Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניין השיעבוד/ משכון:

עד כמה שידוע לי, אאל"ט, לא ניתן להעביר בעלות על רכב משועבד. לעומת זאת, ניתן להעביר בעלות על רכב ממושכן.

פורסם

אחת ותמיד, רכב יכול להיות משועבד או מעוקל(אין רכב ממושכן).

שעבוד שנרשם ברשם המשכונות, לא בהכרח יופיע ברישומי משרד הרישוי. אי לכך יש לבדוק זאת בנפרד.

שעבוד או עיקול שהוטל על רכב ממקור אחר(מלבד רשם המשכונות), כגון: בנק, ביטוח, ביהמ"ש וכו', כן יופיע ברישומי משרד הרישוי.

לא ניתן לבצע העברת בעלות על רכב אשר קיים לגביו רישום של שעבוד/עיקול במחשבי משרד הרישוי, מאחר ורישום של רשם המשכונות לא מופיע העברת בעלות תתבצע אך הנך שם את כספך על קרן הצבי.

עוד עצות בנושא רכישת רכב - "איך לא ליפול בעת קנית רכב".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אחת ותמיד, רכב יכול להיות משועבד או מעוקל(אין רכב ממושכן).

שעבוד שנרשם ברשם המשכונות, לא בהכרח יופיע ברישומי משרד הרישוי. אי לכך יש לבדוק זאת בנפרד.

שעבוד או עיקול שהוטל על רכב ממקור אחר(מלבד רשם המשכונות), כגון: בנק, ביטוח, ביהמ"ש וכו', כן יופיע ברישומי משרד הרישוי.

לא ניתן לבצע העברת בעלות על רכב אשר קיים לגביו רישום של שעבוד/עיקול במחשבי משרד הרישוי, מאחר ורישום של רשם המשכונות לא מופיע העברת בעלות תתבצע אך הנך שם את כספך על קרן הצבי.

עוד עצות בנושא רכישת רכב - "איך לא ליפול בעת קנית רכב".

תודה רבה זה בדיוק התשובה שחיפשתי...

פורסם
אף אחד לא אמר לבנאדם את הדבר הכי חשוב (וזה בדוק):

הביטוח בתוקף רק אם בעל הפוליסה הוא בעל הרכב. במידה ועשית פוליסה ואינך בעל הרכב הביטוח אינו בתוקף, וזה עוד לפני העניין של השיעבוד.

למה אתה מתכוון? היום דווקא חידשתי פוליסת ביטוח על קטנוע 50 סמ"ק, והוא רשום על שם אבא שלי...עד היום הפוליסה הייתה רשומה על שמו ואני הייתי רשום כנהג יחיד (לאבא אין רשיון בכלל)...היום כשחידשתי את הפוליסה ביקשתי מהפקידה שתרשום אותה על השם שלי!

אתה בא להגיד לי שעכשיו אין לי ביטוח?

פורסם

יש לך תעודת ביטוח. אם יעצור אותך שוטר לביקורת לא יעשו לך בעיות.

אם חלילה יקרה משהו:

אם מדובר בביטוח מקיף / צד ג' לא תקבל כלום כי אינך בעל הרכב.נניח ששכן שלי רכש מרצדס חדשה ומסיבות השמורות עימו לא עשה לה ביטוח מקיף. ואני הולך ועושה פוליסת ביטוח לרכב שלו. חברת הביטוח תשמח לבטח אותי בשמחה. ברור שאם הרכב ייגנב אני לא אראה שקל כי זה לא הרכב שלי. גם בעל הרכב לא יראה שקל כי הוא לא עשה ביטוח. לאן ילך הכסף? לאף אחד.

כמו שאמרו כאן למעלה זה מצב שהרבה אנשים לא מודעים אליו בגלל העמימות שהיא שם המשחק בתחום הביטוח.

אם מדובר בביטוח חובה חברת הביטוח יכולה לבוא ולהגיד שכיוון שהביטוח אינו מבטח את בעל הרכב הוא אינו בתוקף (ככה רשום בפקודת הביטוח). בקיצור למה לקחת סיכונים?

פורסם

זאת אומרת שאני צריך להתקשר לביטוח שוב ולבקש לרשום את הפוליסה על שם בעל הרכב כשאני הנהג היחיד?

מה קורה אם הפקידה תגיד לי שזה "חארטה" ושאני מבוטח לכל דבר?

מותר לה לשקר?

פורסם

אני חושב שאם תשאל היא לא תשקר לך, העניין פה הוא שרוב האנשים לא מודעים לזה - כמובן שאם תתעמק בעניין לא ישקרו לך, אבל לא אומרים את זה בבירור כשאתה עושה את הפוליסה ולכן רוב האנשים לא מודעים לזה.

אצלי הרכב האישי שלי רשום על שם אבא שלי (אני עדיין לא בן 18, רק בעוד חודשיים) וגם הפוליסת ביטוח רשומה על שמו, כמובן שאם חס וחלילה אני יהיה מעורב במשהו שמצריך את הביטוח אז הוא יהיה תקף כי הביטוח תקף לבעל הפוליסה ולכל אחד שנוהג ברשות בעל הפוליסה ומתאים לתנאי הפוליסה עצמה (אני לא יודע אם זה בכל פוליסה ככה, אצלי זה כך) למשל אצלי ברכב יש מקיף + נהג חדש והכל, אז כל נהג שינהג ברשותו של אבא שלי יהיה מכוסה מבחינת הביטוח.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...