Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף נוזל בלמים באלמרה שלי, רכשתי 2 בקבוקים 500ML של מוטול DOT 5.1 (אם כבר-אז כבר)

האם זה יספיק? אני מנקז הכל כולל צינורות כדי שלא ישאר נוזל ישן. ד"א הנוזל הישן DOT 3 אאל"ט.

יש צורך ביותר מ-1 ליטר נוזל?

שבת שלום

מתן

פורסם

אם הכמות שציין אופיר נכונה אז כדאי שתקנה עוד חצי ליטר כדי שתוכל להוציא אויר כמו שצריך.

לי נראה שיש הרבה פחות מ0.9 ליטר.

אני לא ממליץ לך לרוקן את המערכת ולהכניס לתוכה אויר, "תדחוף" החוצה את הנוזל הישן בעזרת החדש.

פתחתי פעם שירשור שהסבירו לי בו בפרטי פרטים איך לעשות את זה, ממליץ לחפש ולקרוא לפני העבודה.

עריכה: מצאתי אותו עבורך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=127828&page=1&pp=15

יום טוב גם לך

פורסם
ז"א שכדי להחליף ולנקז כמו שצריך לא מספיק ליטר אחד, או ש-100 מ"ל יספיקו לניקוז של כל הנוזל הישן?
מהניסיון שלי לא יספיק, הלך לי בקבוק חצי ליטר כשבמערכת שלי יש 250-300 מ"ל.

תמיד טוב שיהיה לך קצת ספר ביד, לא נעים באמצע העבודה לגלות שנגמר.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...