Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסדרת מסגרת אשראי בבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברורה לי הסוגיה.

במידה ואני לא רוצה להסדיר שום מסגרת אשראי בבנק, האם אני חייב?

אני לא מתכוון ולא רוצה להכנס למינוס, לא רוצה בכלל את האפשרות לכך.

למה הבנק ממשיך לנג'ס לי לבוא לחתום על מסגרת אשראי למרות שאני לא במינוס?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא חושבת שיש חובה להגיע ולבצע הסדר עם הבנק.

בבנק שבו אני נמצאת יש הוראה מפורשת לחשבון שלי לא לחרוג, ולא להכנס למינוס,אף אחד לא דרש ולא ביקש ממני לגשת ולהסדיר שום דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה הבנק ממשיך לנג'ס לי לבוא לחתום על מסגרת אשראי למרות שאני לא במינוס?

כי אז הם מחייבים אותך בעמלת הקצאת מסגרת ועוד כמה עמלות בנושא, לרבות חיוב שנתי מתחדש על המסגרת וכמובן, העמלות בעקבותיה. אחרת... איך הם יציגו רווחים?.... ;-)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בזמנו הלכתי לבנק, ובדיוק מהסיבות האלה ביטלתי את מסגרת האשראי, ואין לי אפשרות להכנס למינוס, ככה שזה ניתן.

מעבר לזה, הרשה לי להוסיף: :mm_yeah:

פורסם

הבנק מנג'ס לך להגיע ולחתום על מסגרת משתי סיבות עיקריות:

א. הוא מחוייב לכך בעקבות הרפורמה שערך בנק ישראל.

ב. המטרה היא לגרום לך להגיע לבנק, לחתום על מסמך הקצאת אשראי (עמלה של כמה עשרות שקלים כמדומני) ולשכנע אותך לקחת מסגרת גדולה יותר (כלומר, סיכוי גדול יותר לגבות ממך ריבית גבוהה יותר בעתיד).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני פשוט התעלמתי מהדרישה של הבנק. מבחינתי, כרגע, אשראי זה לא אופצייה.

על כל פנים, עם הפרישה של יואב להמן מב"י, סביר להניח שהבנקים ירגעו קצת עם הנושא.

• תוכן חדש...