Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלסטיקה ב-106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר שאני דוחה כבר המון זמן משום מה... :roll:

כל הפלסטיקים הבולטים(מעין חצאיות) שמולבשים על תחתיות הדלתות ועל הכנפים, לא תפוסים אצלי טוב..... הבעלים הקודמים העלו אותה על ליפט של 4 זרועות לא ממש בעדינות ו... קראנננננץ'...... פירקו את זה...... :mad:

אז השאלה שלי היא: מאיפה אני משיג קליפסים כאלו, שתופסים את הפלסטיקים אל הרכב? והאם מישהו ניסה פעם לפרק את זה? תודה.

פורסם

את הקליפסים שלי קנה לי אח שלי, ללא דוגמא, בחנות החלפים של לובינסקי בבני-ברק.

נדמה לי שעלה 2 ש"ח אחרי מע"מ. פשוט תציין דגם ומודל הרכב ומיקום מדוייק ברכב שבו יושבים הקליפסים והם ימצאו מבחשב (או אולי במיקרופיש).

פורסם

מתלבש על הת'רד - הפלסטיק מעל הגלגל יצא לי גם.

אין לי מושג למה, אבל הוא פשוט יצא. הפלסטיק שמתחבר לחצאית למטה ונראה בצורת חצי מעגל, והולך מעל הגלגל. הוא עצמו עדיין שלם, אבל הקליפסים שלו נשברו. למישהו יש מושג אם אפשר לתקן את זה?

או שחייבים חדש?

וכמה עולה חדש...?

Back to the original - NC again.

פורסם

תעשה חיפוש בפורום.

היה תרד שבו פירטתי על ההרכבה של הדברים האלה ב-VTR

אם לא תמצא אני אחזור על העניין בקצרה מאוחר יותר

פורסם

הנה הפלסטיק שנשבר:

הוא עדיין אצלי החתיכת פלסטיק. אבל הקליפסים שמחברים את זה לאוטו שבורים. חלק נמצאים בפלסטיק, חלק עדיין מחוברים לאוטו....

הצעות?

כי לא נראה לי שאני יוכל להחליף פשוט את הקליפסים....

aaaa.JPG

Back to the original - NC again.

פורסם

אז פשוט תסתכל מה אתה צריך. מה שבור? אם בכלל נשבר משהו. ותקנה מה שאתה צריך.

אצלי זה מתחבר לגוף עם כפתורי פלסטיק שנשברו וקניתי איזה עשרים. כפתורי הפלסטיק מתחברים לכנפון באמצעות פלאחים מתכתיים בצורת האות היונית אוהמגה משהו כזה -

. ._

_| |_

הפלאחים האלה מודבקים לכנפון בדבק צרפתי "איכותי" בצבע שילשול עכברים גרוזינים שלא שרד את האקלים הישראלי.

את מקומו של הדבק הזה תפס פוקסיפול כסוף אבל אתה מוזמן לנסות דבקים חזקים אחרים כי הפוקסיפול הזה לא נותן את הפתרון האולטימטיבי וכל חצי שנה שנה אני מוצא את עצמי מבצע מקצה שיפורים. תנסה לוקטייט או דבקי פלסטלינה על בסיס אפוקסי.

• תוכן חדש...