Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך חברים לפני כמה זמן היה את המפגש בסופרלנד והרצתי מערכת מאד חביבה בקטגוריה של SQ אחרי המפגש רצו כמה הודעות כמו מהי מערכת החלומות שלך? ועוד שיחות ומכיוון שהתחלתי לעבוד החלטתי שאני לוקח את הפרויקט ומסיים אותו כמה שמהר...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אחרי שהיה לי מגבר של JBL ששרף לי שני טוויטרים איכותיים של JL AUDIO הזמנתי שני מגברים מסדרת הסלאש של JL

האחד הוא 250/1 והשני 300/4

ומכיוון שהמרכיבים כבר היו ברכב לא הייתה הרבה בעיה סט קומפוננט מקדימה של JL מסדרת XR והוחלפו הטוויטרים לחדשים לא תוקנו

מאחורה רמקולים 6.5 COXCIAL של JL גם הם מסדרת XR

וסאב 12W3

ואחרי שהורצו חוטים איכותיים והוספו מפצל מתח וקבל הגיע הרגע שהחלטתי גם להחליף את הHU שלי מ KENWOOD Z-828 שנמצאת למכירה באתר ל KENWOOD KDC-W808 כן מה לעשות אני משוע על הHU של KENWOOD והנה מערכת שלמה מוכנה והורכבה על הרכב

עכשיו למה לא 100 אחוז החלום התגשם כי חסר איטום מלא של הדלתות הקדמיות והבאג'ז וחסר מעבד דיגיטלי שעדיין לא החלטתי איזה חברה ואיזה דגם יוזמן...

אז בתקווה שיתנו לי קצת מנוחה מעבודה ואני יוכל להגיע למפגש הבא עד אז להתראות לכם...

פורסם

תתחדש בנאדם

אחלה רכיבים יש ל- JL

יצא לי פעם לשמוע את הסט קומפוננט הנ"ל נשמע מאוד נעים מדוייק ומאוזן :grin:

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

***אתה מתבקש לכתוב בצורה קצת יותר מכובדת בפורום. בפעם הבאה הודעות בנוסח הזה ימחקו***

אתה הולך קדימה עם המערכת ואני דופק את הראש איזה קומפוננט להביא ואם כדאי להחליף את הקזטק בקזטק סידרה גבוהה יותר

כמו כן בקרוב מאד ההתקנה אתה תראה מה יהיה ותופתע לטובה

מערכת SPL משולבת עם SQ משהו באמצע נעים לאוזן וחזק... :)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

קזטק?

את זה עוד לא שמעתי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קזטק, קמורל, קפוקל - מה לא ברור? קאם בי קווארט? קג'יי אל - שאני אתן עוד דוגמאות

אלי - שומו שמיים, מה זה החתול הזה! עליזה בארץ הפלאות?

בכל מקרה, לפותח הת'רד, נעים לשמוע שמישהו מצליח לקבל סיפוק מירבי ממה שנמצא ברשותו, אם כולנו היינו יודעים להנות ככה ממה שיש לנו - הפורום הזה היה מת מזמן!

תהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...