Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה ראשונה יש לי שתי רמקולים של פיוניר אחוריים 6 על 9 260 וואט וסאב פיוניר 500 וואט ומגבר סוליד אדיו 500 וואט עכשיו הבעיה היא שברגע שאני מגביר את העוצמה של הרמקולים 6 על 9 במגבר מעל לחצי העוצמה האפשרים הרמקולים עושים רעש כאילו הם דופקים על קרש כתוצאה מהבס וזה רמקולים חדשים חודש אצלי ממה זה יכול לקרות האוטו שברשותי זה מאזדה 323 2003 והרדיו דיסק של קנוואד פשוט

ועוד שאלה איזה רמקולים הולכים למאזדה בדלתות מקדימה זה ניראה כמו צורה של ביצה אבל זה לא 6 על 9?

פורסם

טוב קודם כל מיכיוון שיש לך סאב מומלץ להנמיך מעט את הבאס ברמקולים האחוריים

נתק את הסאב תשאיר את הרמקולים עובדים על המקסימום (לא לשרוף! על הווליום הכי גבוה שאתה שומע)

אם הרמקולים אכן דופקים נסה להוריד מעט את הבאס (דרך הקרוס של המגבר)

אם זה לא עוזר תנסה ללחוץ מעט על הפלסטיקים מאחורה! זה חייב להיות אחד מהם אין עוד אופציות

אשמח לשמוע מה עשית עם זה בנידון..

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
שאלה ראשונה יש לי שתי רמקולים של פיוניר אחוריים 6 על 9 260 וואט וסאב פיוניר 500 וואט ומגבר סוליד אדיו 500 וואט עכשיו הבעיה היא שברגע שאני מגביר את העוצמה של הרמקולים 6 על 9 במגבר מעל לחצי העוצמה האפשרים הרמקולים עושים רעש כאילו הם דופקים על קרש כתוצאה מהבס וזה רמקולים חדשים חודש אצלי ממה זה יכול לקרות האוטו שברשותי זה מאזדה 323 2003 והרדיו דיסק של קנוואד פשוט

ועוד שאלה איזה רמקולים הולכים למאזדה בדלתות מקדימה זה ניראה כמו צורה של ביצה אבל זה לא 6 על 9?

הפוטנציאומטר של הGAIN במגבר איננו כפתור ווליום!!!

הGAIN נועד לווסת מתח כניסה למגבר למתח יציאה מHU.

טוב קודם כל מיכיוון שיש לך סאב מומלץ להנמיך מעט את הבאס ברמקולים האחוריים

נתק את הסאב תשאיר את הרמקולים עובדים על המקסימום (לא לשרוף! על הווליום הכי גבוה שאתה שומע)

אם הרמקולים אכן דופקים נסה להוריד מעט את הבאס (דרך הקרוס של המגבר)

אם זה לא עוזר תנסה ללחוץ מעט על הפלסטיקים מאחורה! זה חייב להיות אחד מהם אין עוד אופציות

אשמח לשמוע מה עשית עם זה בנידון..

אין מושג כזה להנמיך את הבאס!!

הבחור צריך לחתוך את הרמקולים מעל לנק' העיוות ע"י פוטנציאומטר התדרים HPF, מומלץ מעל ל63 HZ לכיוון ה80 HZ.

הצלחתם לעלות לי את לחץ הדם למרות שבשבוע האחרון "יצאו" ממני כ2 ליטר.:evil:

פורסם

יש לי איזה משהו עם הרצים שמה אבל שמתי אותו על הכי נמוך ניראה לי ועדיין יש מין רעש גזה של דפיקה בקרש או בברזל

ולגבי הרמקולים 5X7 איפה אני משיג כאלה יש לכם קישורים לאתרים ישראליים ?

פורסם

30hz-500hz

לא רשום בינהם ונגיד שמתי פחות או יותר על 80HZ עדיין יש רעש תגיד על איזה מצב זה צריך להיות הקרוס אובר במצב באס או רגיל או בלי באס בכלל?

ןמשיהו יכול לתת לי קישור לאתר ישראלי שמוכר רמקולים 5X7 אבל סוג טוב ולא כול כך יקר

פורסם

נו בגלל שאני לא מבין אני בא לפה לבקש עזרה אז אם מישהו פה יכול לתת לי הוראות לכוון המגבר שלי זה

SOLID AUDIO F4 500W 4 ערוצים

פורסם

הסבירו לך יפה שאם אתה חסר הבנה בסיסית (ואני לא מנסה להעליב)

אז עדיף שתקרא פה קצת קודם כל.

אחרי זה תבוא למפגשים.

ובנוגע למגבר שלך גם לבעל מקצוע לכיוונים ותשאל שאלות (והרבה מהן)

ככה אתה תוכל להגיד שקניתה שיעור ב50 שקל.

שזה בערך מה שיעלה לך הכיוונים

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...