Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cost of owning a supercar

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסקנה , אל תקפוץ מעל הפופיק שלך ומעל מקומך כי תפסיד הכול.

והאמת היא שרואים את זה גם בלי super cars . יש לי בן דוד רחוק , שבזמנו קנה פנטהאוז בכפ"ס (למרות שרק היה פקיד בנק) ואך אומרים כעבור שנתיים שלוש , הוא נאלץ לעבור למושב בצפון כי נאלץ למכור את הפנטהאוס . לפנטהאוס יש מיסוי שונה ריהוט שונה ועלויות אחזקה שונות , משל דירה רגילה . וכשאנשים חושבים שהם יגדלו מלקנות העל יכולתם הם בסוף נופלים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

גם בטופ גיר וגם בפיפת' גיר התייחסו בכתבות שונות לעניין האחזקה של מכוניות העל.

הסכומים מופרעים, נקודה. מכוניות-על משומשות זה בכלל סיפור מההפטרה -

כפי שהדבר הוצג בטופ גיר, בתוכנית משעשעת עד דמעות:

http://www.youtube.com/watch?v=JKsOit11NOk

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תשמעו, אני לא יודע מי הבעלים של האוטו, אבל אם אחרי 25000 מייל הולכים בלמ"ז אחוריים, והוא (או היא) אחרי החלפת 2 זוגות צמיגים אחורים..

"at 25,607 miles, the steering box, power steering rack, and rear shocks were replaced, and the wheels were aligned for $8,641.69 (~$11,200 AUD). "

זה דברים שאמורים ללכת אחרי 40 אלף קילומטר? אולי אני סתם נאיבי..

וכל זה נאמר בלי קשר לטיפול שעלה כמעט 40 אלף שקל.....

אור.

פורסם

זה גם די ברור.

בקנית אוטו בסכום כזה, אתה גם מנסה לחיות בהתאם לרמה שהרכב מכתיב.

בגדים יקרים סביבת מגורים יקרה, הרי לא יהיה נאה שרכב כזה יחנה ביפו..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

זה לא נשמע יקר כל כך.

אם תסתכל, תראה שהוא החליף 4 צמיגים בכ-10-15K קילומטר (פעמיים את האחוריים).

הבן אדם מתפרע בחוליגניות.

אז בשבילו, לחסל את ההגה כוח תוך 20-30K ק"מ, לא נראה לי כ"כ קשה.

40K לתיקון, גם כן לא נשמע כ"כ יקר.

בהתחשב בזה שמדובר על פרארי 550, ולא על 205 GR.

2 בולמ"ז - תבדוק במרצדס כה עולים בלמ"ז ל-SL AMG, אני בטוח שזוג עולה באזור ה-15K.

אז כמה כבר יעלה בפרארי (לא פחות).

החלפת מכלולי הגה כוח - ברכב פשוט (ספורטיבי) זה יעלה קרוב ל-5K, אז בפרארי, לפחות פי 7.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...