Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב.172 נוספת יורדת מהרשימה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי. באמת שצר לי. אך שוב,שוב קליאו נוספת מוצאת עצמה בדרך למיגרש הגרוטאות.

הפעם, קליאו דור ראשון כסופה מבציר 2001 נהוגה בידי נהג בוגר ומבוגר מוצא עצמו פונה מצומת כנות לכיוון גדרה מעוניין לפנות לכביש 7 והרכב ממשיך ישר לתוך המעקה.

אשמת הנהג? הפעם לא.

הפעם זהו כתם שמן גדול שלא זוהה בזמן ע"י הנהג.

בטח מישהו קילל אותן :lol: . חמסה חמסה.

חבר'ה,בבקשה לא לפנות בפרטי.אין לי מושג היכן יקברו את הפגר.

סעו בזהירות ושבת שלום.

דודו

נ.ב

חילקי,הכנתי לך שקית של שום ומלח:shock:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו זבובים הן הולכות. :(

בקצב הזה לא ישאר למה לעשות מפגש רנו ספורט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

חבל... ועוד יותר חבל שאי אפשר להשיג את הבן אדם לפני שהיא הולכת למגרש גרוטאות שלפחות נהנה מהחלקים...

ויש צד חיובי... המחירון עולה :?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מספר סוגיות:

1. אם זה היה נהג קטין ומוקטן , ההסתכלות על המקרה היתה שונה כך שתתכן וכן היתה פה אשמת הנהג

2. למה דווקא קליאו ספורט מענישה את נהגה וממשיכה ישר ולא מלא מלא יפנומטיות אחרות שנעות על כבישי הארץ (או שמא טרנטה אחרת ?

3.בהמשך לסעיף הקודם, היתכן שהוא ניסה לעשות במקום פעלול, כלומר נסע מהר מידי יחסית לתוואי הדרך (לא אמרתי שלא נהג במהירות המותרת)

4. האם קרה שמישהו קילל גם את בעלי הקליאו הקודמים שירדו מהרשימה ויתכן וזה היה הגורם לכך?

5.האם יש קשר בין זה שהם הולכות כמו זבובים להימצאות הדימיון שאכן הרכב דומה לזבוב (לפחות הפנסים)

* יתכן ויעלו סוגיות בהמשך הדיון.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דודו,

שמועות זדוניות מספרות שגם אתה תצטרף לרשימת האליטות המצומצמת של הצרפתיות.

אני הייתי מכין סט חמסה גם בשבילך-שיהיה בכל מקרה:wink:

פורסם
מספר סוגיות:

1. אם זה היה נהג קטין ומוקטן , ההסתכלות על המקרה היתה שונה כך שתתכן וכן היתה פה אשמת הנהג

2. למה דווקא קליאו ספורט מענישה את נהגה וממשיכה ישר ולא מלא מלא יפנומטיות אחרות שנעות על כבישי הארץ (או שמא טרנטה אחרת ?

3.בהמשך לסעיף הקודם, היתכן שהוא ניסה לעשות במקום פעלול, כלומר נסע מהר מידי יחסית לתוואי הדרך (לא אמרתי שלא נהג במהירות המותרת)

4. האם קרה שמישהו קילל גם את בעלי הקליאו הקודמים שירדו מהרשימה ?

כן...מישהו קרא לי פעם בן זXXX כשעקפתי אותו.......:roll:

5.האם יש קשר בין זה שהם הולכות כמו זבובים להימצאות הדימיון שאכן הרכב דומה לזבוב (לפחות הפנסים)

* יתכן ויעלו סוגיות בהמשך הדיון.

צריך לאשפז אותך!:wink:

כן, הבחור הגיע די במהירות לפניה החדה שהוא כ"כ מכיר.

כפי שכתבתי מספר פעמים על ה172..כשהיא מפתיעה צריך להיות זריז ואינסטיקטיבי(למרות שבמיקרה הנ"ל לא היה לו יותר מידי מה לעשות.)

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
דודו,

שמועות זדוניות מספרות שגם אתה תצטרף לרשימת האליטות המצומצמת של הצרפתיות.

אני הייתי מכין סט חמסה גם בשבילך-שיהיה בכל מקרה:wink:

לא יודע מי הפליץ את השמועה או מי נתן את ההוראה אבל להזכירך ובפורום פתוח (כי הרי ביננו אין סודות...:wink: ) אני את שלי מסרתי לבורא לפני שנה ושבועיים..יהיה זכרה ברוך:cry:

נחש מה הרכב הבא?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
לא יודע מי הפליץ את השמועה או מי נתן את ההוראה אבל להזכירך ובפורום פתוח (כי הרי ביננו אין סודות...:wink: ) אני את שלי מסרתי לבורא לפני שנה ושבועיים..יהיה זכרה ברוך:cry:

נחש מה הרכב הבא?

אתה צודק - זה כנראה החמין של שבוע שעבר:-o

פורסם
צריך לאשפז אותך!:wink:

זה שקבע שאני נורמאלי, צריך לאשפז אותו !

כן, הבחור הגיע די במהירות לפניה החדה שהוא כ"כ מכיר.

אז מכאן ניתן להסיק שהוא כן אשם.

כפי שכתבתי מספר פעמים על ה172..כשהיא מפתיעה צריך להיות זריז ואינסטיקטיבי

ומכאן עולה הסוגיה שהאם איביזה היתה מסתדרת טוב יותר באותו מקרה שכן לה לא מודבק התג של מפתיעה שצריך להיות אינסטינקטיבי

ואם כך, האם היתנהגותה המפתיעה של הקליאו בכתם שמן הינה שלילית יותר מרכבים אחרים שיתכן ועברו במקום ?

לסיכום שלב זה:

נהג בעל רכב ספורט מגיע מהר לפניה שהוא כל כך מכיר אבל הוא לא מספיק מכיר את הרכב ברמה של אינסטינקטיביות לנהיגה בפניות חדות ומוצא את עצמו ממשיך ישר למעקה כי גם הרכב הפתיעה יתר על המידה כאשר פגש כתם שמן (מה שלא היה קורה עם רכב אחר)

הערכת מצב:

בעלי קליאו ספורט, תימכרו מהר את הרכבים, הם מפתיעים, נתונים לחסדי הקללות ואינם אוחזים בשמן כמו רכבים אחרים שנעים על כבישי הארץ.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לסיכום שלב זה:

נהג בעל רכב ספורט מגיע מהר לפניה שהוא כל כך מכיר אבל הוא לא מספיק מכיר את הרכב ברמה של אינסטינקטיביות לנהיגה בפניות חדות ומוצא את עצמו ממשיך ישר למעקה כי גם הרכב הפתיעה יתר על המידה כאשר פגש כתם שמן (מה שלא היה קורה עם רכב אחר)

הערכת מצב:

בעלי קליאו ספורט, תימכרו מהר את הרכבים, הם מפתיעים, נתונים לחסדי הקללות ואינם אוחזים בשמן כמו רכבים אחרים שנעים על כבישי הארץ.

שמע לעצתי.

נסה לשפוך ליטר שמן חמניות מזוכך או שמן תינוקות בריצפת הסלון רוץ מהר ונסה לשנות כיוון ברגע האחרון.

לאחר מכן הסבר, נמק ופרט פציעותיך לחבריי הפורום:shock:

לאחר השיקום,פתח ת'רד והסבר מה למדת ואיך זה מתקשר לכך שהקליאו אוחזת פחות טוב מכל יפנית אחרת.

באהבה.

דודו.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

מחזק את דודו, כמי שיצא לו כבר להתקל בכתם שמן בכביש מהיר - ההתנהגות בכל רכב תהיה דומה, עקב המשתנה הפשוט של חוסר האחיזה הכמעט מוחלט בכמה שניות האלה.

מצד שני אי אפשר להתעלם מכך שרובצת על הקליאו 172 איזו שהיא קללה :) ולכן אני מבקש ממי שיש בבעלותו אחת לאכסן אותה בחנייה הביתית ולהוציא אותה שוב בעוד עשור או שניים כשהיא תהיה ממש מיצג אספני מיוחד ונדיר בקצב הזה :twisted:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עוד כמה שנים כבר לא יהיו קליאו ספורט כנראה,אבל לא נורא.

את המנוע הזה ישתילו ברנו 5 רגילות,אני בטוח שבגילהן המופלג הן יודעות לחמוק ממלאך המוות.

כל מקרה,באמת מוזר שכולן מתרסקות.....

כמה נשארו? יש למישהו מושג?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

די עם הלחץ!

מישהו ספר פעם כמה אימפרזות התרסקו עד עכשיו? כמה איביזות? כמה אלפות? וכו' וכו' וכו'...

הקליאו פשוט קצת יותר נדירה וכולם שמים עליה עין.

ודרך אגב, על כתם שמן כל רכב היה מחליק וצריך להיות נהג ממש ממש מדהים כדי לא להיות מופתע ולהגיב בקור רוח במצב כזה.

גם נהגי מירוץ מדהימים מסתחררים ומאבדים את האוטו כשהשטח/כביש מפתיע אותם.

אז תנו לי להרגיע את עצמי ולישון בשקט (אני מקווה שאמא שלי לא משוטטת בפורום).

אנחנו לא מקוללים ולא מקולקלים

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...