Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במגבר PLATINUM AUDIO V12 1000W

Eviatar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב

יש לי בעיה במגבר מהסוג שמופיע בכותרת, וכך הבעיה היא בכך שהוא מתנתק לזמן קצר ממש שניה שתיים וחוזר לנגן וככה שוב ושוב, הבעיה היא כאשר אני שומע בווליום גבוהה ויש באסים חזקים.

הרכיבים שהוא מגביר:

6*9 PIONEER 350W 80W RMS

שתי סאבים בתיבה כפולה של JVC של 10 אינץ'

אני חייב לציין שכאשר הוא לא מתכבה הוא מגביר בכלל לא רע יחסית למגבר פשוט כזה.

הסאבים מחוברים במקביל.

נ.ב

חשבתי אולי יש בעיה במגעים אך לא אפילו עשיתי מינוס חדש ובדקתי ה+ בסדר גמור וכל השאר גם כן

באיזו דרך ניתן לפתור בעיה זו?

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר חלש יחסית לרכיבים שלך לכן הוא לא מצליח לספק להם את ההספק הדרוש וביגלל זה הוא ניכנס לפרוטקשין בכדי שלא יישרף.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או קיי תודה.

זה סאבים של חבר וזה לזמן מה עד שאני אוכל להרשות לעצמי סאב אחר.

במידה ואני אשים איזה סאב רגיל ולא יקר כמו הפיוניר 12' 306C הוא ימשיך בבעיה? או שהוא יצליח להרים אותו בלי בעיה ולא יתכבה?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסאבים במקביל, כאן הבעיה, אתה מוריד את המגבר לעבוד ב2 אוהם, דבר שהמגבר שלך לא מסוגל לעשות. עליך לחבר כל סאב לערוץ אחר במגבר. אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה נעוצה במה שאני אמרתי, אם אתה קונה סאב, תעשה לעצמך טובה, תקנה קיקר סי 12 ולא את הפיוניר הנוראי הזה. אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או קיי תודה רבה

אני אנסה לחבר כל סאב לערוץ נפרד.

לגבי הפיוניר זה סתם דוגמא לסאב עממי בחיים אני לא הייתי קונה אותו

גם שהקיקר לא בהרבה יקר יותר

תודה שוב נרגעתי חשבתי יש לי בעיה במגבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו נסעתי באוטו ושמתי לב למשהו מאוד מוזר, כשהרכב לא מונע זה לא קורה הוא מגביר בלי בעיות כמו שצריך ולא מתכבה ואיך שאני מניע ומגביר לאותו הווליום שהיה לפני ההנעה הוא מתכבה

ממה זה יכול להיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך הסאבים מחוברים ??

על כמה אום

בברידג ?

כי לא ניראה לי הוא תומך ב 2 אום בברידג

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

יש לי בעיה במגבר מהסוג שמופיע בכותרת, וכך הבעיה היא בכך שהוא מתנתק לזמן קצר ממש שניה שתיים וחוזר לנגן וככה שוב ושוב, הבעיה היא כאשר אני שומע בווליום גבוהה ויש באסים חזקים.

הרכיבים שהוא מגביר:

6*9 PIONEER 350W 80W RMS

שתי סאבים בתיבה כפולה של JVC של 10 אינץ'

אני חייב לציין שכאשר הוא לא מתכבה הוא מגביר בכלל לא רע יחסית למגבר פשוט כזה.

הסאבים מחוברים במקביל.

נ.ב

חשבתי אולי יש בעיה במגעים אך לא אפילו עשיתי מינוס חדש ובדקתי ה+ בסדר גמור וכל השאר גם כן

באיזו דרך ניתן לפתור בעיה זו?

המגבר הזה מאוד חלש וגם כתוב עליו V12 שזה חיקוי של ALPINE אני מציע לך להשתדרג למגבר קצת יותר ממותג ואז כל הבעיות שלך יפתרו

תודה מראש

המגבר הזה קצת חלש וגם כתוב עליו V12 חיקוי עלוב של המגבר של ALPINE תשדרג את עצמך למגבר קצת יותר רציני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...