Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן מאזדה 6 שנת 2005 , אני מאוד מרוצה מהאוטו וגם מהאקוסטיקה אחרי שהעברתי את המערכת , יש רק בעיה אחת שמפריעה לי והיא כנירא הנקודת תורפה של המאזדה 6 וזה הרעש בכבישים בין עירוניים .

בתוך העיר ובעצירות אין שום בעיה ,חוץ מהגירגור של המנוע שנותנים קיק סך הכל די שקט וברמזורים אי אפשר לדעת שהמנוע עובד , רק שיוצאים לכביש בין עירוני פיתאום נידמה שאיזה חלון לא סגור - יש הרבה רעשי דרך של רוח ושריקות , גם המנוע תורם לרעש שמגיעים ל3000 סל"ד , הצמיגים (חתך 65) די שקטים .

הבנתי שיש חומר שניקרא Dynamat שמדביקים אותו בתוך הדלתות .

למה הוא מיועד בדיוק , הוא מבודד רעשים של רוח ושריקות כמו שיש לי במאזדה ?

אם לא אז איזה פיתרון זול ויעיל יש לבעיה הזאת אם בכלל ?

אני יכול להוציא רק כמה מאות שקלים , תודה למי שיענה .

פורסם

אכן זוהי בעיה נפוצה במאזדות, בידוד הרעשי חוץ. הדיינמיט שרוב האנשים מדברים עליו בפורום אודיו נועד למניעת וויברציות של הפלאסטיקה או הפח של הרכב הוא גם עוזר במידה מועט לבידוד הרעשים, ישנם חומרים של חברות בנייהם דיינמיט שעושים את העבודה הזו תכנס לאתר תעשה סקר קטן ותשאל גם בפורים בחו"ל שם אני מאמין יתנו לך תשובות יותר מספקות ...

יובל

פורסם

הבנתי מהאתר שאני צריך לשים שיכבה אחת של dynamat xtreme בדלתות כדי לקבל בידוד רעשים בסיסי .

בישביל ווברציות שמים בתא מיטען ובישביל עוד בידוד כתוב שיש עוד חומר שבא על החומר הזה .

כמו שאמרתי התקציב שלי הוא מינימלי , אז כנירא שמה שאני צריך זה 4 יריעות לדלתות . כמה זה אמור לעלות?

פורסם

הבנת נכון, זה יימנע ויברציות.

זה ממש ממש לא יפתור לך את הבעיה של הרעשי רוח ושל הרעש מנוע.

סתם יוציא לך עוד כמה שקלים מהכיס.

פורסם

באתר כתוב שזה מונע וויברציות כמו שאמרתה ורעשי דרך (וחום)

http://www.dynamat.com/products_car_audio_introduction.html

"noisy cars get quiet! "

אז אתה מה שאתה אומר זה בעצם שהם מטעים אנשים ובידוד רעשים זה לא המטרה ?

ומה לגבי מוצרים אחרים שלהם או בכלל , מה כן יכול לעזור לי ?

פורסם

באופן אירוני אתה שואל את השאלה הזאת בדיוק כמה ימים אחרי שנמחק הרבה חומר מהפורום.

בעוד כמה ימים אני אשחזר מאמר שתרגמתי שעוסק בבידוד אקוסטי ברכב. אם זה דחוף לך - פנה אלי בפרטי ואשלח לך אותו כקובץ WORD.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סיפורי דנמאייט יחסית יקרים בארץ במיוחד שמדובר בקיט בידוד חום ורעשים שאולי לא מיובא לארץ בכלל.. לדוגמה קיט עבודה בעיניים של דנמאייט אקסטרים ל2 דלתות עולה משהוא כמו 450-500 שקלים לא כולל עבודה שזה עוד 200-300 שקלים...

אפשר כמובן להישתמש בחומרים אחרים כמו פזקר הקלאסי וכו'..

פורסם

אני חושב שאיתמר כבר ענה לו על כול השאלות, אז ככה שאין פה יותר מדי מה לפרט, חוץ מה זה שאת הבידוד של דיינמיט לפי הבדיקה האחרונה שלי (לפני כחצי שנה פלוס מינוס) לא ניתן רק ביבוא אישי ...

יובל

פורסם

אדי אני מבין שלא יצא לך לקרוא את המאמר. במאמר מוסבר בפירוש למה לא כדאי להשתמש בחומרים כדוגמת פזקר.

הדיינמאט דלתות הוא אולי יקר אבל עושה עבודה ראשונית ובסיסית טובה. ברכב שלי הוא עשה הבדל עצום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הדיינמאט דלתות הוא אולי יקר אבל עושה עבודה ראשונית ובסיסית טובה. ברכב שלי הוא עשה הבדל עצום.

איתמר.

הבדל מבחינת וויברציות או גם הבדל עצום בבידוד רעשים ?

יש לך רק אקסטרים או עוד שכבות של חומר נוסף?

פורסם

הייעוד הראשוני של האקסטרים הוא להפחית או למזער ויברציות. השימוש השני שלו הוא כחומר "חוסם" משמע גלי קול עדיין עוברים דרכו, אך בעוצמה נמוכה יותר.

כיום יש לי ברכב רק קיט דלתות של דיינמאט אקסטרים והשיפור שהקבל לאחר ההתקנה היה עצום (מבחינת הסאונד שהתקבל מהמידוופר, לא רעשי כביש).

בקרוב מאוד (מאוד מאוד) אני מתכוון לבצע איטום מלא ומסיבי של כל הרכב עם דיינמאט אקסטרים. אני מבטיח לעדכן כאן בפורום על השינויים.

איתמר.

פורסם

אצלי שמו דיינמיט רק מסביב למיד ובתוך התיבת תהודה שלו ומדהים מה שזה עושה.

אבל בגלל שבינתיים רוב הזמן אני שומע במערכת כשהרכב כבוי ובמקום שקט, אני לא לחוץ להשקיע המון כסף באיטום, אלא בחיזוק הברגים מתחת לרכב, מה לעזאזל מרעיש לי שם?!?!

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...