Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מתכוון לעיגול בתמונה הימנית , זו השתקפות של גלגל , לא מעיכה ... :lol:
למעשה דיברתי על התמונה השמאלית.

שים לב לדלת הנהג, כמה ס"מ מתחת לידית הפתיחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגובתי מסתמכת על היכרותי מקרוב עם הרכב המדובר בשל העובדה שלחברתי יש רכב מהסוג המדובר מזה שנה+ ולגבי ידיעותי על מקור הבעלות על שאר דגמי הקרוספיר בארץ נובעת בשל עיסוקי בתחום הסחר ברכבים.

עצה בחינם,אתה מוזמן לנוח ולקחת את הזמן וללמוד איך להגיב עיניינית ולנסות לתרום לדיון מבלי כביכול לקטול אחרים ולבסוף לצאת קטן.

הקרוספייר הזאת שייכת ל "אלדן" , והיא מושכרת , בודאות.

GOT סחוג?

פורסם
נו, ממש בוגר שמר. פגשתי אותו פעם והוא גם זכור לי כבחור נמוך. אולי תרד עליו גם על זה?

אתה רציני ? :shock: תיכף תאשים אותי גם ברצח ארלוזורוב... בסך הכל הסברתי את מקור השם.

עם כל הכבוד לאדון - הוא מכור לפרסום ולמדייה , והקרוספייר הזו הינה בדיוק הצגה מפגרת, ולא יותר.

מעניין שדווקא הוא זה שנבחר לנהוג על ה"גורם המרתיע" הזה , ולא שוטר מן המניין. אם לא הייתה טלוויזיה ועיתונות - נראה לך שהוא היה נוהג? ובינינו - מה באמת האפקט של הדבר הזה ? חוץ מהדאווין של "שלי יותר גדול"? כתבתי כבר אלף פעם - בשבילך בפעם האלף ואחת - אין לי שום בעייה עם אכיפת החוק - אבל זו אכיפה בצחוק - ומי שנפגע מהחלטורה הזו הוא בסופו של דבר האזרח הפשוט.

פורסם

תסתכלו על התמונה שלו בקרוספייר - הוא פשוט נראה כמו ערס. למעשה, לנוכח התפקיד, אני בטוח שהוא ערס ולא יותר. הזבל משתלט לנו על המדינה. בהצלחה לנשארים...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אלעד, באמת יש מעיכה קטנה בפח. חריצת הדין של הרכב החלה...:-D

נקמיצ'י צודק בעניין כמות הרכבים והסוגים שיש לכוחות הביטחון בארץ.

למשל, למה צריך יונדאי טארקאן במשטרה ? או פאסאט 2006 דנדשה ?

חצי מיליון ש"ח של משלם המיסים כדי שלשוטר יהיה נוח... למה ? הם עושים את עבודתם כמו שצריך ?

שיהיה ברור, מצידי שייסעו במרצדס S אבל שאכיפת החוק תתמקד בעברות הגורמות לתאונות ולא במהירות (3% זה לא מספיק כדי למקד את כל הכוחות בעברה הזאת).

Veni Vidi Vici

פורסם

למשטרה יש גם לנד קרוזר..

אבל במקרה הזה יאמר לזכותם שהם קנו את הגרסא הכי לא מאוזרת, והרכבים האלו נועדו בעיקרים למרחב דרום ואילת כך שיוכלו לרדוף אחרי כאלה שבורחים להם לשטח..

(ואני לא רוצה לייחס את המרדפים האלו כדי לא לצאת גזען.)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואם תקרא קצת אחורה, תראה שכבר אמרו את זה 3 פעמים...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לכל אלה שממליצים למשטרה evo אז אכן יש להם lancer כי יום אחד יצאתי והיום מלא משטרות וכולם נסעו לאותו כיוון ופתאום לאנסר אחת שמה צאקלקה והאיצה...

פורסם

מקסימום ראית לאנסר "ספורט" עם מנוע 2 ליטר - וגם זה כנראה שלא.

סתם ליסינג, בכל מקרה אם זו הספורט - אני מרחם על הגב של השוטר, הרכב הזה כלכך קשיח(טוב למירוצים, לא טוב לחיים)!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אותך כפרה, רק אותך.

מה שאני אמרתי זה שאין שום סיבה להשקיע בהרתעה מלכתחילה, כי אנשים שנוהגים כמו מופרעים לא יודעים שהם עושים את זה. בעצם כתבתי את זה כבר אבל אתה הרי קורא לפני שאתה מגיב. 8)

זה חזק הקטע הזה של הרתעה. גם במלחמה בלבנון היה מאוד חשוב להם לשקם את ההרתעה. לי למשל היה חשוב לנצח במקרה ההוא, או למנוע תאונות דרכים במקרה הזה. אבל הרתעה זה מה שהולך היום כנראה.

האמת שרוב ההודעה שלי הייתה צינית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...