Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דוקא שמעתי סאב 8" של אודיובאן אצל חבר של D.I.G מהפורום במפגש צפון ,

נשמע טוב וממש קטן , מזיז שם את הרכב כאילו כלום (מיצובישי סופר לנסר) .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תיקון טעות ה audiobahn הוא 10" ידידי...

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

תנסה להריץ בחיפוש מערכת למיאטה - היה פה אחד שפתח ת'רד בנושא הזה ובסוף הרכיב מערכת מאוד נחמדה במיאטה שלו.

אלא אם כן זה אתה ואתה רוצה לשנות רכיבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תנסה לשמוע סאבים של בוסטון אקוסטיק בגדלים של 10'',(סדרות ביניים-גבוהות) לדעתי הם נשמעים טוב,ומדוייקים.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אם תביט באתר של סאונדסטורם - בוצעה שם התקנה בטויוטה הילוקס - שני סאבים 10 אינטש של בוסטון אקוסטיקס באמצע המושב האחורי.

אני לא אתפלא אם אפשר להזמין דרכו

אפילו הוספתי תמונה

ba.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היכן מוכרים בוסטון אקוסטיק?

גל אתה מהצפון אז מצטער אני לא מתמצא כל כך בחנויות שם.

בכל מקרה יש בסאונדר ברחובות, וגם בחנות ברמת אביב.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
לטעמי האליאנט של פייז הוא אחד הסאבים הטובים ששמעתי.

אגב, הוא דורש נפח קטן מאוד אתה יכול לעבוד איתו ללא כל בעיה של נפח.

ניר

(...GREEN(OR RED OR :smile:

האם יצא לך לשמוע את הפייז טרילר?

איך הוא נשמע ביחס לאליאנט?

לי יצא לשמוע את הטרילר שנשמע ממש מדויק מוגבר בגישור לJBL GTO 75.4.

ניצן

פורסם

יקח לי מעט זמן לסקור את הצעותיכם , בינתיים , אין כל תגובה לגבי הפוקאלים? דווקא שיערתי שמדובר בסאבים ידועים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

ברשותכם , מקפיץ .

מי שמוכר לי נוטה לכיוון ה-MB Quart היקרים , אבל בכל זאת הייתי רוצה חוות דעת על הפוקאל .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
(...GREEN(OR RED OR :smile:

האם יצא לך לשמוע את הפייז טרילר?

איך הוא נשמע ביחס לאליאנט?

לי יצא לשמוע את הטרילר שנשמע ממש מדויק מוגבר בגישור לJBL GTO 75.4.

אין פה השוואה כלל. האליינט נחשב מהסאבים הטובים בעולם. הטרילר הוא סדרה יחסית פשוטה של פייז.

יש מעט סאבים שאתה יכול ללכת ולהשוות לאליינט(ויש הטוענים אם בכלל).

ניצן

הMB QUART של היום זה לא מה שהיה פעם , אני לא ממליץ בכלל.

כנראה שהוא מדבר עליהם כי יש לו אחלה דיל עליהם.

יש הרבה דברים אחרים . האליינט אגב ה 12 דורש סה"כ 28 ליטר בתיבה סגורה ואם תלך על ה 10 ששמעתי שהוא אפילו מוצלח יותר תזדקק ל 16 ליטר . כמעט תא כפפות:wink:

• תוכן חדש...