Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי פיאט פונטו HSD 75 שנת 97 ושמתי לב שמה שלא יהיה האוטו לא עובר את ה 120 קמ"ש למרות שעל פי מה שידוע לי היא אמורה לעבור 120 בהילוך חמישי .

בנוסף לכך יש לי בעייה רצינית של איבוד מים מהרדיאטור אני ממלא אותו כל 4-5 ימים והוא מתרוקן לגמרי .

מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי בנוגע לשתי בעיות אלו , תודה .

פורסם

איבוד מים?

בצע בדיקת לחץ לבדוק מאיפה יש דליפה, או תבדוק בעצמך אם תפתח מכסה מנוע.

חפש נזילות

במידה ולא מצאתה, בצע בדיקת אבחון לראש המנוע\אטם.

פורסם

לגבי בעיית המהירות, קשה לי להאמין שיש לך רק בעיה בלעבור 120. יותר סביר שמדובר בבעיית סחיבה כללית ואתה לא מרגיש זאת.

יכולות להיות הרבה סיבות החל מפילטר דלק סתום, חוטי הצתה/מצתים גמורים, מזרקים סתומים וכו' וכו' כלה בבעיית מנוע.

לצורך פתרון הבעיה תצטרך לבצע אבחון, כנראה כולל דיאגנוסטיקה ממוחשבת. רשום מהיכן אתה ויוכלו להמליץ לך על מוסך טוב להתחיל את הבדיקה.

פורסם

אני מכפר סבא

נזילות שנראות לעין אין לכן זה מדאיג אותי .

כמה בדיקה ממוחשבת כזו יכולה לעלות ?

ותודה על התגובות המהירות :)

פורסם

גש למוסך מורשה פיאט "מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748

ובקש את שמון או בנו חיים. הם מקצוענים, אמינים מאוד והוגנים.

הרכב יבדק ראשית בנסיעה ואם צריך גם בבדיקה ממוחשבת וגם יבצעו בדיקה לאתרו נזילות ממע' קרור המנוע.

למרות המרחק זה יהיה כדאי לך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב לקחתי את הרכב על הבוקר למוסך םיאט באזור תעשייה כפר סבא

הכנסתי אותו ב 7 וחצי בבוקר ב 10 בעל המוסך מתקשר אליי ואומר לי שצריך להחליף ראש מנוע

נשמע לכם הגיוני ?

אומנם אוטו בן 9 אבל ראש מנוע ?:cry:

יכול להיות שזה מסביר את הבעייה שהאוטו גם לא ממש עובר את ה 120 קמש

לצערי אני לא מבין בדברים האלו במיוחד בכל זאת הרכב הראשון שלי .

פורסם

שצריך להחליף ראש מנוע ? לא נראה לי,אם כבר אי אפשר למסור לשיפוץ?

אם נכון מה שכתבת,שאיבוד המים מנזילה ברדיאטור(ולא דרך הראש,שאמור היה לגרום גם לזיוף במנוע)הייתי הולך על מה שכתב אביב.

לדעתי כנס לעוד מקום ובקש בדיקה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תראה,

אצלי לפני שלושה שבועות החלטתי לטפל בבעיה של איבוד המים (מאוד מזכיר את מה שיש אצלך) הלכתי ל"שמשון" שבו אני מטפל מזה שנה. בבדיקת הלחץ הסתבר שאטם הראש הלך (פאקונג ראש). בנוסף אמרו לי שבעת פתיחת הראש יוכלו לקבוע מה מצב הראש. אכן היה צורך בשיפוץ ראש. אגב, שיפוץ ראש ולא החלפת ראש.

מה שקורה בעצם זה שלחץ מהמנוע עובר למערכת המים ו"דוחף" את המים החוצה דרך הפקק במיכל העיבוי. סביר גם להניח שיש לך נזילה מאיזה מקום רק שעדיין לא עלו עליה. בקש שיבדקו את פקקי המים.

ככה שמה שאתה מתאר הוא הגיוני.

אבל בדוק כמה יעלה לך כל הטיפול טרם תחילת העבודה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

זה לא משנה אם הוא מורשה או לא מורשה. השאלה היא אם ניתן לסמוך עליו וכמה הוא מקצוען.

לדעתי מתיאור הבעיה שלך בהחלט יכול להיות שיש בעיה בראש המנוע והיא דורשת שיפוץ או שניתן לחיות ככה. מאידך אין הכרח שזו הבעיה.

בכל מקרה כדאי שתקבל חוות דעת נוספת מאחד המוסכים שימליצו לך עליהם.

אגב אני לא יודע איך הוא הגיע למסקנה הזו, וכדאי היה שהיית נשאר שם ומבין מה הוא עשה. בכל מקרה ישנה בדיקה דיי טובה (לדעתי) לעניין והיא שימוש במין מכשיר (אינני יודע את שמו המקצועי) בצורת מבחנה עם גומי משאבה בקצה, לתוכה שואפים אדים הנפלטים ממערכת הקירור (בדר"כ מפתח הרדיאטור כאשר האוטו חם). במידה ויש בעיה בראש המנוע גזים מהפליטה חודרים למערכת הקירור ואז הנוזל שבתוך המבחנה משנה את צבעו.

פורסם

אנ י לא מבין - המליצן לך על מוסך טוב ואמין, הלכת למוסך אחר ולא מוצאת-חן בעיניך התשובה שלהם. למה שלא תיגש למוסך שהמליצו לך עליו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...