Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסיתא כרמל דוכס 1971

Guest tzvika740
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...

יש לי סוסיתא נדירה ביופייה...

המנוע שלה עובד טוב אבל ללא ספק עייף ( מנוע מקורי) איך אני משיג מנוע כזה...

מנוע 1300 טריומף...

כל פרט שתביאו לי יעזור לי בהחלט תודה לכם!!!!

הרכב הוא קרוב לליבי מכיוון שסבא שלי הוריש לי אותו!!!

פורסם

היות ולא תמיד קל למצוא מנוע כזה ובמצב טוב והיות ומדובר במנוע שעובד ואינו תפוס/סדוק וכיו"ב הייתי ממליץ דווקא על שיפוץ שיכול לתת תוצאות טובות מאד .

יש להקפיד על ביצוע נכון וחלקים איכותיים.

אם תמצא מנוע כזה בכלל,יש להניח שגם הוא עבר שיפוץ בזמן מהזמנים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

דבר ראשון אני מודה לך עך תגובתך...

השאלה היא כזו יש לי רכב חדש ואני ממש מתבאס מלנהוג עליו הסיפוק שלי הוא הרכב הזה...

אם ישפצו אותו עד כמה הוא יהיה טוב??

אני יכול לייבא מנוע כזה מחו"ל אולי???

פורסם
דבר ראשון אני מודה לך עך תגובתך...

השאלה היא כזו יש לי רכב חדש ואני ממש מתבאס מלנהוג עליו הסיפוק שלי הוא הרכב הזה...

אם ישפצו אותו עד כמה הוא יהיה טוב??

אני יכול לייבא מנוע כזה מחו"ל אולי???

לא מדובר ברכב נדיר או בעייתי במיוחד שאין להשיג בשבילו חלקים בארץ... זה מנוע סטאנדרטי שבעלי המיקצוע הרגילים עוד מכירים אותו, לא מדובר ברכב שהיה מטופל במוסך אחד בארץ ע"י בחור יקה זקן שנימצא כיום במוסד גריאטרי והיורשים שלו מכרו את כל מלאי המחסן שלו לברזל... צא מהסרט שלך, מנוע סטאנדרטי, אוטו רגיל, אין בו שום דבר מיוחד מבחינה מכאנית...

אני בטוח שעם טיפה מוטיבציה וידע + חבר-מדריך, תוכל לעשות את העבודה לגמרי לבד ולהגיע לתוצאה טובה מאוד... יותר טובה מיבוא של מנוע מחו"ל!!!

כמו שאמרו כאן, יבוא של מנוע, אם ניתעלם מהפרוצדורה המעיקה של התאמתו לרישוי, הניירת והריצות וכמובן המישלוח, לא בטוח כלל שהמנוע יהיה תקין כמו שסיפרו לך...

בקיצור, הישתמש נא בכפתור החיפוש, חפש פרוייקטים של אנשים ששיפצו כאן מנועים הרבה יותר אקזוטיים מהמנוע שלך ולמד...

אגב, אם חשקה נפשך בבעלי מיקצוע הוגנים וטובים, מהדור הישן, יש כמה מהם שמיסתובבים כאן חופשיים ללא מחסום או רצועה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אין אלא לחזק את דברי קודמי המלומדים .

אכן מנוע די נפוץ , חלקים במלאי , וקדימה

נצל את המנוע הקיים בלי לחפש חוויות ולשפוך כספים מיותרים

שוודאי אין לך .

קצת עבודה אמיתית במקום לשפוך כסף לא תזיק !

בהצלחה :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

שלום, ניתן להשיג עדיין בארץ חלקים לשיפוץ המנוע במחירים סבירים.

צור איתי קשר אם אתה מעוניין.

שחר

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
הטריומף היה פחות מוצלח. נסה להסב לאסקורט/קורטינה 1300

בכלל לא חושב.....

המנוע של הפורד ללא ספק יותר טוב... אבל גם המנוע של הטריומף לא היה פראייר....

המטרה שלי היא לא להשים שם מנוע של קורטינה!!! גם זה לא אפשרי.... ( אחרי בירור)..

המטרה שלי היא לגרום לה הכי טובה... והכי מקורית!

פורסם
שלום, ניתן להשיג עדיין בארץ חלקים לשיפוץ המנוע במחירים סבירים.

צור איתי קשר אם אתה מעוניין.

שחר

איך אני יכול ליצור אתך קשר???

ואיפה החלקים... וכמה המחירים סבירים?

פורסם
אין אלא לחזק את דברי קודמי המלומדים .

אכן מנוע די נפוץ , חלקים במלאי , וקדימה

נצל את המנוע הקיים בלי לחפש חוויות ולשפוך כספים מיותרים

שוודאי אין לך .

קצת עבודה אמיתית במקום לשפוך כסף לא תזיק !

בהצלחה :-)

דרור .

שלום דרור..

נניח שמצאתי חלקים לאוברול... מנוכ כזה מקורי אחרי אוברול יכול לעבוד במצב כמו מנוע חדש?

פורסם
לא מדובר ברכב נדיר או בעייתי במיוחד שאין להשיג בשבילו חלקים בארץ... זה מנוע סטאנדרטי שבעלי המיקצוע הרגילים עוד מכירים אותו, לא מדובר ברכב שהיה מטופל במוסך אחד בארץ ע"י בחור יקה זקן שנימצא כיום במוסד גריאטרי והיורשים שלו מכרו את כל מלאי המחסן שלו לברזל... צא מהסרט שלך, מנוע סטאנדרטי, אוטו רגיל, אין בו שום דבר מיוחד מבחינה מכאנית...

אני בטוח שעם טיפה מוטיבציה וידע + חבר-מדריך, תוכל לעשות את העבודה לגמרי לבד ולהגיע לתוצאה טובה מאוד... יותר טובה מיבוא של מנוע מחו"ל!!!

כמו שאמרו כאן, יבוא של מנוע, אם ניתעלם מהפרוצדורה המעיקה של התאמתו לרישוי, הניירת והריצות וכמובן המישלוח, לא בטוח כלל שהמנוע יהיה תקין כמו שסיפרו לך...

בקיצור, הישתמש נא בכפתור החיפוש, חפש פרוייקטים של אנשים ששיפצו כאן מנועים הרבה יותר אקזוטיים מהמנוע שלך ולמד...

אגב, אם חשקה נפשך בבעלי מיקצוע הוגנים וטובים, מהדור הישן, יש כמה מהם שמיסתובבים כאן חופשיים ללא מחסום או רצועה...

גילי

שלום לך גילי...

דבר ראשון אני לא מבין למה אתה כועס, ולמה אתה מדבר ככה!!!!

דבר שני , אני לא אמרתי שהרכב שלי נדיר או משהו, לטעמי הוא נדיר ביופיו( ככה אמרתי )....

אם תוכל לעזור לי בלהסביר לי איך אני מייבא חלקים מחו"ל או מנוע קומפלט אתה תעזור לי מאוד...

יום טוב...

פורסם

היות והרכב חשוב לך וקרוב ללבך - אני הייתי משפץ את המנוע הקיים - שיפוץ ע"י בעל מקצוע מיומן ומקצועי יהפוך את המנוע למצב קרוב למצבו כחדש. העלויות יהיו כמה אלפי שקלים.

כל שנותר לך כעת הוא למצוא את בעל המקצוע הנכון.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
שלום לך גילי...

דבר ראשון אני לא מבין למה אתה כועס, ולמה אתה מדבר ככה!!!!

דבר שני , אני לא אמרתי שהרכב שלי נדיר או משהו, לטעמי הוא נדיר ביופיו( ככה אמרתי )....

אם תוכל לעזור לי בלהסביר לי איך אני מייבא חלקים מחו"ל או מנוע קומפלט אתה תעזור לי מאוד...

יום טוב...

אני לא כועס, כשאני כועס אני לא מדבר... :twisted:

שוב, אין צורך ליבא חלקים, יש הכול בגבולותינו... מידי פעם עולה סוסיתא כזו או אחרת בתצפיות, תישאר עירני ותיגש לשם ואולי יתמזל מזלך ותוכל למצא משהו שמתאים לך...

מנוע אחרי אוברול טוב יעבוד לך יותר טוב מכל מנוע שתיבא!

מנוע לאחר אוברול טוב עדיף כי אתה יודע בוודאות מה יש לך ביד, אין כאן קסמים, עשית עבודה טובה, תתגמל במנוע טוב...

עלות מנוע מיבוא מאנגליה עלולה להגיע ל10K בשקלים... וזה לא כולל הריצות להשלת הניירת.

כמו כן אף אחד לא הבטיח לך שהמנוע יהיה במצב "חדש"... למרות הצהרת המוכר.

ב 10K ש"ח אתה יכול לעשות אחלה אוברול + ריפוד לפנים הרכב + קניה של רכב נוסף לחלקים + גרירות מיזדמנות + קניית סט כלים משובח!!!

עכשיו, תחשוב טוב מה באמת אתה רוצה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ואם המקוריות חשובה לך, אז אני במקומך הייתי נשאר עם המנוע המקורי ומשפץ אותו היטב.

בחו"ל לרכב עם המנוע המקורי שהורכב עליו במפעל (התואם את רישומי היצרן והרשיונות) יש ערך גבוה יותר מרכב שהוחלף בו המנוע, בארץ אני לא חושב שלמישהו איכפת יותר מדי מהחלפת מנוע.

בכל מקרה בהצלחה.

• תוכן חדש...