Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה בזבוז... אני לא מבין מה הצורך ברכב שכזה למשטרת התנועה, מילא ב.מ.וו 3/5 כמו

באירופה- אבל קרוספייר?!

ואם כבר לבזבז 400K על רכב שטות לשוטרים, לא עדיף איזה EVO או אסתי לסופי שבוע...:wink:

1.8T 8)

פורסם

במקום זה היום שמים פשוט יותר פטרולים של משטרה בכבישים. אנשים נוהגים רגוע יותר כשיש ניידות בסביבה.

הם לא צריכים לחפש אף אחד אלא פשוט להראות נוכחות. זו ההרתעה הכי טובה.

בעיר אפשר לשים יותר שוטרים עם קטנועים. זה יקל עליהם להגיע לאירועים וגם ירתיע.

הרי כולם יודעים שהמשטרה סובלת ממחסור בכוח אדם. אולי שווה להשקיע בתנאים יותר טובים לשוטרים כדי שגם אנשים קצת יותר אינטילגנטים יתגייסו למשטרה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פשוט בושה-עוד דרך לבזבז את הכסף של האזרח הקטן,קראתי היום את הכתבה בעיתון והתחלחלתי הם בוכים שאין להם כסף למשימות שונות וקונים/משכירים רכב כזה-פשוט בושה וחרפה.

כמו שאמרו כמה מקודמי בטוח הרכב יושבת/יגנב בקרוב והרי אין להם מספיק תקציב אז הם אפילו לא יחפשו אותו במקרה של גניבה.

פשוט צוחקים עלינו...

פורסם
הוא נקרא ככה על שם העוגה.יש דמיון

cremshnitnew.jpgdetail_general1.jpg

נו, ממש בוגר שמר. פגשתי אותו פעם והוא גם זכור לי כבחור נמוך. אולי תרד עליו גם על זה?

קרמשניט עשה שני דברים גדולים בשנים האחרונות. 1. הוא הקים לראשונה ימ"ר באגף התנועה. 2. הוא הביא להקמת ועדת זיילר.

לראשונה מאז הקמת המדינה יש יחידה משטרתית שמתמודדת עם מכת המדינה של נהיגה ללא רישיון. למעלה מ-100 אלף ישראלים נוהגים כך, חלקם אנשים נורמטיבים ששכחו או התעצלו לחדש, אבל גם אלפים שרשיונם נשלל אחרי שהיו מעורבים בתאונות (כן, ולבטח יש גם כאלה שנתפסו על מהירות מופרזת). כמו שמוכיח השרשור הזה, הבוז לכחולי המדים עולה על גדותיו. מחדלים משטרתיים תרמו לכך בדיוק כמו אובדן ההרתעה, אחרי שיותר ויותר ישראלים גילו שאף אחד לא אוכף את החוק. פעילות הימ"ר של את"ן (ובזה אפסיק עם ראשי התיבות) היא צעד נכון בכיוון של שיפור אכיפת החוק בארץ.

כמו שכבר נחשף, קרמשניט הוא מיסטר X שקם בוקר אחד, אמר לעזאזל עם הקוד של "שוטר לא מלשין על שוטר" וחשף את הסיפור המדהים, המרגיז והמדאיג של פרשת פריניאן. התקציר: שוטר הפוך לרוצח שכיר של הפשע המאורגן. הפיכתו לעד מדינה מטורפדת והוא נמלט מהארץ, ונרצח בידי האנשים שנגדם תיכנן להעיד. קצינים בכירים במרחב הדרומי של המשטרה כמו מפקד הימ"ר יורם לוי, חשודים במעורבות בפרשה, בטשוש ראיות ובסיוע לגורמי פשע. ואם זה לא מספיק, מועלים סימני שאלה לגבי הקשר בין מינוי קראדי למפכ"ל המשטרה, לבין קשריו עם גורמי פשע בדרום, וקשריהם של אותם גורמים עם עמרי שרון, בנו של ראש הממשלה בתקופת ההחלטה על המינוי. ועדת זיילר קבעה באחרונה שאין הוכחות לחלק האחרון, אבל ספק אם אלה יהיו המסקנות לגבי שאר החשדות.

מה אתם רוצים?

קיבלו אותו בחינם כחלק מכספי סיוע.

קרייזלר תקועים עם מכוניות במלאי.הרכב לא נמכר בכלל בארה"ב.

המצב שלהם כזה גרוע שהם הציעו מכוניות במחיר מוזל באתר www.overstock.com

אז מצאו משהו שמוכן לקחת אחת מתנה.

הרכב הוא יבוא אישי של סוחר שהציג את הרכב בתערוכת אוטומוטור האחרונה,

לעוד מישהו יש תגובה מלומדת שנסמכת על עובדות ותחקיר מעמיק כמו שתי אלו?

בישראל אין עיתונים ואין עיתונאים.

יש צהובונים, ומי שמועסק בהם אינו עיתונאי, אלא מוסמך Copy-Paste עם התמחות בעימוד מחדש של הודעות לעיתונות.

אילו היו כאן עיתונאים אמיתיים, היו שואלים את המשטרה את מי בדיוק הרכב הזה אמור להרתיע?

גם זה לא היה גורם לעיתונאי כלשהו להרים גבה.

למיטב ידיעתי יש בידיעה התיייחסות לאיסור ביצוע המרדפים, ולהיותו של השימוש בקרוספייר שנוי במחלוקת. המידע של השימוש של אגף התנועה בקרייזלר לא הגיע לידיעות מדובר האגף, אלא בעקבות עירנות של כתב שראה אותה בפעולה, מה שלא אפשר לנו הפעם לצערנו להשתמש בקופי פייסט.

אבל יש דבר אחד טוב בכתבה שהיא משכה המון תשומת לב והמון תגובות אם טובות ואם לא .

ונדמה לי שזאת מטרתה .

גם אני לא בטוח שהקרוספייר הזאת היא רעיון רע כל-כך. המשטרה, כאמור, לא שפכה כאן 400 אלף שקל על "מכונית מירוץ", אלא שוכרת אותה לתקופה מוגבלת. רבים מאיתנו יגחכו לעצמם כשיראו אותה על הכביש, אבל לגורמטים שבטוחים שהעונדה שלהם נותנת בראש לכל דבר שזז ונוהגים בהתאם, היא מדברת בדיוק בשפה שהם מבינים.
פורסם

גם אני לא בטוח שהקרוספייר הזאת היא רעיון רע כל-כך. המשטרה, כאמור, לא שפכה כאן 400 אלף שקל על "מכונית מירוץ", אלא שוכרת אותה לתקופה מוגבלת. רבים מאיתנו יגחכו לעצמם כשיראו אותה על הכביש, אבל לגורמטים שבטוחים שהעונדה שלהם נותנת בראש לכל דבר שזז ונוהגים בהתאם, היא מדברת בדיוק בשפה שהם מבינים.

תיסלח על הבוטות אבל זה בולשיט...

אם אתה חושב שקריזלר מסכנה תזיז לאיזה ערסוואת בן 19 אם עונדה רשע ותגרום לו לא להמרח לתוך קיר בטון אתה טועה ובגדול.

אם כבר חלה עליהם חובת ההוכחה ששלהם יותר טוב.

הביזיון הוא שלמשטרה יש כזה סכום כסף להשקיע במכונית שהיא במקרה הטוב הרתעה (ובמקרה הרע אוטו ת"ש לאחד הניצבים) בזמן שהם לא מפסיקים להתלונן על חוסר תקציב שלטענתם מונע מהם לבצע את עבודתם לטענתם.

מה אני בתור האזרח הקטן אמור לחשוב?

רק היום היה עוד חיסול בעולם התחתון שיכל להגמר באסון .

אז מה הם מצפים שיגידו להם תודה?

שלא ילכלו עליהם?

*אומנם לכותב שורות אילו יש הונדה אבל הוא מתכחש לכל הסטיגמות שיש על הרכב. :smile:

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
:?

סובארו ומיצובישי זה אמנם לא מרתיע, אבל זה לפחות נוסע. יונדאי קופה לא מרתיע, וגם לא נוסע. כולם יסכימו שהקרייזלר מרתיעה נהגי עברייני תנועה מטורפים מפני המלטות מהמשטרה (לא משנה שזו תופעה לא קיימת, כמו שאמר ארנון). אז לפחות היא מבצעת את המשימה שלשמה היא נרכשה..

לעומת זאת אם המשטרה היתה רוכשת יונדאי קופה הייתי מצפה שיהיו ניאונים בתוך האוטו כדי שנזהה אותם מרחוק בלילה, כי אחרת ה-2 ליטר לא ירתיעו אותי כל כך.

המשימה שלשמה היא "נרכשה" (נו נו נו, תקרא לפני שאתה מגיב, הרכב מושכר לא נקנה) היא הרתעה ואפילו השוטרים אמרו את זה, הם לא מסתירים את זה בתואנה של מרדפים וכו' אלא מודים שמדובר ברכב להרתעה, וכן, יונדאי קופה עם מנוע 2 ליטר ותיבה אוטומטית מרתיעה באותה מידה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קרוב ל70 תגובות מתרעמות על כלום.

זה שטות,טריק שיווקי שסתם נועד ליצור איזה כתבה מעניינת ביום שישי בערב שכל המדינה רואה חדשות.

אז השכירו רכב לאיזה תקופה מוגבלת , לא נורא תקציב המשטרה יחזיק מעמד.

כל השטויות שנאמרו פה לגבי ההתבכיינות על התקציבים,הבזיון וכו' וכו' וכו', תבינו מה מטרת הקרוספייר הזאתי וזהו, מה אתם מתרגשים!?.

היחידי שהתרעם פה מהסיבות הנכונות הוא שמר, כי אני יודע למה הוא התכוון, ואני מסכים איתו ב100%.

הרי זה לא מעניין אותנו אם הרכב על 400Kש"ח או 40Kש"ח, מה שמרתיח אותנו זה המטרה שלשמה זה בכלל הועלה.

כי המשטרה במכוף לאכוף את החוקים והתקנות שגורמות לתאונות בדרכים, הם פשוט אוכפים את מה שהכי קל לאכוף-מהירות.

זורקים מצלמות בכל חור,מציבים מארבי ממל"ז כמה שניתן, ויאללה! "אנחנו עושים עבודת קודש".

אז זהו ,שלא!.

את העבירות המסוכנות באמת,אין ממש דרך לאכוף(לפחות את רובן) אי שמירת מרחק, אי מתן זכות קדימה,אי ציות לתמרור/רמזור, עקיפה בפס לבן,ועוד עבירות רבות ומסוכנות.

זה מה שגורם לתאונות, ובזה צריך להילחם, מהירות היא אומנם דבר שיש לו ויכוחים רבים,אך בכל מקרה אין הגיון להשקיע את כל המשאבים רק בזה,במיוחד לאור העובדה שחוקים מתייחסים למהירויות שמזמן היה מקום לעדכן אותם.

ניר

under construction..

פורסם
מישהו יכול להסביר לי למה בכתבה מפורסם שלמשטרה האוטו עולה 390 אלף שקל שהמחיר של האוטו הוא 280,על מה נוספו עוד 110 אלף שקל?

אביב.

כי לדפוק את המשטרה זו מצווה ;)

ובנימה זו, כולי תקוה שבעתיד הקרוב מאוד ירדו כמה ממטרים טובים על איזור ת"א ותוך כמה שעות נשמע דיווח על משהו שקרה לאיזה מישהו שלא הצליח להסתדר עם הנעה אחורית :twisted:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נו, ממש בוגר שמר. פגשתי אותו פעם והוא גם זכור לי כבחור נמוך. אולי תרד עליו גם על זה?

קרמשניט עשה שני דברים גדולים בשנים האחרונות. 1. הוא הקים לראשונה ימ"ר באגף התנועה. 2. הוא הביא להקמת ועדת זיילר.

לראשונה מאז הקמת המדינה יש יחידה משטרתית שמתמודדת עם מכת המדינה של נהיגה ללא רישיון. למעלה מ-100 אלף ישראלים נוהגים כך, חלקם אנשים נורמטיבים ששכחו או התעצלו לחדש, אבל גם אלפים שרשיונם נשלל אחרי שהיו מעורבים בתאונות (כן, ולבטח יש גם כאלה שנתפסו על מהירות מופרזת). כמו שמוכיח השרשור הזה, הבוז לכחולי המדים עולה על גדותיו. מחדלים משטרתיים תרמו לכך בדיוק כמו אובדן ההרתעה, אחרי שיותר ויותר ישראלים גילו שאף אחד לא אוכף את החוק. פעילות הימ"ר של את"ן (ובזה אפסיק עם ראשי התיבות) היא צעד נכון בכיוון של שיפור אכיפת החוק בארץ.

כמו שכבר נחשף, קרמשניט הוא מיסטר X שקם בוקר אחד, אמר לעזאזל עם הקוד של "שוטר לא מלשין על שוטר" וחשף את הסיפור המדהים, המרגיז והמדאיג של פרשת פריניאן. התקציר: שוטר הפוך לרוצח שכיר של הפשע המאורגן. הפיכתו לעד מדינה מטורפדת והוא נמלט מהארץ, ונרצח בידי האנשים שנגדם תיכנן להעיד. קצינים בכירים במרחב הדרומי של המשטרה כמו מפקד הימ"ר יורם לוי, חשודים במעורבות בפרשה, בטשוש ראיות ובסיוע לגורמי פשע. ואם זה לא מספיק, מועלים סימני שאלה לגבי הקשר בין מינוי קראדי למפכ"ל המשטרה, לבין קשריו עם גורמי פשע בדרום, וקשריהם של אותם גורמים עם עמרי שרון, בנו של ראש הממשלה בתקופת ההחלטה על המינוי. ועדת זיילר קבעה באחרונה שאין הוכחות לחלק האחרון, אבל ספק אם אלה יהיו המסקנות לגבי שאר החשדות.

לעוד מישהו יש תגובה מלומדת שנסמכת על עובדות ותחקיר מעמיק כמו שתי אלו?

למיטב ידיעתי יש בידיעה התיייחסות לאיסור ביצוע המרדפים, ולהיותו של השימוש בקרוספייר שנוי במחלוקת. המידע של השימוש של אגף התנועה בקרייזלר לא הגיע לידיעות מדובר האגף, אלא בעקבות עירנות של כתב שראה אותה בפעולה, מה שלא אפשר לנו הפעם לצערנו להשתמש בקופי פייסט.

תגובתי מסתמכת על היכרותי מקרוב עם הרכב המדובר בשל העובדה שלחברתי יש רכב מהסוג המדובר מזה שנה+ ולגבי ידיעותי על מקור הבעלות על שאר דגמי הקרוספיר בארץ נובעת בשל עיסוקי בתחום הסחר ברכבים.

עצה בחינם,אתה מוזמן לנוח ולקחת את הזמן וללמוד איך להגיב עיניינית ולנסות לתרום לדיון מבלי כביכול לקטול אחרים ולבסוף לצאת קטן.

פורסם

את העבירות המסוכנות באמת,אין ממש דרך לאכוף(לפחות את רובן) אי שמירת מרחק, אי מתן זכות קדימה,אי ציות לתמרור/רמזור, עקיפה בפס לבן,ועוד עבירות רבות ומסוכנות.

זה מה שגורם לתאונות, ובזה צריך להילחם, מהירות היא אומנם דבר שיש לו ויכוחים רבים,אך בכל מקרה אין הגיון להשקיע את כל המשאבים רק בזה,במיוחד לאור העובדה שחוקים מתייחסים למהירויות שמזמן היה מקום לעדכן אותם.

ניר

לפי מה שאני יודע כבר כמה שנים מפתחים בטכניון גירסה חדשה ומדויקת יותר למרו"ם הוותיק שמסוגל למדוד גם מרחק בין מכוניות.

שאר העבירות אפשר לאכוף אך ורק עם ניידת במקומות מועדים לפורענות, אבל כמו שאמרת בעצמך, הכי קל לאכוף מהירות, למרות שזה לא עוזר בשיט למצב תאונות הדרכים, זה מקור הכנסה עצום.

מה שבאמת מעצבן זה שהמשטרה במקום להודות שהם אוכפים מהירות כי זה מקור הכנסה, עוטפים את זה בעטיפה של מלחמת קודש בתאונות דרכים.

אבל אתה יודע מה? שיפור התשתיות לא מחזיר את ההשקעה הכספית בכסף, הוא מחזיר אותה באנשים שלא נהרגים בכביש, אבל זה לא בר-מדידה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תגובתי מסתמכת על היכרותי מקרוב עם הרכב המדובר בשל העובדה שלחברתי יש רכב מהסוג המדובר מזה שנה+ ולגבי ידיעותי על מקור הבעלות על שאר דגמי הקרוספיר בארץ נובעת בשל עיסוקי בתחום הסחר ברכבים.

עצה בחינם,אתה מוזמן לנוח ולקחת את הזמן וללמוד איך להגיב עיניינית ולנסות לתרום לדיון מבלי כביכול לקטול אחרים ולבסוף לצאת קטן.

אז מצטער לאכזב אותך,

אבל הרכב מגיע לארץ בייבוא סדיר דרך יבואנית הרכב UMI.

ככה שהרכב המדובר אינו הגיע לארץ בייבוא אישי ע"י איזה שהוא סוחר - אלה הושכר מאלדן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...