Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף שנת 1996 מנוע 1600 החלון הימני קדמי לא עובד לפי דעתי עקב תקלה במנוע

יש לציין שכבר פירקתי מנועים כאלו בעבר אבל את המנוע הזה ממש אין לי מושג איך לפרק

אז אם מישהוא יכול להדריך אותי אך אני יכול להתגבר על הבעיה אני אשמח

תודה מראש

פורסם

אביב, התקלה נפוצה בגולף דור 4 ולא בגולף דור 3 כפי שיש לבחור, המערכת הרמת החלונות שונה.

אני אנסה למצוא לך חומר כיצד לפרק.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אני מכיר את המנגנונים האלה טוב. אני דיי מושכנע שהבעיה היא במנגנון או בכבל ולא במנוע. או כמובן שמדובר בבעיה חשמלית שלא שקורה לחלון עצמו.

נחכה לתשובת הבחור.

פורסם

מצורפים 3 קבצים שמסבירים כיצד לפרק את הדלתות+חלומות+מנגנון חלון, דפדפף בקבצים ותמצא שפע של מידע ועבור עול הדגמים ורמת האיבזור עבור גולף דור 3.

בקבצים לפעמים מופיע כיתוב בכחול שמפנה את הקורא לעמוד שבו ניתן למצוא מידע נוסף (הקישורים האוטומטים לא עובדים).

g3_door_trim.pdf

g3_front_door.pdf

g3_windows.pdf

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מרק בעית החלונות התחילה למעשה בגולף 3 והחמירה בגולף 4 .

לשאלתך תתקרב עם האוזן לריפוד של הדלת ותלחץ על מתג ההורדה או הרמה של החלון ,אם אתה שומע תיק קטן אז רוב הסיכויים שהבעיה אצלך היא המנגנון בהרבה מיקרים הוא נתקע ולא מאפשר לחלון לזוז,אם אתה לאשומע כלום ממש אז זה מנוע.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...