Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים לפג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,בשעה טובה החלטתי להחליף את סט הטסות הישן של הרכב לג'אנטים.

לאחר חיפושים רבים בפנצ'ריות רבות ראיתי הרבה סוגים של ג'אנטים ,אני ממש לא מבין בזה ולכן רציתי שתעשו לי קצת סדר ותעזרו לי לעשות את הקנייה הטובה ביותר.הרכב הוא פג'ו 206 xs וכרגע עם צמיג מידה 195/55/15

חלק טענו שלא כל ג'אנט יתאים לרכב ויוכל לגרום לרעידות בנסיעה.אני כבר לא יודע למי להאמין.

איך אני יוכל לדעת שאם אני יקנה ג'אנט מסוג כלשהו הוא יתאים במאה אחוז ולא תיהיה לי בעיה כלשהי? איזה סוגי ג'אנטים כדאי לקנות?ואיפה?

מצטער על כל השאלות מקווה שתוכלו לעזור לי קצת ,אני מאמין שחלק רב ממכם כבר התנסה בקניית ג'אנטים.

תודה רבה לכל העוזרים.

גברי

my.php?image=dsc02160ez6.jpg

פורסם

צריך לבדוק שהאופסט מתאים, שמרווח הברגים זהה ושהחור במרכז יהיה זהה.

בכל מקרה, במקרה יש פה בחור בפורום שיש לו סט גאנטים של 206 CC, שמו NMP והוא אמור לחזור מטיול בתוך שבועיים.

שלח אליו הודעה בפרטי, נראה לי שהוא ישמח למכור במחיר המתאים

פורסם

אם תרצה למכור את הגאנט ברזל והטאסות תודיע לי בפרטי

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...