Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וישרים

alonma
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכב שלי מסוג מוצובושי סופר לנסר 95 ,הוישריים לא נעצרים בתחתית החלון, לאחר הפעלתם.לא בנודניק ולא בשום מהירות אחרת.אני מפסיק אותם ע"י החזרת הידית למעלה בחזרה,

כאשר הוישרים מגיעים לתחתית החלון.

לתשובתכם אודה

פורסם

1. האם בעבר הווישרים היו חונים אוטומטית בתחתית החלון ?

2. האם בזמן שהווישרים עובדים היית מכבה מנוע הוישרים היו חונים אוטומטית בתחתית החלון ?

איזה כייף לי :)

פורסם

א.ממתי שהאוטו אצלי ישנה בעיה עם הווישרים ככה שאין לי מושג כמה זמן קיימת הבעיה.

ב.ברגע שמכבים את האוטו הווישרים נשארים באותו המקום ולא יורדים.

פורסם

בדר"כ המנגנון שמפסיק את פעולתם הוא מעין limit switch שנמצא בתוך המנוע של הוישר. המפסק הזה דואג להזין את המנוע במתח עד אשר הוישר חזר למקומו. לכן שתי אפשרויות:

1. אם לאחר כיבוי פעולת המגבים הם נעצרים באמצע החלון תמיד באותו מקום אזי הבעיה היא שהרכיבו אותם לא נכון יחסית לציר המנוע.
  2. אם הם מפסיקים אקראית בנקודה מה כיבית מהידית אזי הבעיה היא במנוע המגב, כאמו במפסק שאחראי על כך ויש צורך בשיפוץ המנוע או החלפתו.

פורסם

ידידי, שים לב שאמרתי בדר"כ. אני לא יודע בוודאות אם ככה זה עובד אצלך. זה מה שאני מכיר, לצערי וצעירותי אני לא מכיר הכל :-).

אם אכן כך זה אצלך וכמה קל/קשה להגיע לשם, לפתוח, לשפץ, להשיג חלקים, מחירים, כדאיות וכו' אני מניח שתקבל תשובה מיודעי דבר בהקדם. לדעתי לא אמורה להיות בעיה מיוחדת לתקן לבד אם יש לך חוש טכני.

פורסם

בדוק את מערכת בהתאם להוראות בקובץ המצורף.

שים לב ! לא בכול רכב הווישרים חונים אוטמטית בתחתית החלון כאשר מכבים את המנוע בזמן פעולת הווישרים.

השתמש בכבלים בעלי שטח חתך של 1 ממ"ר לפחות לצורך הבדיקה (החיבורים שיש לבצע).

51.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם
1. האם בעבר הווישרים היו חונים אוטומטית בתחתית החלון ?

2. האם בזמן שהווישרים עובדים היית מכבה מנוע הוישרים היו חונים אוטומטית בתחתית החלון ?

גם לי יש את אותה הבעיה מקווה שאני ימצא פה את התשובה

1. בעבר כן, הווישירים היו חונים אוטומטית בתחתית החלון

2. אף פעם לא כיביתי את המנוע בלי להפסיק את הוישרים

• תוכן חדש...