Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מסכים עם מה שאמרו פה קודם.. (ביטחון בשביל 400 שקל וכו')

זה ממש לא נכון..! זה שהמצב של הכבישים בארץ פשוט גועל נפש קפיצות באמצע כביש ראשי!

אבל זה לא סיבה לא לנסוע באופנוע.. זה קיצוניות זה כמו שתגיד לו עזוב אופנוע תקנה משאית יותר בטוח

ובקשר לכביש... אני חייב לציין שסיבוב מוצא בכביש 1 ירושלים ת"א זה הכביש הכי מסוכן שאני מכיר!

אני עשיתי בעצמי תאונה שם לפני שנתיים נסעתי על 80 והרכב שהיה לפניי החליק! הסתובב על הצד והצליח לעצור אחרי מכה חזקה בגדר אני לעומת זאת היתי משהו כמו 60 מטר אחריו שזה המון בשביל שמירת מרחק על מהירות 80.. נגיד שלקח לי הרבה זמן להגיב!! נגיד 20 מטר!! פול ברקס האייביאס התחרפן והאוטו לא האט אפילו טיפה!!! לצערי היה רכב בנתיב מימיני כך שלא היה לי לאן לברוח

יש ממש על הסיבוב שם בית כנסת ויצא לי לדבר עם אחד המתפללים שם הוא אמר שכל שבוע זה אותו סיפור... כנראה אוטובוס או משאית שעוברים בבוקר נשפך להם סולר (בניגוד לבנזין לא מתאדה) נספג בכביש ופשוט גורם להחלקה הם אומרים שזה קורה לפחות פעם בשבוע ושהשוטרים הגיעו.. אני לא רוצה בכלל לדבר על זה שגם הניידת החליקה... הם הגיעו עם חול מראש!!! פשוט פתחו את הבגאז' הוציאו משם שק של חול ונסעו לאט שהחול מתפזר שוטר אחד נוסע ואחד מפזר...

אם כבר יש מודעות למה לא מונעים את זה?!?!

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

למה לא מונעים את זה?כי אנחנו מדינת חלם כמו שמכנים זאת למה לתקן כבישים כשאפשר לבזבז את הכסף על דברים אחרים,למה לתקן כשאפשר לבכות שאין תקציב!

וכן כמו שTVR אמר הלוואי ולנהגים על הכביש היה יכולת ריכוז כמו לאופנוען הלוואי והיו מלמדים איך לנהוג ולא מלמדים נהיגה הלוואי ובעלי הרכבים היו משתוללים כמו האופנוענים.

וכן אופנוע זה מחלה זה דרך חיים זה אהבה ולא כדי להגיע כמה דקות מוקדם יותר...מסוכן יותר יותר זה נכון אבל מי שעלה על אופנוע יודע שזה יותר מלהגיע מהר יותר לייעד.

לצערי כל תאונה מקפיצה וגורמת לקוות שזה לא מישהו שמכירים אבל זה סוג של ניהול סיכונים שלוקחים בחשבון.

פורסם

אופנועים זה מסוג הדברים שלא ניתן להסביר את המשיכה אליהם.

תעלו על אופנוע.

או שזה יעשה לכם את זה - או שלא.

מי שכן - לא ירצה לרדת מאופנוע בחיים.

מי שלא - לעולם לא יכול להבין את זה.

ניסיתי את השיטה הזו עם לא מעט אנשים, חלקם אופנוענים מאז כמה שנים, חלקם לא מבינים על מה אני מדבר.

פה זה מתחיל ופה זה נגמר.

--------------------------------------

מ?ז?מו?ר ל?ד?ו?ד: י?הו?ה ר?ע?י, ל?א א?ח?ס?ר.

ב??נ?או?ת ד??ש??א, י?ר?ב??יצ?נ?י; ע?ל-מ?י מ?נ?חו?ת י?נ?ה?ל?נ?י.

נ?פ?ש??י י?ש?ו?ב?ב; י?נ?ח?נ?יב?מ?ע?ג??ל?י-צ?ד?ק, ל?מ?ע?ן ש??מו?.

ג??ם כ??י-א?ל?ך? ב??ג?יא צ?ל?מ?ו?ת, ל?א-א?יר?א ר?ע-- כ??י-א?ת??ה ע?מ??ד?י;

ש??ב?ט?ך? ו?מ?ש??ע?נ?ת??ך?, ה?מ??הי?נ?ח?מ?נ?י.

ת??ע?ר?ך? ל?פ?נ?י, ש??ל?ח?ן-- נ?ג?ד צ?ר?ר?י;

ד??ש???נ?ת??ב?ש???מ?ן ר?אש??י, כ?ו?ס?י ר?ו?י?ה.

א?ך?, טו?ב ו?ח?ס?ד י?ר?ד??פו?נ?י-- כ??ל-י?מ?י ח?י??י;

ו?ש??ב?ת??י ב??ב?ית-י?הו?ה, ל?א?ר?ך? י?מ?ים.

יהי זכרו ברוך

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
העולם מתחלק ל10 סוגים של אנשים

1) כאלה שיודעים בינארית

2) כאלה שלא יודעים

אתה כל כך צודק וזה קרה גם לי, אבל כנראה שזה אנושי.

צריך להבין שמה שאנחנו מנסים להעביר כאן זה למען בטחונכם האישי ואפילו אם לאחד מכם נכנסה תודעה בנושא, זה עשה את שלו.

האמינו לי, הייתי שם, מטורף על אופנועים אין כזה דבר נסיעה רגועה על אופנוע ובהרבה מקרים זה בכלל לא האופנוען אשם, אלא תנאי הדרך או נהגים שלא מכירים באופנוענים על הכביש ופשוט נכנסים לנתיבם, אבל:

מי שמשלם את המחיר זה האופנוען שבא לזרום עם האדרינלין המטורף והמהנה בכל מה שקשור לרכיבה על אופנוע ואני יודע שיש.

לאחר מקרה זה לא משנה מי היה אשם זה פשוט קרה ונגמר אין דרך חזרה.

ואני לא רוצה להשמע כמתנסה ואני לא אבל אין חכם כבעל ניסיון.

ידידיי אני לא מנסה להטיף כאן , כי אני מבין אותכם ואת התחושות שלכם מה שמבדיל בינינו זה שאני לאחר מקרה ויכול לספר לכם איך וכמה לא כדי להגיע לשם.

פורסם

בקיצור, באו נקווה ששיווק רכב כגון הCarver יפתור לנו מחד את בעיית הבטיחות ומאידך לא נאבד את היתרונות וההנאה מרכיבה על אופנוע (נכון זה לא תחליף 1:1 אבל זו התפשרות לא רעה משני העולמות):

http://www.babez.de/carver/carver-one.php

עם זאת, אני בספק שנראה נציגות בישראל בזמן הקרוב (אם בשל התמחור ואם בשל מכסות הייצור הצנועות בשלב זה).

פורסם

האמינו לי, הייתי שם, מטורף על אופנועים אין כזה דבר נסיעה רגועה על אופנוע ובהרבה מקרים זה בכלל לא האופנוען אשם, אלא תנאי הדרך או נהגים שלא מכירים באופנוענים על הכביש ופשוט נכנסים לנתיבם...

קשקוש.

אתה שולט באופנוע, לא האופנוע שולט בך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...