Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ג'אנט זה ג'אנט לדעתך אז לך תקנה ב1500 שקל ג'אנטים חדשים באוטו דיפו.

או: קח את אלה שחבר שלך מוכר לפנצ'ריה, שיבדקו אותם ושיגידו שהם בסדר גמור - שאפשר לאזן אותם בלי יותר מדי משקולות, שאין עיקומים, שברים.

וקנה לך אותם ב500 שקל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ג'אנטים של OZ ב 500 שקל נשמע לי קצת מגוחך (גם אם זה חברת בת),

יש הרבה ג'אנטים זולים בשוק (שאלוהים יודע איפה עושים אותם).

אחרי בדיקה עמוקה לגבי מכות ואיזון והכל תקין שווה לקנות.

קח בחשבון במידה ואכן מדובר בעוד סט של ג'אנט זול אל תצפה שהוא יחזיק לך טוב ואולי יתעקם מהמכה הקטנה ביותר.

לגבי ג'אנט מגנזיום בכללי- קח בחשבון שאין לו יתרונות פרט לקירור טוב יותר של הדיסקים (קראתי על זה מאמר אני לא יודע עד כמה הוא נכון) מעבר לזה אין לו שום יתרונות וזה רק בשביל היופי.

אם הבדיקה של הג'אנטים תקינה תתחדש

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
O.Z,ספרקו BBC הכל אותו דבר כל ג'אנט זה ג'אנט פשוט אמרתי שמע ג'אנט של O.Z ב500 ש"ח זה כלום כסף ואני רוצה ג'אנטים

אז עזוב אותך מלשאול שאלות בפורום, גם ככה כל התשובות אותו דבר.

תעשה מה שבראש שלך עם הג'אנטים ועזוב אותנו בשקט.

ננעל עקב אובדן עניין לציבור.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...