם תקרא את ההערות של נירו כשאתה מבצע אוברברן - תראה שהם מסירים אחריות מכל נסיון כזה.

וזה לא סתם.

ראיתי בעיניים מספר צורבים (CD) של LG שאחרי הרבה צריבות כאלו,התחילו דפיקות כשהמנוע היה זז.

• תוכן חדש...