Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

ברשותי דייטסו שרייד 93 אוטומטית , ולאחרונה , אני מדבר על מספר חודשים בודדים , התחילה תופעה , שאני לא בדיוק יודע לאן לשייך אותה .

אני מחנה את הרכב , למחרת בבוקר מגיע לנסוע לעבודה , ובתוך האוטו יש ריח של דלק . זה לא עקבי , לפעמים זה כן קורה , ולפעמים לא , אני לא כל כך מבין ממה זה יכול לנבוע .

ניסיתי לבודד את הבעיה , לבצע נסיעות ארוכות , קצרות , עם חצי מיכל , מיכל מלא , זה פשוט לא עקבי .

מה יכול לגרום לבעיה כזאת ?

תודה .

פורסם
מה יכול לגרום לבעיה כזאת ?
נזילת דלק.

חשבת על מוסך?

או שאתה מתכוון להמשיך בבדיקות שלך עוד מספר חודשים \ עד שהמכונית תעלה באש, מה שיבוא קודם?

פורסם
נזילת דלק.

חשבת על מוסך?

או שאתה מתכוון להמשיך בבדיקות שלך עוד מספר חודשים \ עד שהמכונית תעלה באש, מה שיבוא קודם?

הממ ... הבנתי אותך .

טוב , נוסעים עכשיו למוסך .

תודה .

פורסם

אוקיי ...

מלמטה אין שום נזילות , גם לא בחיבור למשאבה , גם במשאבה הכל נראה כמו שצריך .

הועלתה השארה שאולי האטימה של המיכל הדלק מבחוץ לא משהו , החלפתי את הפקק שם , נבדוק מחר בבוקר אם יהיה ריח או לא .

הקטע המוזר שזה רק בבוקר , וגם לא תמיד ...

בauto depot הבחור שם אמר שאולי הפילטר של הדלק לא משהו , התחיל לשאול אותי אם זה הזרקה או קרבורטור .

איך יודעים לעזאזל מה זה מה ?

התחיל להסביר לי שהאוטו שלי על החתך , ב93 היו גם עם קרבורטור וגם עם הזרקה .

על הדרך שאלה : איזה שמן עדיף לי לאוטו ? 10/40 חצי סינטטי , או 20/50 ?

פורסם

:-D

לא ... המוסך שלי זה מוסך ריזק , ליד שלמה ביפו , אבל עברתי באוטו דיפו לקנות שמן , כי כמעט נגמר לי , ועל הדרך שאלתי שם איזה מישהו מה זה עוד יכול להיות .

פורסם

אם באוט דיפו, נמצאים על הגבול, יש להם בעייה באם הם לא יודעים שברכבך יש קרבורטור!

האם עם פתיחת המכסה נשמע רעש של פליטת אוויר, כמו פססססט\ אם כן החריר לשחרור אוויר אטמוספרי סתום במכסה הישן, והחלפת המכסה יכולה להועיל, אם כי אני בספק האם הבעייה שם.

אופיני מאד בשרייד 93,

נזילה ממשאבת הדלק, ו/או מהקרבורטור, יש לבזוק בהתאם צנרת לאורך הרכב מתא המנוע ועד לטנק הדלק, יש לציין שדלק, הוא בעל ריח חריף מאד, ובעל כושר התאיידות מהיר בהתאם, כך שממבט חטוף על הצנרת ועל משאבת הדלק במנוע כבוי, קשה מאד לאתר נזילה, ויש להתניע את הרכב לשם כך, האם יש סימני עשן שחור הנפלט מצינור הפליטה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי צביקה

אז לפי מה שאתה אומר , האוטו שלי עם קרבורטור . איזה שמן עדיף בשבילו , אם כך ?

ובמוסך הוא בדק את הרכב על ליפט , כשהוא היה מונע , וגם הסתכל באיזור של המשאבה , ולא איתר שום נזילה , וגם לא היה ריח של דלק .

הריח קיים בדרך כלל כשהרכב עומד מספר שעות בלי מעש , בבוקר לדוגמא , לפני היציאה לעבודה .

במוסך לא היה כלום .הייתכן שזה באמת הפקק של המכסה של הטנק של הדלק , לא אטם כמו שצריך , ובמהלך הלילה קצי אדי דלק נכנסו לאוטו ?

תודה .

פורסם

אני חוזר ואומר שיתכן וחריר שחרור האוויר , במכסה הישן, היה סתום, אם כך יתכן שריח הדלק יעלם, מחר, אנא חזור לעדכן.

צמיגות השמן לא נקבעת לפי מערכת הדלק באם היא הזרקה או קרבורטור, יש להתיחס ךהורות יצרן,

ולהתחשב בתצרוכת השמן, באם הרכב לא צורך שמן יתר על המידה, ניתן להשתמס בשמן חצי סינטטי בצמיגות 10/40, שזה כמדומני השמן המומלץ לפי הוראות יצרן.

מחר צריכה להגיע אלי לקוחה לטיפול בקרבורטור, עם רכב זה שרייד 1300 אוטומטי, אני אחפש אצלה את ספר הרכב , אם קיים ברשותה, וגם אשאל אותה מה צמיגות השמן שהיא משתמשת, ואחזור לעדכן.

בברכה

צביקה

פורסם

תבדוק מתחת למושב האחורי של האוטו , יש מכוניות ששם יושב מכסה שממנו מגיעים למשאבת הדלק ולמצוף יתכן שיש שם נזילה , נתקלתי בעניין באיזו פיאט שהייתה לי .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
תבדוק מתחת למושב האחורי של האוטו , יש מכוניות ששם יושב מכסה שממנו מגיעים למשאבת הדלק ולמצוף יתכן שיש שם נזילה , נתקלתי בעניין באיזו פיאט שהייתה לי .
דני יונגר שלום רב!

הרכב בעל קרבורטור, ומשאבת הדלק מכנית, ומורכבת על המנוע סמוך לקרבורטור.

הפיאט שהזכרת סביר להניח שהיא היתה מוזרקת.

בברכה

צביקה

פורסם

בוקר טוב לכולם :)

אז כך ... ממצאי היום הראשון עם הפקק החדש של המיכל הדלק :

בבוקר נכנסתי עכשיו לרכב , ולא היה שום ריח של דלק , הרכב הוחנה אתמול בכ9 בערב , ועמד עד עכשיו ללא מעש . לא היה ריח לא מבחוץ , וגם לא מבפנים . אמשיך לבדוק זאת עוד מספר ימים , במידה והריח לא יחזור יותר ... כנראה שזה באמת הפקק הזה . קטע קטע .

תודה על היעוץ בכל מקרה !

פבל .

• תוכן חדש...