Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לסופר-לנסר 175.70.13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי עקב קריסתו של הפורום אני נאלץ לפתוח את הדיון שוב.

האפשרויות לרכב: (מה שמעניין אותי זה בעיקר האחיזה, וכנגזרת מרחק הבלימה!)

1. אליאנס. בצבא יש לי ניסיון לא רע מבחינת עמידות. לא בדקתי את האחיזה (עם קנגו?! יש גבול). מה לגבי אחיזה? יש הבדל בדגמים?

'טחנתי' את החיפוש בפורום והדעות מתחלקות לשתיים: יש שיאמרו צמיג זבל (עדיף על הסיניים) ויש שיגידו שהם מרוצים. הוצעו לי 4 ב-700.

2. פאלקן סינסרה. חלק מחברי הפורום (ביניהם איציק נ) ממליצים בחום. צמיג זול אבל יפני. גם הולך חזק בצבא.

3. קלבר VIAXER. הצמיגים שיש לי עכשיו. אוחזים מעולה ברטוב גם אחרי 3.5 שנים שעל הרכב. לגבי אחיזה על יבש - הרכב נכנס מאוד מהר לתת-היגוי, גם במהירויות של 40 קמ"ש - כנראה בגלל שאלה גמורים. למישהו יש ניסיון איתם?

אשמח להמלצות רק למי שהתנסה איתם. אני צריך לקבל החלטה עד לסוף השבוע.

הפייבוריטים שלי הם הקלבר. אשמח לשמוע חוו"ד על הדגם הזה ספציפית. (VIAXER). האם שווים תוספת של 25% לצמיג במחיר?

תודה, אביעד.

פורסם

שלום!

אני באופן אישי ממליץ בחום על ה"קלבר" צמיגים מעולים ובמחיר לא יקר יחסית לתמורה שהם נותנים. היו לי בשני הרכבים האחרונים שלי. ויש בחור אחד ביפו על שד' ירושלים שמוכר צמיגים בזול.

אבל אם התקציב שלך נמוך , לך על הפאלקן.

דבר אחד יותר חשוב.... עם כל הכבוד למוצרים כחול לבן.. אל תקנה "אליאנס".

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שניהם מניסיון, ה"אליאנס" שהיו לי במיצובישי ישבו בערך חודש ואז החלפתי ל"גוד ייר" האחיזה שלהם היתה מוגבלת מדי לדעתי , ללא קשר לנהיגה שלי ולתנאי הכביש, יתרה מזו, הם היו רכים מדי.

לגבי ה"קלבר" לי הין דגם אחר אבל הם ישבו מקדימה ב" מאזדה" והרגישו לי מעולה, ללא החלקות מיותרות והחזיקו מעמד יפה למרות שעבדו קשה.

אני חייב לציין שאני נוסע המון ובדרך כלל בודק את הצמיגים שלי אז אתה יכול לומר שזה מניסיון.

לך על ה"קלבר", אבל תבדוק רת אופציית ה"גוד ייר" תנסה את דגם ה GT2, לא דגם ספורט! אבל עמיד ונותן בטחון. כל הארבעה שלי כאלו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...