Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם לכוולםם

אני נוהג על ניסאן אלמרה שנת 2003..מידת הג'אנט 15' 4 ברגים

ויש לי אפשרות לקנות מחבר ג'אנטים 15' 4 ברגים

הג'אנטים של החברה O.Z אבל רשום כאילו משהו אחר הוא אומר שזוהי חברת בת של O.Z..בגלל זה פניתי אליכם כדי לדעת כדי לקבל עצות ממכם אם אתם מכירים את הג'אנט הזה

(הג'אנט מלוכלך ומכוסה באבק צריך רק לנקות אותו ולשתוף אותו טוב טוב לשים קצת ווקס והוא חדש חדש ובאמצע להוציא את הסמל ולשים סמל של ניסאן)והכל עיניין של טעם זה בטוח אבל איך הוא יפה??

תמונה:

http://www.mytempdir.com/1147671

מה אתם אומרים?

פורסם

נראה כמו סט ג'נטים רגיל ולא O.Z.

יש סיכוי יפה שחבר שלך מחרטט אותך.

קרע אותו במחיר וקנה אותם או שתקנה ב-1600 דנדשים.

http://www.tires4u.co.il/Page1633.asp

בכל מקרה ההמלצה שלי היא שתלך על חדשים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה רק אני, או שהג'אנט באמת שבור?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא מוכר לי אותם ב500 ש"ח וזה חברת בת של O.Z יש כמה ג'אנטים כאלה הרבה על הונדה

והגאנט חדש לחלוטין הוא פשוט מלא מלא אבק ומלוכלך הוא ישב במוסך סגור 4 חודש

אם הייתי מנקה אותו מבריק אותו שם עליו חומר ניקוי של ג'אנטים וקצת ווקס היית מדבר אחרת אחי תאמין לי

פורסם

אל תתן למרווח הברגים, לקדח המרכזי ולאופסט להטריד אותך, מדובר בפרמטרים בעלי חשיבות משנית בלבד.

קרא בבקשה את כללי הפורום מחדש, נראה כי לא התעמקת בהם במיוחד בעת ההרשמה.

מוטי

פורסם

מה זה חשוב?

אתה רוצה לקנות אותם רק כי זה O.Z?

מי ישמע..

תקשיב, לדעתי העיצוב לא רע ואם אתה נוסע עם טאסות אז 500 ש"ח זה לא הרבה.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

לא כי הבן אדם אמר לי שזוהי חברת בת של O.Z אז רציתי לברר את זה באמת ראיתי את הג'אנט הזה הרבה על הונדה ואני נוסע על טאסות ו500 ש"ח ל4 ג'אנטים זה כלום אתה מבין

פורסם

אני מציע שתבדוק אותם לפני הקניה.

תבדוק שהם לא בעייתים מבחינת איזון ודברים כאלה.

אם מבחינת נתונים הם מתאימים והם תקינים לחלוטין תקנה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אל תתן למרווח הברגים, לקדח המרכזי ולאופסט להטריד אותך, מדובר בפרמטרים בעלי חשיבות משנית בלבד.

:mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

חבוב.

אתה רוצה לקנות את הג'אנטים כי אתה רוצה להסתובב בשכונה ולהתלהב שיש לך ג'אנטים של OZ?

או שאתה רוצה לקנות אותם כי אתה אוהב את המראה שלהם?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כן אני ישים אותם על האוטו ויראה איך הוא נוסע..ואוקיי סבבה תודה רבה לכולם

איזון לא בודקים על האוטו אתה יודע.

לך לפנצ'ריה נורמלית, תרכיב צמיג ובדוק איזון של כל אחד מהם.

לפני שאתה מרכיב על הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...