Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעצוע חדש בחניה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי קניתי לי פלימוט וליאנט שנת 64, האוטו יחסית שמור, תמיד יש מה לשפר, יש לאוטו הגה כוח ,חימום באוטו עובד , גיר לחצנים אוטומטי

כמה שאלות לי

1) איך בדיוק עובד הגיר לחצנים?

2)ברשיון רשום מידת צמיג 13\175 על 80 אני רוצה לשים צמיגים חדשים אבל אין תמידה הזאת

איזה מידה אני יכול לשים כולל אפשרות החלפת גנט ל14, ומה הפרוצדורה במשרד הרישוי

3)אני מחפש מידע על האוטו כ"ס וכל דבר

וליאנט 64 002.jpg

וליאנט 64 005.jpg

וליאנט 64 003.jpg

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל מי שיש מידע על האוטו אני ישמח לקבל. גם על חלקים .

כמובן שבאוטו יבוצעו כמה שינוים קוסמטים . אני יחפש לה בקליות אורגינליות מאחורה .מסגרות לפנסים מקדימה. האוטו טופל כל השנים במוסך פלימוט בר"ח אילת בתל אביב מישהו מכיר ?

וליאנט 64 008.jpg

וליאנט 64 009.jpg

וליאנט 64 019.jpg

פורסם

היי לירוי

תתחדש:beerchug:

ונכון אתה משוגע :screwy:

אני מכיר את האוטו הירושלמי הזה זאת בחירה טובה מאוד :arrow:

בהצלחה :mm_yeah:

פורסם
זהו רק מזל טוב זה מה שיש לכם להגיד לי? מה אם איך האוטו קניה טובה או לא?
כן, זה רק מזל-טוב... אז קודם כל מזל-טוב גם ממני.

לגבי "קניה טובה או לא", אתה צריך להגדיר מה זה... אם "קניה טובה" היא כשקונים אוטו קלאסי שכבר לא רואים הרבה, אז זו קניה מצויינת.

אם "קניה טובה" היא כשמשלמים מעט על משהו שעולה הרבה, נצטרך לדעת כמה שילמת כדי להביע דעה...

עזוב את ה"איך האוטו קניה טובה או לא" - קנית, אתה מרוצה, היא נראית טוב - אנחנו מפרגנים וזה מה שחשוב.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...