Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי חשבתי שדימיינתי את זה, באתי לשאול אותכם פתאום אני רואה את הכתבה,

ראיתי אותה היום פעמיים, פעם אחת בכביש 1 ביציאה לאיילון, ופעם אחת מול הקרייה עומדת אפורה עם צ'קאלקה!.

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכון.

עם זאת, קרמשניט עשה הרבה בשביל שאני ואתה נרגיש מוגנים יותר בארצינו בקטנטונת.

דניאל.

כמו מה? ניפוץ מכונות קזינו מול מצלמות העיתונות ?

הימ"ר תחת פיקודו לא ממש הפכה לאימת העולם התחתון. אל תיתן למראה המסטיף להטעות אותך.

פורסם

איזה פיגור אלוהים ישמור, רכב ספורט אלעק, שמעתי ביקורות מאוד גרועות על הרכב הזה!

למה לא היה עדיף לקחת משהו יתר זול ויותר יעיל ופחות פוזה? מה חסר STI- EVO אלפא רומיאו?

ובמקום לעצור את נהג הקטנוע המפגר, הם ממשיכים בצילומים! לפחות היו מראים קצת אקשן איך עוצרים עם הרכב המהיר לפחות קטנוע.

ואחרי מה יש להם לרדוף? סיויק 95 קופה שחורה? בטוח שצריך יותר מ-220 כ"ס כדי לתפוס אותה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרכב הוא יבוא אישי של סוחר שהציג את הרכב בתערוכת אוטומוטור האחרונה,

הרכב נחמד ליום שישי בבזל אבל למרדפים אין הוא מתאים בשל גלגליו הענקיים (19 אינצ אחורי ו 18 מקדימה) וכל מהמורה תגמור שם צמיג, ואם הצמיג לא יגמור להם את התחזוקה אז עלות הפיזיוטרפיה לשוטרים שישברו את הגב ברכב הזה.

ממש פאתטי איך הם פתחו איך הספוילר החשמלי בשביל הפוזה, הוא אמור להיפתח במהירות שמעל 120 קמ"ש וניסגר כשהרכב יורד מ80 וגורנישט הזה פתח במיוחד עם הכפתור היעודי בשביל הפוזת איום שבצד הדרך.

לרכב מנוע של מרצדס 3200 שישה צילינדרים עם תיבת הילוכים מהדור הישן של מרצדס, הרכב זריז לא יותר ועם שני שוטרים מדושנים יהיה זריז אף פחות.

הערכתי הצנועה, תעלול פירסומי ולא יותר, רכב להרתעה במאה אלף פחות זה אימפרזה.

בתמונה, הרכב הימיני הוא בחירת המשטרה רק בלבן, ה SLK האמצעי חולק אותו מנוע גיר וריצפה אולם אופציית הקבריולט לא תתאים לפדחת של לוחמי הדרכים\אוכפי גיל העמידה, ואחרון החביב היא לדעתי האופציה העדיפה לביסוס הרתעה והיא כמובן הקורבט....

משום מה נראה לי שהם יעדיפו לממן פנסיה של עוד בכיר+היוון+מענקי יובל מאשר לרכוש רכב יעיל לנושא..

IMG_0016.JPG

פורסם

מה אתם רוצים?

קיבלו אותו בחינם כחלק מכספי סיוע.

קרייזלר תקועים עם מכוניות במלאי.הרכב לא נמכר בכלל בארה"ב.

המצב שלהם כזה גרוע שהם הציעו מכוניות במחיר מוזל באתר www.overstock.com

אז מצאו משהו שמוכן לקחת אחת מתנה.

אייל

פורסם
או לחלופין להשאיר את הרכב לא מיואש בשוליים בכביש המהיר כדי לצלם.

אסף

אפילו המכוניות כבר מרגישות הא?

פשוט עלוב

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

ציטוט: "שהמטרה העיקרית היא להרתיע"

בשביל להרתיע צריך לזרוק 390K שקל?

יש כ"כ הרבה מכוניות "הרתעה" יותר טובות ובוודאי שיותר זולות.

EVO, STI, B4 3.0, אולי איזה GOLF GTI

ועדיין, שימו לב, הם תקועים ב"מלחמה" נגד המהירות המופזרת. שכבר הבנו וטחנו את הנושא, שהיא לא גורם התאונות. הגורמים הם שיכרות, נהיגה פרועה, נימנום על ההגה, וגם התשתיות הגרועות (שב390K שקלים האלה, היה אפשר לתקן מפגעים פה ושם)

אז בקיצור, חרטה. ביזיון. בושה וחרפה. גועל נפש. תקראו לזה איך שאתם רוצים. אבל משטרת ישראל, הם לא אנשים רציניים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
ציטוט: "שהמטרה העיקרית היא להרתיע"

שיקנו אונו 94 בחמשת אלפים ש"ח עם נאונים ומדבקות NO FEAR, ויכניסו בפנים 2 גורילות עם אלות. זה מרתיע.

ואיך אפשר בלי התמונה הזו ?

|

|

|

|

|

|

|

|

|\

Mitsubishi_Lancer_Evolution_2.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

"מכונית מרוץ" :lol:. אינני יודע כמה עלתה הקרוספייר למשטרה (אני מניח שהמחיר שצויין הוא המחיר לרכב פרטי שכזה) ואני לא אתייחס לשאלה האם למשטרה בכלל יש צורך ברכב שכזה, אך אין ספק שרכב כגון אימפרזה WRX שעולה קרוב למחצית מהקרוספייר הייתה עושה את העבודה טוב יותר. הרכישה הנ"ל כלל לא מוצאת חן בעיני והיא משאירה רושם עז כי נעשה כאן שימוש לרעה בכספי ציבור.

פורסם
ראש הממשלה מקמבן בנדל"ן

אם עקבת אחר ההתפתחויות האחרונות, מתברר שכרגיל הייתה זו עלילת שווא,

ואולמרט ינצח כנראה בעתיד במשפט דיבה נוסף.

לגבי הנושא המקורי - כל מילה מיותרת. יושבת הרכב במהרה,

ואם אפשר בתקיעה על פסי רכבת (בלי נפגעים, חלילה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...